Almindelige problemer med BMW X6

BMW X6 er en mellemstor luksus crossover SUV med et førsteklasses interiør og et lækkert ydre, der får den til at skille sig ud fra konkurrenterne. Desuden yder BMW X6 på et meget højt niveau, og den er lettere at håndtere. Men hvad er nogle af de almindelige problemer med BMW X6?

Som enhver anden bil oplever BMW X6 også flere problemer, som omfatter motorproblemer, overophedning af motoren, løs bagklapspoiler, tab af bremsekraft, problemer med den elektriske håndbremse og defekt elektronik.

Ikke desto mindre er det vigtigt at bemærke, at disse problemer varierer alt efter BMW X6 årgang og model. Så før du køber en brugt eller ny BMW X6, er det afgørende at vide, hvad du kan forvente, inden du investerer i den. Desuden kan de fleste af problemerne håndteres af en certificeret BMW-mekaniker eller på et BMW-servicecenter.

Hvad er de almindelige problemer med BMW X6?

Motorproblemer

Forskellige BMW X6-modeller oplever forskellige motorproblemer. Et af de almindelige BMW X6-motorproblemer er, at motoren ikke kan starte. Dette er almindeligt på BMW X6-modeller, der er fremstillet mellem juli 2020 og november 2020. Du kan tænde for tændingen, men bilen vil ikke starte.

Hovedårsagen til dette er, at batterikablerne på 48V-startgeneratoren ikke var korrekt fastgjort under produktionen. Det er nemt at løse dette problem, da du kan justere skrueforbindelsen på startgeneratoren. Men hvis det ikke er tilfældet, kan du tage bilen til et BMW-servicecenter, som kan hjælpe dig med at løse problemet.

Løs bagklapspoiler

Et andet almindeligt problem med BMW X6 er en løs bagklapspoiler. Bagklappens spoiler kan vakle eller vibrere overdrevent meget under kørsel. Dette sker på grund af en forkert limet bagspoiler. Bagklapspoileren har normalt en tendens til at løsne sig på toppen af bagklappen og der, hvor den møder tagets bagside.

  BMW VS Skoda pålidelighed - hvilken er bedst?

Problemer med elektrisk håndbremse

En god del af BMW X6-modellerne kan have problemer med at frigøre håndbremsen. Dette skyldes normalt, at håndbremsens aktuator svigter, hvilket skyldes en softwarefejl. I modsætning til de andre problemer på denne liste kan dette problem nemt løses ved at opdatere softwaren.

Overophedning af motoren

Som tidligere omtalt oplever BMW X6 flere motorproblemer. Et af de største motorproblemer, som denne bil oplever, er motoroverophedning. Dette problem er almindeligt i BMW X6-modeller fremstillet mellem marts 2014 og maj 2017. Når motoren overophedes, tændes kontrollampen for motoren, og der kan være lækage fra udstødningsrøret.

Dette problem skyldes normalt en defekt EGR-køler. Derfor skal du udskifte den defekte EGR-køler for at afhjælpe problemet.

Slid på dørhåndtag

Selv om dette problem er almindeligt for BMW X5 SUV’er, har nogle BMW X6 også haft samme problem. Det yderste dørhåndtag på både fører- og passagersiden løfter som sædvanligt, men døren åbnes ikke. For at afhjælpe dette problem skal ejeren udskifte hele døråbnings- og lukkesystemet.

Tab af bremsekraft

Hvis du kører en BMW X6-model, der er fremstillet mellem februar 2020 og oktober 2020, er dette et problem, som du kan opleve. Du kan forsøge at bremse bilen, men det vil tage for lang tid at bremse bilen ned til et fuldstændigt stop. Dette er et tegn på, at din hydrauliske enhed i det integrerede bremsesystem er defekt.

  Almindelige problemer med Mercedes W124

Defekt elektronik

Dette er et almindeligt problem i alle BMW’er. Så hvis din X6 udvikler sådanne problemer, bør det ikke komme som en overraskelse. Det skyldes, at de fleste gamle BMW-modeller havde et dårligt afløbskoncept, der forårsagede skader på ledningsnettet, som førte til defekt elektronik.

FAQ

Er det værd at købe en BMW X6?

Ja, BMW X6 er værd at købe. Ikke alene er BMW X6 velbygget og sporty, men den yder også på et meget højt niveau. Denne bil er også praktisk, da den kommer med et rummeligt interiør, hvor der er plads til op til fem personer. Derudover har den rigeligt med lastrum og er brændstoføkonomisk sammenlignet med sine konkurrenter.

Men hvis du er på udkig efter en billigere SUV, der er mere praktisk, skal du kigge væk. BMW X5 har lignende funktioner, men den er billigere og mere praktisk end X6. Den er også mere rummelig med mere lastrum.

Hvilken årsmodel af BMW X6 skal jeg undgå?

Du bør undgå BMW X6 fra 2011. På trods af at BMW X6 ligger lidt over gennemsnittet, når det gælder pålidelighed, er 2011 BMW X6 den mindst pålidelige model. Det skyldes, at mange har klaget over overophedning af motoren og en vedvarende Tire Pressure Monitoring System-lampe.

Så hvis du ikke ønsker at komme i problemer, skal du undgå dette modelår så vidt muligt. Også BMW X6-modellerne fra 2010 og 2018 har også et par problemer. Derfor falder de mellem de bedste og værste BMW X6-modeller.

Er BMW X6 dyr at vedligeholde?

Ja, BMW X6 er dyr at vedligeholde. Det skyldes, at den går meget mere i stykker end de fleste almindelige SUV’er. Desuden er BMW-reservedele og service dyrt, hvilket øger de samlede omkostninger ved ejerskab. Og da det er en SUV, bruger den også mere brændstof, hvilket øger de samlede ejeromkostninger.

  BMW X2 Problemer & Fejl

Hvad er højt kilometertal for BMW X6?

En BMW X6, der har kørt over 100.000 km, anses for at have et højt kilometertal. Dette er forskelligt fra BMW-biler, der kan køre over 200.000 miles for at blive betragtet som havende en høj kilometertal. Så hvis du køber en brugt BMW X6, skal du kigge efter en med 100.000 miles eller mindre for at undgå at få dyre reparationer.

Konklusion

Før du investerer i BMW X6, er det værd at kende bilens fordele og ulemper. I denne artikel har vi kigget på nogle af de problemer, som BMW X6-ejere kan forvente at opleve, og de omfatter; løs bagklapspoiler, motorproblemer, overophedning af motoren, defekt elektronik, tab af bremsekraft og slitage på dørhåndtag.

BMW X6 kan synes at have en masse problemer, men disse varierer alt efter model og produktionsår. Så find ud af, hvilke problemer der er almindelige med den BMW-model, som du har til hensigt at købe.

Bilproblemer, typiske fejl og svagheder.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z