Er Jeep Grand Cherokee en god bil?

Jeep Grand Cherokee

Jeep Grand Cherokee er en af de bedste Jeep SUV’er på markedet. Denne midsize off-roader kommer med en kraftig motor, et rummeligt interiør, en førsteklasses kabine og ukomplicerede teknologiske funktioner, der er lette at bruge. Den er også pålidelig med et fremragende udvendigt design. Men er Jeep Grand Cherokee en god bil?

Det afhænger af, hvad du er på udkig efter. Ikke desto mindre er Jeep en enestående offroad-SUV. Den er perfekt til folk, der leder efter en højtydende, pålidelig og komfortabel offroad-SUV med høj ydeevne. På den anden side er den måske ikke ideel for personer, der søger en bil med rigelig lastrum og en overkommelig startpris.

På trods af at Jeep Grand Cherokee er en kraftfuld offroader, er den lidt dyrere sammenlignet med sine rivaler som Volvo XC60, GMC Terrain, Ford Edge og Hyundai Santa Fe Sport.

Historien om Jeep Grand Cherokee

Jeep Grand Cherokee er en midsize SUV fremstillet af Jeep. Denne model har været i produktion siden 1992 til dato, og den er i femte generation. I dag har brugerne mulighed for enten at vælge en Jeep Grand Cherokee med to rækker eller en mulighed med tredje række. Det er også den større søskende til Jeep Cherokee, som er en kompakt SUV.

Den to-rækkede Jeep Grand Cherokee samles på Jefferson North Assembly Plant, mens den tre-rækkede model samles på det nye Mack Avenue Assembly Complex i Detroit. Desuden betegnes den tredje-rækkede Jeep Grand Cherokee som Jeep Grand Cherokee L, som blev sat til salg i juni 2021.

Funktioner af Jeep Grand Cherokee

Udseende

Jeep Grand Cherokee er smukt designet med masser af tiltalende og luksuriøse funktioner. Interiøret er også topklasse og luksuriøst. Desuden har køberen mulighed for at vælge enten to- eller tredje-rækken. Selv om Jeep Grand Cherokee’s konkurrenter også producerer elegante biler, er Jeep Grand Cherokee designet fremragende.

Ydelser

Jeep Grand Cherokee er en af de bedst præsterende biler i sin klasse. I modsætning til de fleste Jeep SUV’er præsterer denne bil usædvanligt godt. Den er udstyret med en 3,6-liters V-6-motor, der yder maksimalt 293 hk og 257 lb-punkts drejningsmoment. Den gode nyhed er, at Jeep Grand Cherokee har flere trims, som brugerne kan vælge imellem.

Jeep Grand Cherokee-trimmen i basisudgaven er Altitude 4X2, mens den mest avancerede Jeep Grand Cherokee er Grand Cherokee Trailhawk 4X4. Bemærk, at jo højere trim, jo dyrere er bilen.

Komfort og lastrum

Når det kommer til komfort, er Jeep Grand Cherokee en af de mest komfortable og luksuriøse biler i sin klasse. Takket være de forskellige trims, som denne model leveres med. Derudover har den mulighed for en tredje række, som kan rumme 6 eller 7 personer, afhængigt af dine behov.

Ud over at have en rummelig og førsteklasses kabine har denne mellemstore luksus-SUV også en anstændig lastrumsplads, selv om den er ret mindre sammenlignet med de fleste af dens konkurrenter. Den har i alt 37,7 kubikfod plads, hvilket kan øges til 70,8 kubikfod plads, når både anden og tredje række er foldet sammen.

  Jeep Grand Cherokee Trackhawk Pålidelighed

Brændstofeffektivitet

Med brændstofpriserne, der næsten er fordoblet i løbet af de seneste par år, er det afgørende at få en brændstoføkonomisk SUV. Selv om Jeep Grand Cherokee ikke er brændstoføkonomisk, er den stadig en af de mest effektive mellemstore SUV’er på markedet. Den kommer med en EPA-rating på 19 mpg i byen, 26 mpg på motorvejen og 22 mpg kombineret.

Pris

Jeep Grand Cherokee er ikke en billig midsize SUV. Det skyldes, at den kommer med masser af high-end og luksuriøse funktioner. Den er også meget avanceret med et velorganiseret infotainmentsystem. Basismodellen (Altitude 4X2) koster omkring 45.200 dollars, mens den højeste trim, Summit Reserve 4X4, koster omkring 66.500 dollars.

Når du sammenligner Jeep Grand Cherokee’s pris med prisen på dens konkurrenter, såsom Ford Edge, Honda Passport, Hyundai Palisade og Kia Telluride, vil du opdage, at de er måde funktion, men med lignende funktioner.

FAQ

Er Jeep Grand Cherokee pålidelig?

Ja, Jeep Grand Cherokee er en meget pålidelig SUV. Faktisk er Jeep Grand Cherokee en af de mest pålidelige Jeep-modeller. Pålidelighedsagenturer som J.D. Power og Consumer Reports klassificerer Jeep Grand Cherokee som værende over middelmådig pålidelig. Desuden registrerer den færre problemer end de fleste Jeep SUV’er.

Hvad er de almindelige problemer med Jeep Grand Cherokee?

Jeep Grand Cherokee er måske nok en vidunderlig terrængående bil, men den kommer også med forskellige problemer. Nogle af de almindelige problemer, som Jeep Grand Cherokee står over for, er TIPM-fejl, motorstop, fejl i tændingsafbryderen, defekt generator, elektriske problemer og fejl i vinduesregulatoren.

Hvor hurtig er Jeep Grand Cherokee?

Jeep Grand Cherokee Trailhawk er en af de hurtigste mellemstørrelse SUV’er på markedet. Den har en tophastighed på 180 mph, og den kan accelerere fra 0 til 60 mph på 3,5 sekunder. Bemærk, at denne tophastighed og acceleration gælder for Jeep Grand Cherokee Trailhawk og ikke for alle de andre trims.

Hvad er den gennemsnitlige levetid for en Jeep Grand Cherokee?

Hvis du passer godt på din Jeep Grand Cherokee, kan den holde i mere end 200.000 miles. Nogle brugere har rapporteret, at de har nået over 250.000 miles, hvilket er meget imponerende. Det kræver dog, at brugeren udviser gode kørevaner og overholder producentens anbefalede vedligeholdelsesservice.

Uanset dette ligger den gennemsnitlige levetid for en Jeep Grand Cherokee på mellem 150.000 og 200.000 miles.

Hvilket modelår Jeep Grand Cherokee registrerer færrest problemer?

Jeep Grand Cherokee har haft nogle exceptionelle modeller gennem årene. Det mest pålidelige modelår med få problemer er dog 2010-modellen. Den er tæt fulgt af 2018-, 2009- og 2016-modelårene. Jeep Grand Cherokee 2010 registrerer færre problemer end alle modelårene.

Mens 2010 Jeep Grand Cherokee er det mest pålidelige modelår, bør du undgå modelårene 2005 og 2011. Disse to modeller har mange problemer og bør undgås, ellers skal du bruge flere penge på at vedligeholde dem korrekt.

Hvilken årgang Jeep Grand Cherokee bør jeg undgå?

Du bør undgå Jeep Grand Cherokee årsmodeller, der har mange kundeklager, dyre reparationer og høje vedligeholdelsesomkostninger. Ifølge data er modellerne 2005, 2011 og 2014 de værste Grand Cherokees, du kan købe.

  Jeep Liberty Pålidelighed

Hvad er Jeep Grand Cherokee Overland-pakken?

Opgraderinger fra en Limited 4×4 eller Overland 4×4 koster omkring 8.000 kr. Din Grand Cherokee Overland får et opgraderet ydre, solcelletag med dobbeltrude, lædersæder med ventilation, opgraderede HID-forlygter og 20-tommers hjul.

Hvilken Grand Cherokee er den mest luksuriøse?

Summit-modellen er den mest luksuriøse. Den første Grand Cherokee med tre rækker nogensinde tilbyder en førsteklasses kabineoplevelse med exceptionelle materialer, høj håndværksmæssig kvalitet og innovativt design. Summit-modellen blev tildelt titlen som det mest luksuriøse køretøj.

Hvad er det særlige ved Jeep Grand Cherokee Overland?

Jeep Grand Cherokee Overland fra 2021 er udstyret med adaptiv fartpilot og LED-belysning. Den drives af en V6-motor, der yder 295 hestekræfter, og en 8-trins gearkasse. Den nye Overland er udstyret med nærhedssensorer og 20-tommer fælge. Bilen har også et Lane Departure System.

Hvad er det bedste år at købe en brugt Jeep Grand Cherokee?

Grand Cherokee’s 2010-årgang anses for at være den mest pålidelige og bedste. 2010 var det bedste år for Grand Cherokee. De havde færre problemer end deres rivaler. Hvis du ikke kan finde en 2010-model, er 2009, 2010 og 2016 årgang også muligheder. De er billige.

Hvad er den bedste motor i en Jeep Grand Cherokee?

Den 6,2L Supercharged, 6,2L V8-motor leverer flest hestekræfter og det største drejningsmoment af alle 2020 Grand Cherokee-motorer.

Kan man køre offroad i en Jeep Grand Cherokee?

Ja, du kan helt sikkert offroad med flere versioner af Grand Cherokee. Der er tre muligheder for offroad-versioner af Jeep Grand Cherokee-trimmerne: SRT, Trailhawk eller Trackhawk. RWD-modellerne Overland Limited, Summit, Summit og Laredo kan opgraderes til 4WD-funktion.

Hvad er forskellen mellem Jeep Grand Cherokee højde og høj højde?

Begge trims tilbyder opvarmede forsæder og opvarmet rat. Altitude har dog en større 8,4-tommers touchscreen-skærm på Altitude er større end på Upland, som har en mindre 7-tommers skærm.

Hvilken SUV er bedre end Jeep Grand Cherokee?

Lignende SUV’er er:

  • GMC Terrain.
  • Ford Edge.
  • Toyota 4Runner.
  • Nissan Pathfinder.
  • Lexus GX.
  • Land Rover Discovery.
  • Hyundai Santa Fe Sport.
  • Volvo XC60.

Er Grand Cherokee en luksus-SUV?

Ja, det er helt sikkert en luksusbil. Selv om Grand Cherokee er en luksus-SUV, føles den stadig som en Jeep. Grand Cherokee’s off-road-egenskaber er fremragende, og førerne kan forvente maksimal ydeevne. Du har brug for en kraftig motor for at gøre det muligt for din bil at nå sit fulde potentiale.

Hvilken Jeep Grand Cherokee har en V8?

Grand Cherokee SRT(r), drives af en 6,4L V8-motor og belønner dig med sporklare evner, spændende acceleration og enestående køreegenskaber. SUV’ens højtydende egenskaber omfatter et Launch Control System, Brembo-bremser og en Brembo-bremse, der giver en utrolig bremsekraft.

Har Grand Cherokee led-forlygter?

Ja, den har led-forlygter. Grand Cherokees elsker spotlyset. Premium Lighting Group tilbyder en række forskellige muligheder, så du kan se klart og tydeligt. Disse omfatter automatisk fjernlys og Bi-Xenon-forlygter med højintensiv udladning, LED-tågeforlygter, LED-dagkørelys og Bi-Xenon-forlygter med højintensiv udladning.

  Er Jeep Patriot en god bil?

Hvor længe holder en Grand Cherokee SRT?

Dataene viser, at en Grand Cherokee kan holde dig i op til 300.000. Der er nogle Grand Cherokee’er, der kan gå over 300K. Eksperter anbefaler, at du køber en Grand Cherokee med mindre kilometerstand end 300.000.

Har 2020 Grand Cherokee og nyere modeller Android Auto?

2020 Grand Cherokee leveres med den nyeste teknologi og de sikkerhedsfunktioner, som køberne har lært at kende og elske, såsom Android Auto og Apple CarPlay.

Kan bagsæderne i Jeep Grand Cherokee foldes ned?

Ja, den har nedklappelige bagsæder. Du finder 17,2 kubikfod lastrum bag tredje sæde på tredje række. Du kan klappe sædet på tredje sæderække ned for at få 46,9 kubikfod lastrum. For at få et fantastisk 84,6 kubikfod stort lastevolumen kan du folde sæderne på anden og tredje række ned for at maksimere lastrummet i Jeep Grand Cherokee L fra 2021.

Er en Grand Cherokee baghjulstræk?

Standard med basis V-6 er baghjulstræk. Der kan dog findes firehjulstræk på Grand Cherokees, der er udstyret med enten V-8 eller plug-in hybrid-drivlinjen. Der er mange muligheder for firehjulstræk, herunder et elektronisk låst spærredifferentiale med begrænset slip.

Er otte-trins automatgear godt?

Den 8-trins gearkasse er meget effektiv og giver mange fordele for forbrugeren. Den vigtigste fordel er den forbedrede brændstofeffektivitet. Den kan øge brændstoføkonomien med 11 % i forhold til den gamle 6-trins gearkasse og op til 14 % i forhold til den moderne 5-trins gearkasse.

Har Grand Cherokee luftaffjedring?

Grand Cherokee-modeller, der er udstyret med Quadra Lift luftaffjedring. Quadra-Lift luftaffjedring fås på Summit-, Overland- og Trailhawk-modellerne. Den kan også fås i Limited-trim på Grand Cherokee med visse ekstraudstyr.

Har en Grand Cherokee 7 sæder?

Rækker af sæder: Den prisbelønnede SUV har nu tre rækker med plads til op til syv personer og har den bedste benplads på anden række i sin klasse.

Har Jeep Cherokee parkeringssensorer?

Parkeringssensorer bagtil: ParkSense(r), parkeringshjælp bagtil med Stop 7 har fire sensorer indbygget i bilens bagskærm. Disse sensorer advarer dig, hvis din bil kommer for tæt på eller bliver farlig.

Bottom line

Jeep Grand Cherokee er ikke kun en slank og kraftfuld SUV, men den er også rummelig med et multifunktionelt design. Oven i det kommer den med avancerede funktioner, og den yder exceptionelt godt. Denne bil er også pålidelig med en enestående trækkapacitet.

Den kommer dog også med forskellige problemer, som omfatter motorstop TIPM-fejl, defekt generator, defekt vinduesregulator og elektriske problemer. Alt i alt giver den stor værdi for pengene, da den også er hurtigere og sikker.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z