Er Jeep Patriot en god bil?

Jeep Patriot

Jeep Patriot er en smuk kompakt crossover SUV med en exceptionel ydeevne og en rummelig kabine. Den vil gerne ligne Jeep Grand Cherokee, men i modsætning til Cherokee er den ret billig at vedligeholde.

Derudover står Jeep Patriot højt og har fremragende frihøjde med en Jeep-varemærket kølergrill. Ikke desto mindre er Jeep Patriot ikke en af de biler, hvis du ønsker en kraftfuld offroad-SUV. Og som de fleste biler har Jeep Patriot også flere problemer, som interesserede købere skal være klar til at håndtere.

Selv om Jeep Patriot er vurderet til at være lidt over middel pålidelighed, er denne bil billigere at vedligeholde. Det vil koste brugeren omkring 596 dollars at vedligeholde Jeep Patriot årligt. Det er billigere, når man tænker på, at mange SUV’er kræver mindst 650 dollars at vedligeholde årligt.

Historien om Jeep Patriot

Jeep Patriot er en kompakt crossover SUV fremstillet af Jeep. Derudover leveres den med en frontmotor med mulighed for enten forhjulstræk eller firehjulstræk. Denne bil debuterede i april 2006 på New York Auto Show. Dette køretøj blev produceret mellem 2007 og 2017.

Derudover kommer Jeep Patriot med to forskellige 4-cylindrede motorer og to transmissionsvalg. Interesserede købere kan enten vælge en 5-trins manuel gearkasse eller CVT. Men for personer, der ønsker en automatisk transmission, bør de vælge en model fremstillet efter 2014, da producenten tilføjede en 6-trins automatgearmulighed i 2014.

Funktioner af Jeep Patriot

Udseende

Med hensyn til udseende er Jeep Patriot ikke en af de flotteste kompakte crossover-SUV’er på markedet. Ikke desto mindre ser den stadig godt ud, og den har et anstændigt interiør. Nogle af de funktioner, som den kan prale af, omfatter 16-tommers alufælge, vinylindpakket rat, tonede ruder og nedfældbare bagsæder på bagsædet.

  Er Jeep Cherokee en god bil?

Ydeevne

Jeep Patriot tilbydes i tre forskellige modeller; sport, latitude og limited. Sport-varianten er den mindst præstationsstærke bil, efterfulgt af latitude. Mens limited-varianten er den bedst præsterende trim. Nogle af de ting, der er forskellige i disse modeller, er hjulstørrelse og motorkraft.

Den bedst præsterende Patriot er Patriot High Altitude med en 2,4-liters inline-4-motor, der yder maksimalt 172 hk og et drejningsmoment på 165 lb-ft. På den anden side er Patriot udstyret med en 2,0-liters inline-4-motor med maksimalt 158 hk og 141 lb-ft drejningsmoment.

Komfort og sikkerhed

Jeep Patriot er ikke en særlig stor bil. Ikke desto mindre er den meget komfortabel, da den kan rumme op til fem personer. Oven i det kommer den med fem døre. Flere brugere har dog klaget over, at denne bil kommer med et lille lastrum, hvilket måske ikke er befordrende for lange rejser eller for folk, der ønsker at transportere en masse bagage.

Bilen har i alt 23 kubikfod. Når anden række er foldet sammen, giver den i alt 46 kubikfod. Når alle sæder er klappet ned, giver den 53,5 kubikfod. Det er ganske anstændigt, men ikke så stort som de fleste af konkurrenterne.

Brændstofeffektivitet

De fleste SUV’er er ikke brændstoføkonomiske. Jeep Patriot er dog meget brændstoføkonomisk. Den har en fremragende EPA-rating på 23 mpg i byen, 30 mpg på motorvejen og 25 mpg kombineret. Bemærk, at jo mere avanceret trim, jo mindre brændstoføkonomisk vil bilen være.

  Jeep Patriot - Almindelige problemer & fejl

Derfor er den mest brændstoføkonomiske Jeep Patriot Sport FWD, mens den mindst brændstoføkonomiske variant er Patriot High Altitude 4X4. Sidstnævnte har en EPA-rating på 20 mpg i byen, 25 mpg på motorvejen og en kombineret 22 mpg.

Pris

Dette er en af de billigste kompakte SUV’er på markedet. Oven i købet er den meget billig at vedligeholde. Prisen varierer dog alt efter hvilken variant, du køber. Hvis du køber sportsvarianten, skal du betale omkring 19.000 dollars, mens High Altitude-varianten koster dig omkring 27.900 dollars.

FAQ

Hvorfor blev Jeep Patriot udgået?

Denne crossover-SUV blev indstillet, fordi den ikke solgte godt. Selv om bilen var anstændig med god ydeevne og billig, manglede den en masse teknologier. Som følge heraf fandt mange mennesker den uattraktiv, da Jeep næsten ikke gjorde noget for at forbedre teknologien i bilen.

Når du sammenligner Jeep Patriot med dens rivaler, vil du opdage, at de var langt mere avancerede med bedre teknologier. For eksempel Honda CR-V og Subaru Forester.

Hvad er de almindelige problemer med Jeep Patriot?

Jeep Patriot er en meget pålidelig bil, og den registrerer få problemer. Ikke desto mindre kommer den også med flere almindelige problemer, som interesserede købere bør være opmærksomme på. Disse omfatter elektriske problemer, transmissionsproblemer, rust, kugleledssvigt, for tidlig CVT-svigt og motorproblemer.

Hvor hurtig er Jeep Patriot?

2017 Jeep Patriot er den hurtigste bil i serien. I modsætning til de ældre modeller, der tog 10,7 sekunder til at accelerere fra 0 til 60, tager denne bil kun 8,2 sekunder. Derudover har den en tophastighed på 126 mph, sammenlignet med forgængeren med 112 mph.

  Jeep Grand Cherokee - Almindelige problemer & fejl

Hvad er det mest pålidelige Jeep Patriot-modelår?

2017 Jeep Patriot skiller sig ud som det mest pålidelige modelår. I modsætning til de fleste af sine forgængere rapporterer denne bil om færre problemer, selv om den er mere avanceret. Tværtimod er det mindst pålidelige Jeep Patriot-modelår 2008-modellen. Denne bil har en masse problemer, der tvinger dig til at bruge mere tid i garagen og bruge flere penge.

Efter hvor lang tid begynder Jeep Patriot at udvikle problemer?

Nogle brugere har rapporteret om problemer så tidligt som 40 miles. Så hvis du ønsker, at din bil skal have færre problemer eller holde over 200.000 miles, er det nødvendigt med ordentlig pleje og vedligeholdelse. Desuden skal du udøve gode kørevaner. Uanset hvad begynder de fleste Jeep Patriots at få problemer efter 100.000 miles.

Konklusion

Jeep Patriot er ikke en perfekt SUV, men det er en af de bedst brugte Jeep SUV’er, som du kan købe. Takket være dens fremragende ydeevne, fremragende kabine og brændstoføkonomi. Som de fleste biler har dette køretøj også sine egne udfordringer, som omfatter motor-, transmissions- og elektriske problemer.

Alt i alt er det en enestående bil, der holder meget længe, hvis den vedligeholdes korrekt. Desuden er den billigere at vedligeholde, men den er ikke fantastisk til offroad-brug.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z