Biler der minder om Jeep Patriot

Jeep Patriot

Jeep Patriot er en fremragende terrængående bil med flere forskellige udstyrsniveauer at vælge imellem. Desuden er den overkommelig, men rummelig med anstændigt lastrum. Ikke desto mindre, hvilke biler ligner Jeep Patriot?

Biler, der ligner Jeep Patriot, er Jeep Compass, GMC Terrain, Jeep Renegade, Ford Escape, Kia Sportage, Subaru Forester, Honda CRV og Hyundai Santa Fe. Så hvis du er forelsket i Jeep Patriot, men ønsker et mere prisvenligt, brændstoføkonomisk eller pålideligt alternativ, kan du tjekke disse biler ud.

Hvilke biler ligner Jeep Patriot?

1. Jeep Compass

Jeep Compass minder på mange måder meget om Jeep Patriot. Først og fremmest er Jeep Compass bygget til offroadkørsel, hvilket er det samme som Jeep Patriot. Desuden er begge biler kompakte, men kommer med masser af avancerede funktioner.

Til gengæld er Jeep Compass meget større end Jeep Patriot. Desuden er den meget hurtigere, da den kan accelerere fra 0 til 60 mph på kun 9,75 sekunder med en topfart på 124 mph. På den anden side har Jeep Patriot en topfart på 112 mph, og den kan accelerere fra 0 til 60 mph på 92 sekunder.

2. Jeep Renegade

I modsætning til Jeep Compass er Jeep Renegade noget mindre end Jeep Patriot. Den er dog også bygget til on- og off-road-kørsel. På trods af at Jeep Renegade er lille, har den mere kraft end Jeep Patriot. Det skyldes, at dens motor yder op til 180 hk sammenlignet med de 172 hk, som Jeep Patriot yder.

Desuden er Jeep Renegade også mere brændstoføkonomisk end Jeep Patriot, da den har en kombineret EPA-rating på 26 mpg sammenlignet med 22 mpg i Jeep Patriot.

3. Ford Escape

En anden bil, der ligner Jeep Patriot, er Ford Escape. Ford Escape er ikke kun en kompakt SUV, men den er også en femsædet bil med mulighed for syv siddepladser ligesom Jeep Patriot. Hvad mere er, disse to biler kommer med lignende motorer.

  Hvilken Jeep er bedst til høje personer?

Derudover er Ford Escape udstyret med en 2,5-liters inline-4-motor, der yder op til 200 hk, mens Jeep Patriot har en 2,4-liters inline-4-motor, der yder op til 172 hk. Jeep Patriot er dog lidt mere avanceret end Ford Escape, mens Ford Escape er mere brændstoføkonomisk.

4. GMC Terrain

GMC Terrain er en kompakt SUV ligesom Jeep Patriot. Ikke desto mindre er den ret rummelig med et større lastrum end Jeep Patriot. Desuden er den mere brændstoføkonomisk end Jeep Patriot. Denne bil mangler dog kraft og vil ikke præstere usædvanligt godt i terrænet. Dette skyldes, at den leveres med en 1,5-liters turbomotor, som er noget skuffende.

Ikke desto mindre er den sjov at køre med masser af tekniske funktioner. Den er også smukt designet og ser mere tiltalende ud end Jeep Patriot.

5. Subaru Forester

Subaru Forester er en perfekt kompakt SUV til bilister, der ønsker ydeevne og effektivitet i den samme bil. Den er også perfekt til kørsel i al slags vejr, hvilket gør den til et perfekt alternativ til Jeep Patriot. I modsætning til Jeep Patriot kan Subaru Forester dog kun rumme op til fem personer.

Desuden leveres Subaru Forester med firehjulstræk som standard, mens Jeep Patriot leveres med firehjulstræk som standard. Den er også mere effektiv med en kombineret EPA-rating på 29 mpg, mens Jeep Patriot har 22 mpg.

6. Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe minder meget om Jeep Patriot, da de er udstyret med lignende motorstørrelser. Mens Jeep Patriot leveres med en 2,4-liters inline-4-motor med 172 hk, leveres Hyundai Santa Fe med en 2,5-liters inline-4-motor med 191 hk. Begge biler er også kompakte med en anstændig kabine og god plads i bagagerummet.

  Er Jeep Cherokee en god bil?

Men som forventet er Hyundai Santa Fe mere brændstoføkonomisk og meget billigere end Jeep Patriot. Desuden er den mere pålidelig og billigere at vedligeholde.

7. Kia Sportage

Kia Sportage er en anden stor lignende bil til Jeep Patriot. Selvom begge biler er kompakte SUV’er, klarer Kia Sportage sig langt bedre på vejen, mens Jeep Patriot klarer sig bedst i terrænet. Begge biler har fremragende frihøjde, selv om Jeep Patriot er lidt højere fra jorden end Kia Sportage.

Med hensyn til generel ydeevne og effektivitet er Kia Sportage langt bedre end Jeep Patriot. Ikke alene har Kia Sportage en kraftigere motor, men den har også en bedre brændstoføkonomi.

8. Honda CRV

Hvis du ønsker en kompakt SUV, der ligner Jeep Patriot, men med bedre brændstofeffektivitet og pålidelighed, er Honda CRV et af de bedste alternativer. Denne bil leveres med en 1,5-liters motor, der leverer op til 190 hk. Den har også en EPA-rating på 29 mpg, og den er meget billigere at vedligeholde end Jeep Patriot.

FAQ

Er Jeep Patriot en pålidelig bil?

Nej, Jeep Patriot er ikke en pålidelig bil. Det skyldes, at den kommer med flere problemer, og mange pålidelighedsbureauer giver den en gennemsnitlig pålidelighedsscore. F.eks. giver J.D. Power den en score på 2,5 ud af 5,0. Desuden har Jeep Patriot også en lav gensalgsværdi.

Hvor længe holder Jeep Patriot?

Det afhænger af, hvor godt du vedligeholder bilen. Med den rette vedligeholdelse og pleje holder Jeep Patriot i mere end 150.000 miles. Ikke desto mindre har nogle Jeep Patriot-ejere rapporteret, at deres biler holder i mere end 250.000 miles. For at bilen kan holde endnu længere, bør man desuden udvise gode kørevaner.

  Er Jeep Commander en god bil?

Er det dyrt at vedligeholde Jeep Patriot?

Ja, det er ret dyrere at vedligeholde Jeep Patriot end de fleste af dens konkurrenter. I gennemsnit koster Jeep Patriot ca. 596 USD at reparere og vedligeholde årligt. Det er mere end de gennemsnitlige vedligeholdelsesomkostninger for mellemstore SUV’er på 521 $. Interesserede købere skal derfor være klar til at bruge mere på reparation og vedligeholdelse.

Hvad er de almindelige problemer med Jeep Patriot?

Jeep Patriot er en holdbar og kraftfuld SUV med masser af fantastiske funktioner. Men ligesom de fleste biler har Jeep Patriot også flere problemer, som interesserede købere bør kende til. Almindelige problemer med Jeep Patriot omfatter vandlækage i kabinen, for tidlig CVT-svigt, transmissionsproblemer og motorproblemer.

Resumé

Jeep Patriot er en dejlig kompakt SUV med gode funktioner og en anstændig kabine og god plads i bagagerummet. Denne bil er dog ikke brændstoføkonomisk, pålidelig eller billig at vedligeholde. Så hvis du leder efter en perfekt erstatning for Jeep Patriot, kan du vælge en af de ovenstående kompakte SUV’er med de funktioner, du ønsker mest.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z