Biler der minder om Jeep Gladiator

Jeep Gladiator er en af de nyeste jeep-modeller på markedet. Jeep Gladiator, der blev lanceret i 2018, er bedst egnet til offroad-kørsel, bugsering og bugsering. Men hvilke biler ligner Jeep Gladiator?

Biler, der ligner Jeep Gladiator, omfatter Ford Ranger, Honda Ridgeline, GMC Canyon, Chevrolet Colorado, Toyota Tacoma, Nissan Frontier, RAM 1500 og Ford F-150. Disse biler ligner Jeep Gladiator, da de er pickup trucks med gode offroad-egenskaber.

Hvilke biler ligner Jeep Gladiator?

1# Ford Ranger

Ford Ranger og Jeep Gladiator giver en af de bedste kørsler i deres klasse. Desuden er de rummelige, komfortable og kraftfulde. Jeep Gladiator leverer dog mere kraft end Ford Ranger, mens sidstnævnte fokuserer mere på effektivitet og en jævn kørsel.

Desuden leveres Jeep Gladiator med andre kraftfulde trims, der giver brugeren mulighed for at vælge en kraftig drivlinje til off-road-kørsel. Men når det kommer til brændstofeffektivitet, er Ford Ranger bedre end Jeep Gladiator med en kombineret EPA-rating på 22 mpg, der slår Gladiators 19 mpg.

2# Honda Ridgeline

Honda Ridgeline er den bedste erstatning for Jeep Gladiator. Dette skyldes, at de har samme ydeevne, har lignende motorer og begge har kraftige drivlinjer. Honda Ridgeline er udstyret med en 3,5-liters V6-motor, der yder op til 280 hk og 262 lb-ft drejningsmoment, mens Jeep Gladiator leveres med en 3,6-liters V6-motor, der yder op til 285 hk og 260 lb-ft drejningsmoment.

Selv om begge pickup trucks er gode til terrænkørsel, leveres de med forskellige drivlinjer som standard. Jeep Gladiator har et firehjulstræk, mens Honda Ridgeline har et firehjulstræk. Gladiator er fantastisk til offroad-kørsel, men Ridgeline er bedst til bugsering med en bedre trækkapacitet.

  Hvilken Jeep er bedst til jagt?

4# Chevrolet Colorado

Jeep Gladiator og Chevrolet Colorado er begge amerikanske bilmærker. Bortset fra det er de robust konstrueret til offroadkørsel. Desuden har de begge fire døre og korte senge, der måler omkring 5,5 fod. Derudover er de udstyret med en 3,6-liters V6-motor, der yder op til 308 hk i Chevrolet Colorado og 285 hk i Jeep Gladiator.

Så selv om de har den samme motor, yder Chevrolet Colorado lidt bedre end Jeep Gladiator. På trods af at Jeep Gladiator har samme egenskaber, er Jeep Gladiator langt dyrere end Chevrolet Colorado.

5# GMC Canyon

En anden pickup truck, der er et godt alternativ til Jeep Gladiator, er GMC Canyon. Denne bil er stor med en god frihøjde. Jeep Gladiator er dog stadig længere og bedre egnet til barskt terræn. På den anden side yder GMC Canyon bedre, da dens 2,7-liters inline-4-motor yder maksimalt 310 hk.

Den største ulempe ved GMC Canyon er, at den som standard har et baghjulstræk, mens Jeep Gladiator leveres med firehjulstræk.

6# Nissan Frontier

Nissan Frontier er et andet perfekt alternativ til Jeep Gladiator. Ligesom Jeep Gladiator kommer denne bil med en anstændig trækkapacitet på op til 1.610 pund. Den er også udstyret med en 3,6-liters V6-motor, der yder op til 310 hk. Desuden har denne pickup truck en mulighed for enten baghjulstræk eller firehjulstræk.

7# Ford F-150

Ford F-150 er en af de mest solgte lastbiler i Nordamerika. Takket være dens kraftfulde 3,5-liters V6-motor, der yder op til 290 hk og 265 lb-punkts drejningsmoment. Derudover har den fremragende offroad-egenskaber ligesom Jeep Gladiator. Ikke desto mindre har den endda en bedre trækkraft på omkring 12.700 pund.

  Er Jeep Grand Cherokee en god bil?

8# Toyota Tacoma

Toyota Tacoma deler mange funktioner med Jeep Gladiator, men den er også mere effektiv, nem at håndtere og mere pålidelig. Nogle af de funktioner, som Toyota Tacoma deler med Jeep Gladiator, er en kraftig V6-motor, fantastiske off-road-egenskaber og en fremragende trækkapacitet på op til 6.800 pund.

9# RAM 1500

RAM 1500 kan også være et godt alternativ til Jeep Gladiator. Det skyldes, at den også har en kraftig V6-motor, der yder op til 305 hk, en fremragende kørsel og en fremragende trækkapacitet. Desuden kommer RAM 1500 med en rummelig kabine og forskellige motorvarianter at vælge imellem.

FAQ

Er Jeep Gladiator pålidelig?

Selv om Jeep Gladiator kun har været på markedet i få år, er den på vej til at blive den mindst pålidelige Jeep-model nogensinde. Ifølge Consumer Reports formåede Jeep Gladiator kun at score 38 ud af 100, hvilket er den laveste score blandt Jeep-modellerne.

Nogle af de ting, der gør Jeep Gladiator upålidelig, er brændstoføkonomi, forventet pålidelighed, præstation i vejtest og ejertilfredshed.

Hvad er de almindelige problemer med Jeep Gladiator?

Jeep Gladiator er stadig ny på markedet, og den har ikke mange problemer. Men efterhånden som bilen fortsætter med at få flere kilometer på sig, kan der blive opdaget yderligere problemer undervejs. Nogle af de problemer, der er blevet rapporteret, omfatter en defekt differentialsensor, et rystende rat og forskellige elektriske problemer.

Er det dyrt at vedligeholde Jeep Gladiator?

Ja, det er langt dyrere at vedligeholde Jeep Gladiator end gennemsnittet i branchen. Det anslås, at Jeep Gladiator vil koste mindst 11.803 USD i vedligeholdelse og reparationer i de første 10 år, hvor den er i brug. Det er 1.482 USD mere end gennemsnittet i branchen. Så hvis du planlægger at købe en Jeep Gladiator, skal du være klar til at pådrage dig høje vedligeholdelsesomkostninger.

  Almindelige problemer med Jeep 2.0 turbo

Hvor længe holder Jeep Gladiator?

Da Jeep Gladiator har været på markedet i et par år, er det ret svært at vide, hvor længe bilen holder. Men hvis man går efter andre lignende Jeep-modeller som Jeep Wrangler, skulle Jeep Gladiator holde i mere end 200.000 miles. For at dette kan ske, er det nødvendigt med ordentlig pleje og vedligeholdelse.

Konklusion

Nu hvor du kender nogle af de pickup trucks, der ligner Jeep Gladiator, burde det ikke være en stor udfordring at vælge den rigtige truck til dine behov og dit budget. Uanset om du ønsker en mere komfortabel, rummelig, avanceret, pålidelig, praktisk eller økonomisk overkommelig pickup truck end Jeep Gladiator, er det dit valg.

Uanset hvilken pickup truck du vælger, er Jeep Gladiator stadig en af de mest enestående pickup trucks i sin klasse. Producenten bør dog forbedre komforten og kvaliteten af kørslen.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z