Bedste BMW til en familie

Bedste BMW til en familie

Afhængigt af, om du er på udkig efter en SUV eller en luksussedan, er de to bedste BMW-muligheder for en familie BMW X5 og BMW 5-serie sedanen. Disse giver nok kørekomfort, rigelig plads og bagageplads til, at en familie på fire eller fem personer kan rejse sikkert og nyde turen.

BMW X5 – Den bedste BMW familie-SUV til familier

BMW X5 er en mellemstor luksus crossover SUV med baghjulstræk og mulighed for xDrive. Den blev først introduceret i 1999, og siden da har der været fire generationer af BMW X5’er. X5 er et meget luksuriøst køretøj, der bringer højteknologiske funktioner og et moderne instrumentbræt med sig. Den fås med mange motorvarianter og en 8-trins ZF 8HP automatgearkasse med 8 gear.
Når man taler om familiebiler, har man brug for et stort køretøj. Og 2020 X5 er intet mindre end stor. Med en længde på 194 tommer (4,9 meter) og en bredde på 79 tommer (2 meter) kan dette køretøj nemt få plads til 5 passagerer og deres bagage bagi.
Den nye 2020 X5 tilbyder endda muligheden for at blive en ægte SUV med syv sæder med en tredje sæderække, der nemt kan foldes op og ned, alt efter hvad du foretrækker.
BMW X5 er det foretrukne valg frem for BMW X7, på grund af prisforskellen, størrelsesforskellen og manglen på ekstra funktioner, der er velegnede til en familie.
Med hensyn til køretøjets sikkerhed fik BMW X5 2018 xDrive30d en score på 5 ud af 5 stjerner i Euro NCAP-testen med en vurdering af voksne passagerer på 89 % og en sikkerhed for børnpassagerer på 86 %, hvilket samlet set er fantastisk.

  Har BMW'er reservehjul?

Motorindstillinger i 2020 BMW X5

De benzinmotorer, der er tilgængelige til 2020 BMW X5, er ekstremt kraftfulde med en fantastisk acceleration fra 0 til 62 miles i timen.
Den langsomste motor, X5 xDrive45e, er en 3,0 L l6-turbohybrid, der er parret med en elektrisk synkronmotor og når 62 miles i timen på kun 5,6 sekunder.
Den hurtigste motor, X5 M Competition, (S63 4,4 L V8 twin-turbo med 4,4 L motor), når 62 miles i timen på kun 3,7 sekunder. For en SUV er dette en banebrydende hastighed. Alle benzinmotorvarianter er som følger:
● xDrive40i
● xDrive50i
● M50i
● xDrive45e
● X5 M
● X5 M Competition
Dieselmulighederne er lidt mindre kraftfulde, men er stadig pålidelige og hurtige. Der er kun 4 dieselmuligheder og ingen hybridversion. De tilgængelige dieselmotorer er:
● xDrive25d
● xDrive30d
● xDrive40d
● X5 M50d

X5 passer godt til en familie på fire eller fem personer, da den giver masser af plads til både for- og bagsædepassagerer, sikkerhed og kørekomfort.

BMW 5-serie – Den bedste BMW luksussedan

BMW 5-serien er en executive bil sedan, som blev sendt i luften i begyndelsen af 1972. Lige siden har den været et topvalg for både embedsmænd og forretningsfolk. Der har været syv generationer af BMW 5-serien, hvoraf den sidste startede i 2016 med G30, G31 og G38 BMW’erne.
G30 er ganske rigelig med en længde på 194 tommer (4,94 meter) og en bredde på 73 tommer (1,86 meter). Den kan komfortabelt rumme en familie på fem personer og deres bagage.
Både forsæderne og bagsæderne er rigelige, og infotainmentsystemet er i topklasse. Køretøjets interiør er fyldt med luksuriøst læder og har vigtigst af alt en meget behagelig førerstilling.
BMW 5-serie G30 bruger en dobbelt-wishbone affjedring foran og en 5-link affjedring bagtil. Der findes touring-modeller i serien, som tilbyder selvnivellerende luftaffjedring bag på bilen.

  Hvad er mest prestigefyldt, Mercedes eller BMW?

Med hensyn til bilens sikkerhedsklassificering fik BMW G30 en 5-stjernet bedømmelse i Euro NCAP-testen med 91 % for en voksen passager og 85 % for et barn, hvilket er ganske imponerende.

BMW G30: Affjedring og styring

Hvis du undrer dig over styretøjet i BMW 5-serien, så står det ikke tilbage for BMW X5 og bruger den nyeste version af tandstangsstyring, parret med elektrisk servohjælp. Ikke kun det, men anti-roll bar add-ons kommer som ekstraudstyr, samt integreret aktiv styring, som er en mulighed for nogle modeller.

Motorvarianter i BMW 5-serie G30

BMW G30 fås i mange motorvarianter, begyndende med en 1,6 – 2,0 L B48 l4 benzinmotor med turboladning på 1,6 – 2,0 L B48 l4. Transmissionen kan enten være en 6-trins manuel gearkasse eller en 8-trins automatgear. Andre muligheder for benzinmotorer er som følger:
● 1,6 – 2,0 L B48 l4
● 3,0 L B58 l6 med turboladet motor på 3,0 L B58 l6
● 4,4 L N63lS63 V8
Med hensyn til dieselmotorindstillingerne i BMW 5-serie G30 er der kun to muligheder til rådighed:
● 2.0 L B47 l4
● 3.0 L B57 l6
Bortset fra det er der to plug-in hybrid drivlinjer, som du kan vælge imellem, l4 turbo plus elmotor eller l6 turbo plus elmotor mulighederne.

Ofte stillede spørgsmål om at køre en familievenlig BMW

Hvilke andre BMW-modeller er gode som familiebil?

De fleste BMW X3, 5-serie, 7-serie og X7 er gode som familiebil. De giver alle rigeligt med plads, bagageplads og gode sikkerhedsvurderinger. De er også ret nemme at køre og giver dig en god fornemmelse på vejen. Selvfølgelig er modellerne i 7-serien og X7 mere i den høje ende, hvad angår pris og luksus.

  Har BMW'er blinklys?

Hvilken er den mest pålidelige BMW familiebil?

For en familie på fire ville BMW X1 passe perfekt til en familie på fire personer, da den scorede 99,2 procent pålidelighed på Whatcars vurderingsindeks. Ikke nok med det, men BMW X1 er blevet rangeret som den mest pålidelige luksus-subkompakte SUV på tværs af mange kanaler og af mange anmeldere. Man kan roligt sige, at det er et godt valg. Til gengæld er den måske lidt lille til en familie på fem personer. Uanset hvad er de nyere modeller lige så store som første generation af BMW X3’eren.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z