Hvad er den bedste Mercedes til en familie?

Hvad er den bedste Mercedes til en familie?

En familiebil skal være praktisk, effektiv, sikker, rummelig og komfortabel for flere personer. Det er en bil, der er i stand til at klare flere skolekørsler uden besvær og tilbyder de bekvemmeligheder, der er typiske for familielivet. Mercedes har mere end 30 forskellige modeller til salg, og en masse af dem er familievenlige.

At vælge mellem så mange forskellige modeller kan virke stressende. Men så længe du overvejer de vigtigste elementer i en god familiebil, vil du kunne finde det, du leder efter hos Mercedes.
De bedste Mercedes-familiebiler er enten en SUV som GLE, GLC eller GLS eller en stor sedan som CLA, C-klasse, E-klasse eller S-klasse. E-Klassen er jævnligt blevet kåret som årets familiebil, og CLA og C-Klassen har også vundet priser for sikkerhed.

Størrelse

En familiebil skal være rummelig nok til stadigt voksende børn og forskellige størrelser af barnesæder. Hvis du kun har et eller to børn, som ikke har store bagudvendte autostole, er en hatchback som A-klassen værd at kigge på.
Hvis din familie har brug for lidt mere plads, bør du overveje en SUV som GLE eller GLS.
Mercedes tilbyder også et stort udvalg af forskellige sedaner, lige fra C-klassen og CLA-sedanen og op til S-klassen, som er Mercedes’ flagskib som sedan. Mens mange bilproducenter har forladt markedet for store luksus-sedaner til fordel for SUV’er og crossovers, er der kun få, der kan argumentere for, at en gennemprøvet Mercedes-sedan kan bruges til at transportere hele familien.
I næsten to årtier er Mercedes E-klassen blevet rost for sine familietransportmuligheder og fremragende sikkerheds- og komfortfunktioner, og den er gang på gang blevet kåret som årets familiebil af mange prominente websteder og magasiner om biler.

Sikkerhed

Når du køber en familiebil, er det afgørende, at du ikke sparer på sikkerhedsfunktionerne. Hvis du køber en ny bil, bør du nøje overveje alle de forskellige muligheder for at holde din familie sikker.
Hvis du køber en brugt bil, skal du sikre dig, at alle airbags og sikkerhedsfunktioner er som annonceret. Bilmærker bruger store summer på sikkerhed, og det bør du også gøre. For at afgøre, hvor sikker en bil virkelig er, bør du overveje bredt anerkendte programmer til vurdering af bilers sikkerhedspræstationer, f.eks. EURO NCAP eller IIHS.
EURO NCAP-bedømmelser er mere relevante i Europa, og hver Mercedes-model gennemgår mange forskellige testscenarier og tildeles en bedømmelse afhængigt af resultaterne.
I 2019 blev Mercedes CLA kåret som årets sikreste lille familiebil med en stjernekarakter på 5 stjerner. Modeller som B-, GLB-, GLE-, EQC- eller G-klassen har også fået den højeste sikkerhedsscore i deres respektive segmenter.
IIHS er en uafhængig organisation, der også tester sikkerheden i flere forskellige køretøjer grundigt, men som er baseret i USA.
I 2020 fik C-klassen den højeste sikkerhedsscore blandt alle mellemstore familie-sedaner på markedet, og E-klassen var også det bedste valg for en større familie-sedan i 2019. SUV’er som GLC og GLE er også blevet kåret som top picks i deres respektive segmenter.

  Hvilken Mercedes har de bedste og mest komfortable sæder?

Budget

Mens mange forskellige variabler kan få dig til at overveje et mærke frem for konkurrenterne, er det sandsynligvis størrelsen af dit budget, der afgør din næste familiebil. Dette gælder især, hvis du overvejer en Mercedes. Mercedes er kendt for at bygge gode familiebiler, men de koster en del mere end mere prisvenlige mærker.
Mere overkommelige familiebiler fra Mercedes er A-klassen eller GLA. Selvfølgelig tilbyder disse modeller meget for deres pris, og de indeholder mange vidunderlige Mercedes-funktioner, men de er begrænsede i størrelse og er ikke nødvendigvis bygget til større familier. Det samme gælder for CLA eller endda C-klassen.
Hvis dit budget kræver det, skal du i stedet vælge en brugt model, da prisen for en helt ny A-klasse kan give dig en rummelig knap brugt sedan som E-klassen. En familiebil bør være rimeligt udstyret, da den bruges til hele familien og sandsynligvis vil blive brugt til store ture, der akkumulerer mange kilometer.
Det er meget klogere at spare på luksusudstyret og sætte kryds ved sikkerhedsindstillingerne, hvis du er på budget. Husk også, at familiebiler ofte viser betydelig slitage indvendigt, bl.a. fordi børnene er mere grove ved bilen, og fordi den bl.a. tjener som frokoststue. Så husk dette, hvis du er bekymret for, at bilens indre skal forblive uberørt og luksuriøst.

Hvad du skal tænke på, når du køber en familiebil

Hvad er nogle specifikke funktioner, som en familiebil tilbyder?

Når du køber en familiebil, er disse funktioner grunden til, at disse biler overhovedet betragtes som familiebiler.
Først og fremmest: sikkerhed. Sikkerhed er det vigtigste, når du transporterer dine kære. Når folk køber biler, nøjes de nogle gange med mindre end det, de har til hensigt at gøre, men det er afgørende for dig, at du ikke nøjes med andet end det bedste, når det kommer til sikkerhed.
Familiebiler tilbyder også masser af hovedhøjde, masser af knæplads og enorme mængder af bagagerum til dine kæledyr og bagage. Forankringspunkterne for barnesæder skal være nemme at komme til uden at overfylde dem. Flere sæderækker er også en mulighed.
Desuden forbindes funktioner som stikkontakter, kopholdere, flere airbags, solskærme, opbevaringsplads og infotainmentskærme af høj kvalitet normalt med familiebiler.

  Hyppige Mercedes 4Matic fejl og problemer

Skal jeg købe en billigere Mercedes til en familiebil eller et veludstyret mere overkommeligt mærke?

Som tidligere nævnt spiller dit budget en væsentlig rolle i dit bilkøbsscenarie. Du kan være fristet til at gå efter en Mercedes, selv om dit budget ikke nødvendigvis giver dig alt, hvad en Mercedes kan tilbyde. Og det er ikke nogen god idé at spare på vigtige familiebilsfunktioner bare for at få en Mercedes.
Du bør sørge for, at dine børn er sikre og underholdt på dine lange ture, da det hjælper dig med at koncentrere dig om kørslen og gør hele processen meget nemmere. At have en trepunktet stjerne på motorhjelmen, men at blive trængt i processen giver dig ikke en Mercedes-værdig oplevelse.
Så svaret er altid en veludstyret familiebil, uanset mærke og uanset pris. Bilen skal bruges til at transportere hele din familie, ikke kun dit ønske om at eje et førsteklasses bilmærke.

Laver Audi og BMW bedre biler end Mercedes?

Audi og BMW er premium-mærker ligesom Mercedes, så lad os se på konkurrenterne.
Hvad angår pålidelighed, er det svært at bedømme et mærke, fordi pålideligheden er mere afhængig af den måde, som en specifik bil behandles på. Man kan dog argumentere for, at Audi måske er mere tilbøjelig til at gå i stykker sammenlignet med Mercedes eller BMW, og BMW er det dyreste at reparere.
En vigtig faktor at overveje, når man sammenligner disse 3 mærker, er den måde, bilerne kører på, og disse tre adskiller sig ret markant fra hinanden.
Mercedes er mere tilbøjelig til at lave luksusorienterede biler med blødere affjedring og en mere subtil kørsel, men de lider under det i sving. På den anden side er BMW bredt anset som den ultimative køremaskine, mens Audi står som en fantastisk allroundbil, men for nogle er den lidt kedelig.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z