Den bedste Audi-model til en familie

Den bedste Audi-model til en familie

Audi har i mange år etableret sig som en af de førende tyske bilproducenter. Uanset om du er fan af mærket eller blot er på udkig efter en god familiebil, bør du overveje Audi A4 Allroad som dit første valg. Et rummeligt, luksuriøst interiør, fantastisk acceleration og en af de højeste sikkerhedsscorer, hvad mere har en familie brug for?

Audi A4 Allroad den bedste Audi til en familie på 4+

Når du er på udkig efter en familiebil, leder du sandsynligvis efter en stor sedan eller en SUV. Hvorfor ikke have begge dele? Audi A4 Allroad ligner mere en SUV, men den er baseret på den luksuriøse A4-sedan og kører smidigt som en SUV. Ikke alene har den plads nok til, at fem passagerer frit kan køre i den i timevis, men den har også et stort bagagerum og har smukke tagbøjler, som du kan bære eller fastgøre alt muligt på, lige fra ski til en lille båd.
Derudover er elektronikken i interiøret yderst brugervenlig, hvilket er fantastisk, da du ikke har brug for flere distraktioner, når du rejser med dine børn.

Motor og ydeevne

Du er måske på udkig efter en familiebil, men hvorfor ikke forkæle dig selv med nogle hestekræfter? Denne baby kommer med en turboladet firecylindret 2-liters motor med turbolader og 248 hestekræfter. Selv om den kan køre ret hurtigt, leveres den med en syvtrins dobbeltkoblingsautomatgearkasse med dobbeltkobling, hvilket er rart, hvis du kører med børn.
Når vi taler om det kombinerede brændstofforbrug, så forbrænder den mellem 5 og 6,8 liter pr. 100 kilometer og accelererer fra 0 – 100 km/t på 7,3 sekunder. Topfarten, som du kan forvente, er begrænset til 232 km/t.

  Bedste bremseklodser til audi a6

Sikkerhed er den vigtigste faktor for familiebiler

Med hensyn til køretøjets sikkerhed er denne tur fantastisk til en familie. Den leveres med en automatisk køretilstand, som afbalancerer din kørsel og letter håndteringen. Den håndterer også hjørner meget bedre end andre sedaner og de fleste SUV’er.
Dette fantastiske køretøj scorede 9,8 ud af 10 på det amerikanske scorekort. Den ligger ikke uden grund nr. 1 i brugte vogne og i 2019-vogne i USA i 2019.
Den scorede den højeste score i alle seks kollisionstest, der normalt udføres i The Insurance Institute for Highway Safety. Desuden, hvad angår kollisionstests fra køretøj til køretøj og fra køretøj til fodgænger, klarede Audi A4 Allroad alle testene og scorede Superior takket være dens kollisionsforebyggende systemer.
De avancerede sikkerhedsfunktioner, der som standard er inkluderet i basismodellen, er:
● Bakkamera.
● Regnsensoriske vinduesviskere.
● Fodgængerdetektion til forebyggelse af kollisioner og uheld.
● Automatiseret nødbremsning.
● Advarselssignaler ved kollisioner fremad.
Andre tilgængelige sikkerhedsfunktioner, som du kan betale for og få som ekstraudstyr, er:
● Parkeringssensorer bagtil og foran.
● Fartpilot, der tilpasser sig til situationen.
● Lane keep assist og advarselssignaler ved vognbaneafvigelse.
● Overvågning af blinde vinkler.
● Automatisk fjernlys og et head-up display.

Interiør af Audi A4 Allroad

Når vi taler om interiøret, har Audi altid leveret komfortable og rummelige siddepladser og luksuriøs kabinekvalitet. Fem voksne mennesker kan rejse komfortabelt i A4 Audi Allroad, og selv høje passagerer finder bagsædet tiltalende.
Køretøjet bruger kun førsteklasses materialer, der er bløde at røre ved, i fremstillingen af dette mesterlige interiør.
Standard sæderne er udstyret med læderindtræk og justerbare og opvarmede forsæder. Ikke nok med det, men den har også tilgængelige sædefunktioner, som du kan tilføje som f.eks. ventilerede forsæder, opvarmede bagsæder, opvarmet rat, solskærme i siderne bagtil og hukommelsesindstillinger for førersædet, hvis mere end én person kører Audi’en i din husstand.
Når vi taler om indvendige funktioner, leveres Audi A4 Allroad med et infotainmentsystem, der styres med en drejeknap i midterkonsollen i stedet for en touchscreen, som de fleste bilcomputere er. Det er meget intuitivt og nemt for føreren at bruge. Det leveres med USB-porte, Bluetooth, stereoanlæg med 10 højttalere, Android Auto og Apple CarPlay.
Andre tilgængelige funktioner, som du kan tilføje, er trezonet klimaanlæg, nøglefri adgang, panoramisk soltag og et førerdisplay. Infotainment kan også opgraderes til en større 8,3-tommers skærm og kan leveres med et indbygget navigationssystem og satellitradio.

  Hvad er den bedste dieselbil fra Audi?

Ulemper

Ulemperne ved Audi A4 Allroad er, at den er en smule dyrere at vedligeholde end andre familiebiler. Det koster omkring 40.000 dollars at købe en, og den årlige vedligeholdelse plus brændstofomkostningerne er i gennemsnit omkring 6.000 til 7.000 dollars. Ikke desto mindre er dette vores topvalg til en familiebil, da den ikke har andre ulemper.
Den forbrænder mere brændstof end den gennemsnitlige familie-SUV eller sedan, men denne smukke vogn er et bæst under motorhjelmen, og det er den eneste ulempe ved at have så mange hestekræfter.

Ofte stillede spørgsmål om Audi A4 Allroad

Er Audi A4 2019 Allroad bedre end Volvo V60 2019?

Audi A4 2019 Allroad slår Volvo på de fleste områder, du kan komme i tanke om. Den leverer bedre sportsligere køreegenskaber, mens den giver dig for lidt større lastrum. Audi’en er ikke kun mere luksuriøs på trods af den samme listepris, men den har også en højere pålidelighedsvurdering.
Volvos fordel i forhold til Audi er, at den har en bedre brændstoføkonomi. Det er dog ikke nok til at slå Audi i vores anbefaling.

Hvor mange autostole kan du få plads til i Audi A4 Allroad?

Med dette intelligente bilvalg har du to komplette sæt autostolsstik, der låses fast fra bagsiden og kan fastgøres til det bageste midtersæde. LATCH-systemet, der anvendes til autostole i Audi A4, er rangeret som det højest vurderede system med hensyn til sikkerhed og brugervenlighed.

  Hvad er den bedste Audi TT-udstødning?

Hvor stor og tung er Audi A4 Allroad?

Audi A4 Allroad er en behageligt stor vogn med en længde på 4,75 meter eller 15 fod og 6 tommer. Dens egenvægt er 3.825 lbs eller 1735 kg eller næsten to tons. Dette gør det muligt for Audi at have et stort bagagerum og at bære store og tunge byrder på sine tagrælinger.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z