Bedste bremseklodser til audi a6

Bedste bremseklodser til audi a6

Når du leder efter bremseklodser til en Audi A6, er der masser af muligheder derude. På denne side vil vi gerne hjælpe dig med at opspore de bedste bremseklodser til Audi A6.
Husk; der har været flere versioner af Audi A6 gennem årene. Før du køber bremseklodser, skal du sikre dig, at det sæt, du køber, passer til netop din model.
I stedet for at opregne de enkelte modeller af bremseklodser her, vil vi i stedet gennemgå de bedste producenter for dig. På denne måde kan du gennemse deres specifikke bremseklodser for at finde det bedste sæt til din Audi A6-model.

Bosch bremseklodser

Når det kommer til bilteknik, er tyskerne ligaer foran alle andre. Selv tyske tilbehørsproducenter er geniale til det, de laver. Det er derfor, at hvis du leder efter de bedste bremseklodser til Audi A6-modeller, så skal du vælge Bosch.
Bosch har tre forskellige serier af bremseklodser. Kun to af dem dækker Audi A6-modeller:

 • QuietCast: Disse bremseklodser er de mest effektive. De har en keramisk opgradering til rådighed.
 • Blue: for overlegen ydeevne, mens du er på et budget.
  Ærligt talt, uanset hvilke Bosch bremseklodser du køber, ved du, at du får noget genialt. Dette er et firma, der altid har stået i spidsen for bremseteknologi.
  Et af de virkelige højdepunkter ved deres bremseklodser er, hvor stille de er, når de er i brug. Som navnet antyder, vil QuietCast-modellen være en smule mere støjsvag, men selv da kan ingen rigtig klage over deres Blue-belægninger på denne front heller.
  Hvis du vælger QuietCast-modellen, så får du glæde af en unik gummiskinne. Denne gummi shim har et par fordele. Den første er at sikre, at bremseklodserne er så hårdføre som muligt. Den anden fordel er at hjælpe med at få bremseklodserne til at larme mindre.
  Både QuietCast- og Blue-serien er bygget til at have en dejlig lang levetid. Du skal ikke bekymre dig om, at de bliver slidt ned på et tidspunkt i den nærmeste fremtid. Bosch er virkelig de bedste i branchen.
  Alt i alt, hvis du leder efter de bedste bremseklodser til en Audi A6, så bør du altid gå ad Bosch’s vej. De er overkommelige, og alligevel tilbyder de en overlegen kvalitet i forhold til andre bremseklodser på markedet.
  Bedste år for Audi S4

TRW bremseklodser

TRW bremseklodser er den næstbedste mulighed derude. De er en smule billigere end Bosch, men deres udvalg og kvalitet er næsten lige så god. De har en tendens til at dække nogle af de ældre modeller af Audi A6, når Bosch har udgået med deres bremseklodser.
Et af de virkelige højdepunkter ved TRW bremseklodser er, at de gør sig store anstrengelser for at følge designet af de originale Audi bremseklodser. Det betyder, at hvis du elskede dine originale bremseklodser, så vil disse bremseklodser være den perfekte erstatning.
Den eneste ændring, som TRW har foretaget i forhold til de originale Audi-bremseklodser, er, at der er indføjet forskellige affasninger og slidser på klodsen. Dette er med til at forhindre, at støv og snavs samler sig på bremseklodsen. Dette er med til at reducere den støj, som disse bremser pumper ud, samtidig med at det sikrer, at der altid er korrekt kontakt.
Ligesom Bosch QuietCast-bremseklodserne har disse bremseklodser en gummiskærm, der er med til at dæmpe lyden en smule, samtidig med at levetiden øges.
Selvom TRW bremseklodserne nok ikke holder lige så længe som Bosch bremseklodserne, bør du stadig få en lang levetid ud af dem. De er mere end prisen værd her.
Ligesom med Bosch bremseklodserne får du alt det hardware, du skal bruge til at montere TRW bremseklodserne, med i kassen. De skulle være enkle nok til at installere dem selv med et grundlæggende sæt værktøj. Det betyder, at du sparer lidt penge ved ikke at skulle gå til mekanikeren.

  Bedste luftfiltre til B7 Audi

Konklusion

Hvis du holder dig til enten Bosch- eller TRW-bremseklodser til din Audi A6, går du ikke meget galt i byen. Disse anses ikke uden grund for at være de bedste producenter i branchen.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z