Hvad er den bedste dieselbil fra Audi?

Hvad er den bedste dieselbil fra Audi?

Den nylige udvikling af Ultra Low Sulfur Diesel i blandingen af tilgængelige brændstoffer til køretøjer har indtil videre vist en betydelig effekt på bestræbelserne på at bremse eller måske endda stoppe klimaforandringernes hurtige angreb.
Luftkvaliteten omkring dieselkraftværker har vist en betydelig forbedring i de seneste år, bl.a. fordi de har tendens til at køre meget renere end benzindrevne anlæg, hvilket har fået flere mennesker til at se nærmere på dieselmotorer på biler.
Alt, hvad der kan bidrage til at sætte gang i en reduktion af brugen af fossile brændstoffer, er velkomment på et tidspunkt, hvor klimaændringerne tydeligvis er ved at slå igennem. Den hurtige udbredelse af dieselkraftværker er en relativt lille udvikling sammenlignet med den potentielle udbredelse af køretøjer, der kører på dieselkraft. Det er en væsentlig årsag til, at dieselbiler oplever en stigning i popularitet.

Hvorfor diesel måske er bedre end gas

En af de mest sandsynlige årsager til denne stigning er, at dieselmotorer producerer et større drejningsmoment og flere hestekræfter end en tilsvarende benzinmotor.
På trods af dette er de ofte langt mere skånsomme over for benzin og har en bedre brændstofeffektivitet end biler med gasmotorer af tilsvarende størrelse og effekt. Miljøbeskyttelsesagenturet EPA hævder, at dieselbiler på grundlag af deres brændstofeffektivitetsklassificering typisk har en 30-35 % bedre brændstofeffektivitet.
Desuden har ny teknologi, der for nylig er blevet tilføjet dieselbiler for at begrænse vibrationer og støj, været med til at gøre moderne dieselmotorer meget blødere og mere støjsvage end tidligere tiders dieselmotorer.

  Den bedste Audi med hensyn til brændstoføkonomi

Så hvad er de bedste Audi dieselbiler?

Hvilken der er den bedste afhænger nok mest af, hvor meget du beslutter dig for, at du har råd til.
Det er almindeligt, at dieselbiler bliver rangeret blandt de bedste biler på vejen i dag, og Audi dieselbiler er bestemt ikke en undtagelse. For nylig rangerede bilforbrugerwebstedet Cars.com de ti bedste dieselbiler på vejen, og fire af deres top ti var Audi-modeller.
For Audi-elskere er deres artikel en bekræftelse på deres gode smag og deres evne til at vælge det bedste, der findes. Her er fire af de ti bedste dieselbiler, der findes på markedet i øjeblikket, i hvert fald ifølge Cars.com, og de er alle fremstillet af Audi:

Audi A3 TDI

Den helt nye Audi A3 TDI er udstyret med en meget kraftfuld 2,0-liters dieselmotor, som er vurderet til 148 hestekræfter og 236 fodpund drejningsmoment. A3 TDI har også som standardudstyr en sekstrins dobbeltkoblingsautomat med seks gear.
Ligesom alle andre modeller i A3-serien leveres dieselversionen også med en masse andre gode funktioner, såsom nøglefri adgang og startsystem, indbygget navigation og bakkamera. Der er også blindspotdetektion og -overvågning, automatisk to-zone klimakontrol og parkeringssensorer bagtil og foran. Priserne på A3 TDI starter ved lige under 33.000 kroner.

Audi A6 TDI

Denne Audi A6 TDI-dieselmodel anses ofte for at være blandt de flotteste og mest stilfulde biler fra Audi, og den regnes nu for at være blandt de flotteste sedaner af enhver slags.
Audi’s A6 TDI anses for at være ret teknologisk overlegen i forhold til mange andre dieselbiler i samme klasse. Standardudstyret med Audi A6 omfatter xenon-forlygter og LED-kørelys.
Derudover er A6 udstyret med parkeringssensorer både bagpå og foran på bilen, automatisk nedblændende udvendige spejle og meget mere. Andre standardfunktioner omfatter nøglefri adgang og en nøglefri startfunktion samt stemmestyret navigation og et bakkamera-setup.
A6-modellen er også i høj grad forbundet. Dens særlige standardfunktioner omfatter Audi Connect, som omfatter indbygget WiFi og informationsindsamling.
Kraften til A6 kommer fra dens topmotor, som er en turboladet v6 3,0-liters v6-motor, der er vurderet til 240 hestekræfter sammen med mere end 429 fodpund drejningsmoment. Ifølge EPA er brændstoffet Even y, 38 motorvej og 29 kombineret. Prisen på A6 starter ved mindre end 59.000 dollars.

  Hvad er den værste Audi at købe brugt?

Audi A8L TDI

Audi A8L 3.0 TDI er virksomhedens flagskib i aluminium. Audi A8L TDI ligner meget en typisk luksus-sedan, der bare kommer med en dieselmotor til sin kraft. Og hvilken power den har. Motoren er en 3,0-liters turboladet dieselmotor, der er vurderet til 240 hestekræfter og bærer et drejningsmoment på mere end 420 fodpund.
Andre luksusfunktioner i A8L omfatter bl.a. døre med blød lukning, en elektrisk drevet bagagerumsklap og et nøglefrit adgangs- og startsystem. Den omfatter også et bakkamera-system, så føreren kan holde øje med, hvad der er bagved ham. Ifølge EPA er A8L vurderet til 24 mpg i byen, 36 på motorvejen og 28 kombineret.
Audi A8L leveres også med Bluetooth-lyd, der også kan bruges til håndfri telefonopkald, hvilket mindsker risikoen for distraheret kørsel. A8L har også en Audi teknologisk eksklusiv MMI-grænseflade, som giver bilen stemmestyring af mange funktioner. Priserne på Audi A8L begynder ved lidt over 85.000 kroner.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z