Den bedste Audi med hensyn til brændstoføkonomi

Den bedste Audi med hensyn til brændstoføkonomi

Audi A8 L plug-in hybridbilen slår alle andre Audi’er med hensyn til brændstoføkonomi, men den koster over 90.000 dollars. Derfor er vinderen i denne kategori den tre gange billigere Audi A3, som er lidt mindre brændstoføkonomisk med 30 mpg eller 7 liter pr. 100 km. Hvis den køres ansvarligt på motorvejen, kan den opnå op til 36 miles per gallon eller 6,5 liter pr. 100 km.

Audi A3 Sedan er brændstoføkonomisk

Selv om der findes mere miljøvenlige alternativer end Audi A3 som Audi A8 L plug-in hybrid, er A3 sedan rent økonomisk set en bedre løsning. Grunden til det er, at A8 L Plug-in hybrid måske nok giver de fantastiske 54 MPG eller 5,2 liter pr. 100 km, men den koster tre gange så meget som Audi A3 sedan.
Så hvis du leder efter en bil, der har et godt benzinforbrug, og du ikke har til hensigt at køre mere end en million kilometer, er A3 sedanen det økonomisk set klogere valg. Audi A3 sedanen har en gennemsnitlig brændstoføkonomi på 30 mpg eller 7 liter pr. 100 kilometer, hvilket er ganske godt for en luksus-sedan.
Audi A4’s 2,0-liters 4-cylindrede motor på 2,0 liter får kun 1 mpg mindre end A3’eren, hvilket betyder, at det også er et økonomisk smart valg for en luksus-sedan. Men A3 slår den med en lavere købspris og en lidt bedre brændstoføkonomi.
Motormodifikationen i 2020 Audi A3, 1498 cm3, 150 hestekræfter 4-cylindret benzinmotor med 150 hestekræfter, har en misundelsesværdig brændstoføkonomi med det imponerende kombinerede brændstofforbrug på 5,6 liter pr. 100 kilometer.

  Passer Audi-fælge til Mercedes?

Audi A3 købsmuligheder

Audi A3 fås i fire tilkøbsmuligheder fra Sport Premium, Sport Premium Plus, S Line Premium til S Line premium plus. Med den laveste grundpris på 34.000 kr. og den højeste på 40.000 kr.
Sport Premium Plus med forhjulstræk giver den bedste balance mellem brændstoføkonomi, ydeevne og udstyr. Og selv om den firecylindrede motor med 184 hestekræfter ikke er lige så kraftig som S line-motoren, har den en langt bedre brændstoføkonomi. Desuden ligger S line Premium Plus-varianten tættere på Audi A4’s prisklasse end A3’s. Så hvorfor ikke købe en A4 i stedet, hvis du vælger S line?

Motor og ydeevne

Den fås ikke kun med både manuel og automatisk gearkasse, men også med benzin, hybrid og diesel. Bortset fra det, accelererer netop denne manuelle model ikke langsommere end dens automatiske modstykke. Mens det i de fleste andre Audier er et meget almindeligt problem, som brugerne rapporterer om.
Et godt eksempel på en god blanding af kraft, pålidelighed og brændstofeffektivitet er den 1,5-liters benzinmotor med en topfart på 232 km/t, eller 144 mph, og en 0-100 km/t på ca. 8 sekunder.

Audi A3 interiør og funktioner

Audi A3 leveres som standard med lædersæder, men giver mulighed for sort-blå eller sort-sølvfarvede stofsædebetræk. Standardmodellen leveres også med et armlæn i midten foran.
Standardmodellen leveres med et værktøjssæt og et dækreparationssæt i prisen, og der er mulighed for en tilføjelse af et pladsbesparende reservehjul. Den leveres også med pre sense foran, parkeringssensorer bagtil, en bakkeholdningsassistent, vognbaneassistent og fartpilot. Til gengæld koster advarslen om krydsende trafik bagud en dyr pris på ca. 700 euro/ 850 USD.

  Hvilket bilmærke har højere forsikringssatser, Audi eller Mercedes?

Sikkerhed

Audi A3 2020 har bestået en 9,3/10 sikkerhedsklassificering ifølge U.S. News scorecard. Den bestod alle test med gode resultater og havde overlegne resultater i testen af resultaterne for forebyggelse af kollisioner foran. Den eneste ulempe, den havde under testene, var forlygternes resultater, som i bedste fald blev vurderet som acceptable.
Med hensyn til sikkerhed har Audi A3 som standard sideairbags foran, hovedairbags og interaktionsairbags. Den har også en selepåmindelse, der bruger passagertilstedeværelsesdetektion også bagtil. Til gengæld skal der betales for den bageste airbag-pakke som ekstraudstyr.
Audi A3 har topstrop til barnestole til alle 3 bagsæder. Afhængigt af din placering er den udstyret med LATCH- eller ISOFIX-forankringer til de 2 udvendige bagsæder. Der er også mulighed for en ISOFIX-børnesædeforankring til forsædet, og den er gratis.

FAQs

Findes der andre brændstofbesparende biler i samme prisklasse?

Andre luksuslimousiner, der er relativt økonomiske og konkurrerer med Audi A3, er Mercedes-Benz C-klassen, som er lidt dyrere, og Volvo S60 eller Mazda 6, som er lidt billigere, men ikke desto mindre et godt valg. En anden mulighed er BMW 2-serien. Bortset fra det er Audi A4 lidt af en opgradering, men er kun en smule dyrere.

Er Audi A3 en god bil i det hele taget?

Audi A3 er en luksusbil på begynderniveau. Den har en relativt høj pris og mangler nogle luksuriøse funktioner, som konkurrerende mærker måske har til samme pris, men kompenserer med et elegant design, en god sikkerhedsvurdering og en balance mellem kraft og brændstoføkonomi. Ikke nok med det, den er ekstremt smidig og behagelig at køre i og har en fantastisk affjedring.

  Bedste 5w40 syntetisk olie til audi

Hvilken platform er Audi A3 baseret på?

Tredje generation af Audi A3 er baseret på Volkswagen Group MQB-platformen, hvorimod første og anden generation af Audi A3 var baseret på Volkswagen Group A-platformen, som mange andre biler som Audi TT, Volkswagen Caddy og Golf, Touran og endda SEAT bruger.

Hvad er den største forskel mellem Audi A3 og Audi A4?

Hovedforskellen mellem disse to Audi-modeller er, at A3 er mindre, mere kompakt og har mindre plads til passagerer og last, mens A4 har mere benplads og hovedplads til passagererne. Bortset fra det har A3-modellen en lidt bedre brændstoføkonomi, da den er lettere.

Hvilket bilmærke koster mindre at vedligeholde, Audi eller BMW?

Ved køb af Audi er der ikke gratis vedligeholdelse inkluderet i købsprisen. I de første 10 års brug på vejen brugte BMW-brugere i gennemsnit 5.500 dollars mere på vedligeholdelse end Audi-brugere. Audi-brugere bruger et sted mellem 10.000 og 14.000 dollars for 10 års vedligeholdelse.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z