Alt om 2023 Ford Bronco Sport

2023 Ford Bronco Sport

Ford Bronco Sport er den nye model af Bronco med et enkelt karrosseri, som er baseret på den samme platform som Ford Escape SUV’en. Bronco’en er generelt en af de mest berømte og mest populære Ford-modeller gennem tiderne, hvorfor Ford har lavet et stort Bronco-comeback, som helt sikkert vil sælge rigtig godt. I denne artikel vil vi fortælle dig alt om 2023 Ford Bronco Sport, så bliv hængende og find ud af det!

Ford Bronco Sport-serien byder på to forskellige motorvalg med den velkendte Ford 8-trins automatgearkasse fra Ford. Den nye Bronco Sport er primært et terrængående køretøj, da det var det, der var det primære interessepunkt for den oprindelige Bronco. Vi kan sige, at Bronco er på højde med Jeep Wrangler, når det gælder offroad, hvilket er en stor ros.

Designmæssigt er Bronco Sport inspireret af den ældre ikoniske Bronco, men den ser virkelig moderne ud både indvendigt og udvendigt. Køreoplevelsen er ikke alt for forskellig fra andre SUV’er som Ford Escape, da disse to deler de fleste dele med hinanden. Bronco er dog en smule mere offroad-orienteret, hvilket er tydeligt med det samme.

Vi kan ikke sige noget, når det gælder pålidelighed, men værdien er stærk, da Bronco underbyder de fleste andre SUV’er med Ford-badge. Du kan få den nye Bronco med enten 2-dørs eller 4-dørs, og hvis du vil have maksimal plads, er det den 4-dørs Bronco, du skal have.

2023 Ford Bronco Sport – drivlinjen

Ford Broncos motorsortiment starter med den trecylindrede 1,5L motor med 181 hk og 190 lb-punkts drejningsmoment, mens den kraftigere 2,0L motor yder 250 hk og 277 lb-punkts drejningsmoment. Begge motorer er koblet til Fords velkendte 8-trins automatgearkasse, der skifter gear problemfrit og også er rigtig god til terrænkørsel med sin lavt gear og bakkeafkørselsfunktion.

  Ford Super Duty Pålidelighed

Den større motor er sat til at give omkring 21MPG i byen, 26MPG på motorvejen og 23MPG kombineret. Den mindre 1,5L 3-cylindrede motor med 1,5 liter cylinder giver ca. 25 MPG i byen, 28 MPG på motorvejen og 26 MPG kombineret, men disse tal er endnu ikke bekræftet, men er blot skøn.

Alt i alt tilbyder Ford Bronco Sport et anstændigt motorvalg, som sandsynligvis vil tilfredsstille de fleste ejere derude. Vi vil anbefale at gå efter motoren med 250 hk, fordi den passer bedre til bilens karakter, den er mærkbart stærkere og er ikke mindre effektiv i den virkelige verden.

2023 Ford Bronco Sport – Design og kørsel

Ford Bronco Sport er den mere moderne udseende nye 2023 Bronco, og mange mener, at den ikke ser lige så godt ud som den almindelige Bronco. Bronco Sport er naturligvis mere skræddersyet til vejkørsel, hvorfor den ser mere almindelig og mere afdæmpet ud. Bronco Sport har ikke aftagelige døre og et tag, i hvert fald ikke på samme nemme måde som den almindelige Bronco.

Alt i alt er Sport-modellen af Bronco en langt mere vejorienteret bil, der ikke ser eller føles lige så terrængående som den almindelige Bronco. Det betyder, at du skal forvente, at den kører og føles som Ford Escape.

2023 Ford Bronco Sport – Pålidelighed og almindelige problemer

Ford Bronco Sport har haft en hård start, da den allerede er blevet tilbagekaldt tre gange. Den første tilbagekaldelse skyldtes store olielækager, den anden skyldtes problemer med brændstofforsyningssystemet, og den tredje tilbagekaldelse skyldtes problemer med bremsebelægningerne. Disse problemer var kendt for at kunne starte brande, få bilen til at gå i stå og reducere bremseevnen.

  Ford Escape - Almindelige problemer & fejl

Alt i alt er dette ikke så ualmindeligt for en ny model fra en bilproducent, og derfor vil Bronco Sport sandsynligvis blive meget bedre med hvert nyere modelår, når disse problemer er blevet udjævnet for det meste.

2023 Ford Bronco Sport – Værdi og funktionalitet

Ford Bronco Sport starter på omkring 29.215 dollars plus et destinationsgebyr for 1,5L-modellen. 2023 Badlands-modellen med den større motor starter ved 37.000 dollars, mens topmodellen Heritage Limited starter ved 45.000 dollars. Alt i alt er dette en virkelig attraktiv prisklasse for den nye Bronco, da den giver god værdi for pengene hele vejen igennem.

Praktiskheden er okay, da Sport-modellerne har fire døre og en anstændig mængde plads i bagagerummet. Du kan nemt få plads til fire voksne i Bronco Sport uden at bekymre dig om, at nogen vil klage over pladsmangel.

FAQ-afsnit

Hvad er forskellen mellem 2022 Bronco Sport og 2023 Bronco Sport?

2023 Ford Bronco Sport er ikke rigtig anderledes end 2022-modellen bortset fra visse visuelle grafikpakker og små ændringer her og der. 2023 Bronco Sport er overvejende en overførsel fra 2022-modellen, hvilket er forventeligt.

Ford vil introducere en hel del ændringer, herunder en ny Raptor-model til den almindelige Bronco, men det ser ud til, at Bronco Sport overvejende forbliver den samme.

Er Ford Bronco Sport bedre end den almindelige Bronco?

Ford Bronco Sport er den mere beboelige, mere effektive, mere støjsvage og mere vejorienterede iteration af Bronco’en, som også koster mindre. Den almindelige Bronco er dog mere cool, ser bedre ud og har to forskellige karrosseriformer og former.

  Ford Focus Electric Pålidelighed

Du kan tage dørene og taget af med den almindelige Bronco, hvilket du ikke kan gøre med Bronco Sport. Hvis det var mine penge, ville jeg vælge Bronco’en hver dag i ugen, simpelthen fordi den ser meget sejere ud, mens Bronco Sport slet ikke ser så attraktiv ud.

Hvornår kan jeg købe en 2023 Ford Bronco Sport?

2023 Ford Bronco Sport kan bestilles lige nu, men du kan sandsynligvis ikke få din nye Bronco Sport før tidligst i slutningen af 2022 eller efteråret 2022. Vi kan også forvente, at disse vil blive tilbudt med betydelige forhandleropslag, som faktisk er latterlige.

Ventetiden på den nye Bronco Sport er dog omkring et par måneder, hvorfor nogle folk er mere villige til at betale mere for at få bilen tidligere.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z