Alt om 2023 Ford Super Duty

2023 Ford Super Duty

Ford Super Duty F-serie lastvogne har altid været en blanding af arbejde og fornøjelse, fordi de kan trække og trække enorme vægte, men også er udstyret med alle de bekvemmeligheder, du forventer af en moderne bil. Som sådan er de nye 2023 Ford Super Duty-lastbiler blot en forlængelse af denne filosofi med visse ekstra funktioner.

I denne artikel vil vi fortælle dig alt om 2023 Ford Super Duty lastbiler, hvad der er nyt, og hvorfor du bør overveje en. Først og fremmest omfatter 2023 Ford Super Duty-lastbiler F250-serien af lastbiler, F350-serien af lastbiler og F450-serien af lastbiler. De er alle baseret på den samme platform, men er forskellige, når det gælder bugsering, træk og lastkonfigurationer.

Opdateringen i 2023 byder på ny udvendig styling over hele linjen ledsaget af opfrisket styling i interiøret. Nye motorer får også deres debut med 2023 Super Duty-lastvogne og ny teknologi såsom trailerassistenter, indbyggede generatorer, et HUD og en 5G-funktion til trådløs internetforbindelse.

Nu går vi i dybden med alt det nye i 2023 Ford Super Duty-serien. Hvis det er noget, der interesserer dig, skal du sørge for at blive hængende og læse denne artikel!

2023 Ford Super Duty – Nye motorer

Ford Super Duty-serien af lastbiler har altid været kendt for sine pålidelige og stærke motorer, der kan tåle at trække og bugsere tunge vægte. I 2023-serien er 6,8L V8-benzinmotoren den nye standard. Ford afslørede ikke, om denne motor er stærkere end dem i 2022-rækken, men de gav en antydning af, at den nye motor bliver mere kapabel over hele linjen.

  BMW F31 - Almindelige problemer & fejl

Denne motor er koblet til en 10-trins Ford-transmission, som det er tilfældet med alle andre Super Duty-motorer. 7,3L gas-V8’eren får et helt nyt luftindtag og en ECU-tuning for at øge effekten en smule. Power Stroke-dieselmotoren 6,7L V8 er stadig stjerne i serien og vil sandsynligvis være den mest populære motor af dem alle, især fordi den også får en effektforbedring.

Power Stroke-motoren får efter sigende en ny turbolader, en revideret udstødningsmanifold og en opdateret tuning. Alle XLT-trim-modeller og derover får nu AWD som standard, og Ford siger, at F-Series Super Duty-dieselvarianterne vil være de kraftigste diesel-Super Duty-lastbiler på markedet.

2023 Ford Super Duty – Teknologien

Dagene med barebone F-serie lastbiler er for længst forbi, for de fås nu med alt det, du kan forvente af en personbil i 2022. Ford har virkelig gjort et nummer ud af 2023 Super Duty-serien, da alle Super Duty-lastbiler nu vil få et væld af teknologiske opgraderinger, der vil få disse arbejdsheste-lastbiler til at føle sig som rumfærger.

Først og fremmest får alle Super Duty-lastbiler nu en 5G-netværksforbindelse, som øger infotainmentsystemets ydeevne og gør det muligt for 10 enheder at oprette forbindelse via WiFi-hotspottet. Alle Super Duty-lastbiler får også en anstændig 2,0 kW-generator om bord samt et head-up display, som ikke var til stede på nogen Super Duty-lastbiler før 2023-udgaven.

Du får også en lang række assistentfunktioner som f.eks. den nye trailerassistent, adaptiv fartpilot med stop-and-go funktionalitet, vognbaneassistent, nødbremsning bagtil og foran, en indbygget bedvægt, overvågning af døde vinkler, et 360-graders kamera og en masse softwareløsninger, der er designet til at hjælpe dig med alt, hvad du bruger din Super Duty til.

  Mercedes Benz CLK klasse Pålidelighed

2023 Ford Super Duty – indvendigt og udvendigt design

2023 Ford Super Duty-linjen opdaterer også det udvendige design, som nu har et meget renere look, der forsøger at være så sammenhængende som muligt. Den mest indlysende ændring er forlygternes design, som nu er slankere og slankere. Frontgrillen er blevet forenklet med renere linjer, mens bagsiden også har fået en mere minimalistisk opdatering af designtilgangen.

Interiøret har også fået et par væsentlige ændringer, såsom tilføjelsen af HUD, en meget større 12″ central infotainmentskærm og et 12″ display til en justerbar 12″ målergruppe. Fire USB-porte og en tilgængelig trådløs opladningsplade tager sig af alle dine opladningsbehov i Super Duty-serien.

De nye sæder med maksimal tilbagelænning er bedre polstret og mere behagelige at sove i, et knaldgodt 640 W Bang & Olufsen surround sound-system og en indbygget Alexa assistent med et gratis abonnement i de første tre års brug.

FAQ-afsnit

Er 2023 Ford Super Duty-lastbilerne bedre end 2022 Super Duty-lastbilerne?

2023 Super Duty-serien præsenterer en lang række opgraderinger, som gør, at hele serien virker mere sammenhængende og objektivt set bedre end 2022-serien. Med alle disse tilføjede funktioner er Super Duty-serien meget mere kompetent og behageligere at leve med, hvilket er en god ting for dem, der kører mange kilometer i disse.

Det er meget nemmere at leve med en trailer nu, da den nye trailerassistent og 360-graders kameraet hjælper meget. Alt i alt er 2023 Super Duty-linjen virkelig bedre end 2022-linjen.

  Bedste år for Audi A7

Hvor meget skal 2023 Ford Super Duty lastbiler koste?

Du skal forvente at betale omkring 43.500 dollars for entry-level XL-trim og næsten 100.000 dollars for top-end Super Duty Limited-trim. Lariat-trimmen kommer til at koste omkring 56.000 dollars, King Ranch kommer til at koste omkring 73.000 dollars, og XLT kommer til at koste omkring 49.000 dollars. F250 er den billigste, mens F450 forståeligt nok er den dyreste model.

Hvornår kan jeg bestille 2023 Ford Super Duty?

Ford har afsløret, at du kan bestille den nye Ford Super Duty-serie af lastbiler den 27. oktober 2022, mens de fleste kunder vil få fingrene i disse nye lastbiler i begyndelsen af 2023. Du kan forvente at betale et stort tillæg på disse, når de rammer forhandlerne, da brugte eksemplarer vil være virkelig sjældne og meget efterspurgte.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z