Bedste år for Audi A7

Er Audi A7 en god bil?

Audi A7 er en stilfuld 4-dørs coupé baseret på Audi A6-platformen. A7 adskiller sig fra A6 ved at få en skrå taglinje, et sæt rammeløse døre og et slankere designsprog generelt. Indvendigt er A7 den samme som A6, hvilket betyder, at det næsten er umuligt at skelne de to fra indersiden.

Det betyder, at de deler de fleste af deres dele, herunder motoren, transmissionen, hele drivlinjen og mere eller mindre alle mekaniske komponenter nedenunder. Det bedste Audi A7-modelår er 2017-modellen, fordi den ser bedst ud, den giver mest værdi, den har høj kundetilfredshed og er virkelig pålidelig.

Den nuværende Audi A7 2022 er den mest avancerede, mest eftertragtede og mest luksuriøse A7, som man kan købe for penge. Det er måske også den dyreste, men den ser ud til at være mere pålidelig end 2020 A7, der introducerede den 2. gen A7 generelt.

Endelig er Audi A7 fra 2012 den, der mere eller mindre startede det hele. Bilen blev måske nok afsløret i 2011, men 2011-modellen havde en del problemer, som blev løst til 2012-modellen. 2012-modellen er også virkelig pålidelig, men grunden til, at den er på denne liste, er, at den tilbyder den bedste værdi af alle A7-modeller derude.

2017 Audi A7

2017 Audi A7 er en post-facelift 1. generation af A7, hvilket betyder, at det er den, som mange anser for at være den flotteste A7 gennem tiderne. Jeg er tilbøjelig til at være enig i det, fordi jeg mener, at 1. generations post-facelift A7 på en eller anden måde ser renere og mere strømlinet ud end 2. generations A7, som er lidt for overstylet.

  Mercedes Benz CLK klasse Pålidelighed

Som sådan er 2017-modellen udstyret med Matrix-forlygter, et flot sæt hjul og den udvendige S-Line-pakke efter min mening den flotteste Audi-sedan nogensinde. Det hjælper også, at 2017-modellen får et interiør af utrolig høj kvalitet, der ikke er fyldt med en masse skærme og stadig er afhængig af gode gamle klik-knapper.

Pålidelighed synes også at være en stærk side af 2017-modellen, fordi denne platform har eksisteret siden 2011, og Audi har løst de fleste af problemerne, før 2017-modellen kom ud. Endelig er værdierne for disse 2017-modeller virkelig stærke, og det giver mening at købe dem.

2022 Audi A7

Hvis du vil have den nyeste, mest spændende og mest luksuriøse Audi A7, som man kan købe for penge, så er 2022-modellen den, du skal gå efter. 2022-modellen ser også ud til at være en mere pålidelig bil sammenlignet med 2020/2019-modellen, som introducerede den nye Audi A7-linje.

2022 Audi A7 er den allerøverste ende af Audis mid-size sedan-udbud, hvilket betyder, at disse typisk er veludstyrede direkte fra fabrikken. Den nye A7 er på ingen måde en dårlig bil, men mange anser den for at være en nedjustering i forhold til 2017-modellen, og det er jeg tilbøjelig til at være enig i.

En veludstyret 2022 A7 ligner dog et sandt rumskib indvendigt og udvendigt, og den teknologi og de funktioner, som disse kommer med, er langt fra dem i 2017-modellen. Ydelsen er helt i top, motorerne er sofistikerede, effektive og virkelig problemfri.

2012 Audi A7

Audi A7 fra 2012 er det andet år af A7, hvilket betyder, at dette er en af de tidligste A7-modeller derude. 2011 var ikke særlig elsket af mange ejere på grund af forskellige problemer med pålideligheden, men 2012 ser ud til at være betydeligt bedre. Desuden adskiller den før-faceliftede 1. gen A7 sig ikke ret meget fra den post-faceliftede A7, og mange mennesker vil ikke kunne se forskel.

  BMW F31 - Almindelige problemer & fejl

Især på indersiden, hvor de to er mere eller mindre identiske. Det betyder, at du kan få en Audi A7 fra 2012, der kommer med mere eller mindre identisk interiør til en 2018-model, men prisforskellen mellem disse to er betydelig.

Vi udstyrede biler med lavere kilometertal med Matrix LED’er, S-Line-pakker og andre high-end muligheder er stadig ikke i nærheden af prisen på en anstændigt udstyret 2017-model, for slet ikke at tale om 2022-modellen. Som sådan er Audi A7 2012 Audi A7 det værdimæssige valg af flokken, fordi du får mest muligt for dine hårdt tjente penge.

FAQ-afsnit

Skal jeg købe en Audi A7?

Hvis du er interesseret i mellemstore luksus-sedaner, bør du helt sikkert overveje at købe Audi A7, da det er en af de mest interessante biler i det segment. Den tilbyder masser af plads til op til fire voksne, et stort bagagerum med hatchback, et flot ydre og et interiør, der både ser fantastisk ud og tilbyder al den funktionalitet, du forventer af en luksus-sedan.

På den anden side er A7 en relativt stor bil, og den har måske ikke det bedste udsyn hele vejen rundt, hvilket kan vise sig at være besværligt for mange mennesker, især dem, der bor i trange bykerner. Desuden koster disse biler en del flere penge at vedligeholde end de fleste biler derude, hvilket bestemt er noget, man skal huske på.

  BMW F31 - Almindelige problemer & fejl

Hvilken Audi A7-model er den bedste?

Hvis du vil have en diesel A7, bør du tjekke 3.0L TDI Competition-modellen med op til 300 hk, men med imponerende brændstoføkonomi. Denne bil er perfekt til langdistancekørsel. Hvis du vil have en problemfri motor, der også kan klare cruising rigtig godt, er S7’eren den, du skal overveje.

Endelig, hvis du vil gå all out, er RS7 Sportback den vildeste og mest spændende A7, der findes. Den får en 4.0L V8 med mellem 500-600 hk, Audi’s ikoniske Quattro AWD, launch control og en masse performance goodies.

Er Audi A7 bedre end Mercedes CLS?

Mercedes CLS var den bil, der opfandt denne markedsniche, da de var de første til at tilbyde firedørs coupéer med skrå taglinjer. Den nyeste CLS er en fantastisk bil, og valget mellem A7 og CLS er mest et spørgsmål om mærkepræference.

Det skal dog nævnes, at CLS ikke leveres med en V8-motor, da en V8-motor er strengt forbeholdt den mere eksklusive GT 4-dørs 63 AMG-model med 4 døre.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z