Bedste år for Audi A6

Audi A6 er en mellemstor luksus-sedan, der kan konkurrere med BMW 5-serie og Mercedes Benz E-klasse. Disse tre biler er grundpillerne i premium executive tyske sedaner, fordi de har eksisteret siden starten af alle tre mærker. De er rummelige, luksuriøse, hurtige, komfortable, sikre og virkelig eftertragtede.

Selv i dagens tid med SUV’er og crossovers sælger A6, E-Klassen og 5-serien stadig rigtig godt. I denne artikel vil vi dog fokusere specifikt på A6, og hvilke A6-modelårgange der er de bedste at købe.

Den bedste Audi A6-modelårgang at købe er 2017-modellen, fordi det er den flotteste A6, en model med de bedste diagrammer over pålidelighed og kundetilfredshed og en model, der er prissat rigtig godt. 2017 A6 er post-faceliftet af den tidligere A6-gen, hvilket betyder, at den stadig er moderne, selv om den koster betydeligt færre penge end den nuværende A6-gen.

Den næstbedste A6-generation er 2022-modellen, fordi det er den mest avancerede og mest eftertragtede model. Du bør også overveje at købe 2012-modellen, fordi den tilbyder 85 % af det, som 2017-modellen tilbyder, men til en langt mere opnåelig pris.

2017 Audi A6

2017 Audi A6 ser ud til at være den, der skal købes ifølge en hel del online kilder, der angiver, at 2017 A6 er en af de mest pålidelige A6-modelårgange nogensinde. Dette skyldes, at denne platform i A6 har eksisteret siden 2011, og Audi har formået at udjævne de fleste af de ufuldkommenheder, der kom med netop denne platform.

Desuden er 2017 Audi A6 vel nok den flotteste A6 til dato, især når den er udstyret med Matrix LED-forlygter og den virkelig vigtige S-Line-pakke med et flot sæt fælge. Interiøret i 2017 A6 oser af kvalitet, for det er også et af de bedst sammensatte Audi-interiører nogensinde.

  Hvilken Audi har en V10-motor

Audi A6 2017 har imponerende kundetilfredshedsresultater, den får al den moderne teknologi, og den bygger bro mellem den gode gamle luksus-æra med materialer af høj kvalitet og den nuværende luksus-æra med store skærme og teknologi. De motorer, der tilbydes, er rigelige, pålidelige og virkelig kraftfulde.

2022 Audi A6

Hvis du vil have det største og nyeste, så er 2022 A6 helt sikkert et syn at se på. Den helt nye A6 introducerer en dristigere tilgang til det udvendige design, men er meget afhængig af de muligheder, du vælger. Det betyder, at en 2022 A6 kan se både under radaren eller opsigtsvækkende ud, afhængigt af dit udstyrs- og farvevalg.

2022-modellen ser også ud til at være rimeligt pålidelig, da den nuværende generation af A6 har været ude i et par år nu. Interiøret er minimalistisk og perfekt indrettet med tre store og lyse skærme med god opløsning og skærmteknologi.

2022 A6 er også den mest praktiske A6-model til dato, og den øverste 2022 Audi RS6 Avant er lige så hurtig som de fleste superbiler er, men lige så praktisk som de fleste minibusser er. Uanset hvordan du ser på det, er 2022 A6 det sande flagskib for den tyske premium-sedan i mellemstørrelse.

2012 Audi A6

Audi A6-modellen fra 2012 er den model med de færreste rapporterede problemer ud af alle tidligere generationers A6-modeller, hvilket automatisk placerer den på denne liste. 2012-modellen er nu 10 år gammel, hvilket betyder, at du kan købe den med en betydelig rabat, da bilen allerede er blevet afskrevet en hel del.

  Er Audi S7 en god bil?

Selvfølgelig virker det måske ikke som en god idé at købe en 10 år gammel tysk luksusbil, men hvis du ved, hvordan du skal købe den, giver det al mulig mening i verden at overveje 2012 A6. 2012’eren er også utrolig lig 2017-modellen, fordi den bruger stort set samme indretning af interiøret og en lidt anderledes udvendig indretning.

En veludstyret 2012-model med Matrix LED’er, S-Line-pakker og andre high-end-tilbehør kan fås til en væsentlig lavere pris end 2017-modellen. 2012-modellen er uden tvivl det mest prisvenlige valg i flokken, hvilket betyder, at du kan få det meste af det, som 2017-modellen tilbyder, men til en langt mere opnåelig pris.

FAQ sektion

Skal jeg købe en Audi A6?

Audi A6 er designet til dem, der ønsker en luksusoplevelse og ikke er villige til at gå på kompromis med hverken praktisk anvendelighed eller ydeevne. A6 er stor, har plads til fem voksne og kan køre tusindvis af kilometer uden at slide dig alt for meget op. Som sådan er disse biler designet til åbne veje, cruising og langdistancerejser.

Det betyder dog ikke, at A6 ikke kan køre i byen, men den er bare lidt for stor for nogle mennesker. På den anden side, hvis du ikke har brug for en mellemstor sedan, og du ikke har brug for så meget plads, vil du sandsynligvis være bedre stillet med noget lidt mindre som en Audi A5 eller en Audi A4.

  Bedste år for Audi R8

Hvilken Audi A6-model er den bedste?

Hvis du er ude efter en Audi A6 med dieselmotor, er 3.0L TDI-konkurrencemodellen med 300 hk+ den bedste at købe, fordi den tilbyder en fantastisk effektivitet og samtidig et utroligt drejningsmoment. Hvis du vil have en stille og ubesværet oplevelse, bør du tjekke Audi S6, da den balancerer effektivitet, raffinement og ydeevne på smukkeste vis.

Men hvis du vil gå all out, bør du gå efter den hurtige Audi RS6 Avant. En familiekombi med 600 hk, der kan køre 0-60 mph på 3 sekunder, er præcis, hvad vi alle har brug for for at føle os lykkelige. Audi RS6 kan lige så godt være den bedste one-car-to-do-it-all.

Hvornår kommer Audi med den nye Audi A6?

Det ser ud til, at Audi vil tilbyde en helt ny Audi A6 i slutningen af 2023/begyndelsen af 2024 med vægt på elektrificering. Mange kilder hævder, at Audi har til hensigt at lancere en e-Tron A6, der skal konkurrere med Tesla Model S og Mercedes EQE. Vi bliver nødt til at vente og se, om det virkelig er tilfældet, men chancerne er, at det er det.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z