Alt om 2023 Ford Maverick Tremor Off-Road

2023 Ford Maverick Tremor Off-Road

Ford Maverick er en af de nyeste lastbiler i Ford-lastvognslinjen, da den kun kom ud for to år siden. Maverick var et øjeblikkeligt hit, da dens startpris var under 20.000 dollars. I dag forsøger Ford at gøre Maverick endnu mere tillokkende ved at give den en helt ny trim kaldet “Ford Maverick Tremor Off-Road Package”.

Denne pakke har til formål at gøre Maverick i stand til at konkurrere med lastbiler som Ford Bronco Sport både på vejen og i terrænet. Tremor-pakken får en revideret udvendig styling med bedre beskyttelse og kraftigere dæk, en lidt højere kørehøjde, en ny Trail Control-software, der er designet til at fungere som en offroad-version af fartpiloten, og en unik affjedring.

Et helt nyt AWD-system får sin debut med Maverick og er et dobbeltkoblingsdifferentiallåsesystem med bagdrev, der kan sende drejningsmoment til hvert enkelt hjul bagtil. Dette vil fremme en mere ensartet trækkraft og gøre Maverick mere anvendelig både i sne og offroad.

Alt i alt viser den nye Tremor Maverick sig allerede nu at være en virkelig populær bil blandt nye og eksisterende Ford Maverick-ejere. Hvis du vil vide alt om 2023 Ford Maverick Tremor Off-Road-pakken, skal du huske at læse denne artikel!

2023 Ford Maverick Tremor Off-Road – Drivlinjen

Ford Maverick Tremor Off-Road-pakken er kun tilgængelig for Maverick-motorer med turbolader, hvilket betyder, at hybridmodeller ikke får denne behandling. Det betyder, at Tremor off-road-pakken kun fås til den 4-cylindrede 2,0L-motor med 250 hk og 277 lb-ft drejningsmoment.

Denne motor er koblet til en revideret 8-trins automatgearkasse med opgraderet køling og gør det muligt for Maverick at nå 0-60 mph på ca. 7 sekunder, hvilket ikke er et dårligt tempo, når man tænker på, at dette er Fords lille lastbil på begynderniveau. EPA’s brændstoføkonomi er vurderet til 22MPG i byen, 29MPG på motorvejen og 25MPG kombineret.

  Passer Mercedes hjul til Ford

Den største nyhed er sandsynligvis det nye AWD-system, som er mest kendt for at gøre den nye Ford Bronco til en rigtig god offroad-SUV. Med en tomme ekstra kørehøjde får Maverick Tremor også fem nye køretilstande, som ændrer disse mekanikkers ydeevne for bedre offroad-kørsel.

Alt i alt tilføjer Tremor-pakken ikke noget oven i den eksisterende Ford Maverick-drivlinje og er endnu ikke tilgængelig for hybridmodeller. Ford har endnu ikke sagt noget om, at denne pakke vil blive tilgængelig for hybridmodeller, men det er ikke helt udelukket ifølge de seneste rapporter.

2023 Ford Maverick Tremor Off-Road – Design og kørsel

2023 Ford Maverick Tremor Off-road-pakken skal gøre den eksisterende Ford Maverick bedre til at tackle forhindringer både på offroad-stier og i snedækkede omgivelser. Tremor-pakken har eksisteret på Fords større pick-up trucks i et stykke tid og bliver nu kun tilgængelig for den mindre Maverick-model.

Designopgraderingerne omfatter en unik frontgrill, sorte emblemer, 17-tommer fælge, der kun findes i Tremor-pakken, og en lang række orangefarvede accenter både indeni og udenpå lastbilen. Hvad angår udstyrsniveauerne, tilbydes Tremor kun oven på XLT- og Lariat-pakkerne.

De førnævnte køretilstande gør Maverick Tremor meget mere konsistent både under bremsning og acceleration, hvilket hjælper på offroad-præstationen. Du vil ikke føle dig alt for anderledes, når du kører på vejen, hvilket er det, der gør denne pakke så tillokkende. Det hjælper dig i terrænet, men det hæmmer ikke den generelle kørekvalitet på vejen.

  Er Ford Maverick en god bil?

2023 Ford Maverick Tremor Off-Road – Priser og muligheder

2023 Ford Maverick med en Tremor-pakke i XLT-trim skal koste dig omkring 28.000 dollars. Tremor-pakken er dog ikke bare en enkelt pakkepakke, da den faktisk er sammensat af to separate pakker. Den første er pakken til 3.400 dollars, der giver dig alle de mekaniske fordele som AWD, ekstra køling og alt det andet.

Oven i den pakke kan du også betale 2.000 dollars for alle de kosmetiske opgraderinger, som omfatter alle de orange detaljer og 17-tommers fælge. Det betyder, at du får det hele for 5.500 dollars, hvilket ikke er en dårlig handel, når man tænker på, at du får en langt mere kompetent off-roader.

Da Maverick Tremor også allerede leveres med en bedre motor og mid-spec- eller top-spec-trim-niveauer, behøver du ikke at bruge noget ekstra for at gøre den veludstyret.

FAQ-afsnit

Hvornår kan jeg købe Ford Maverick Tremor?

2023 Ford Maverick med Tremor-pakke kan bestilles tigger i september 2023, mens produktionen sandsynligvis starter i 4. kvartal 2022. De fleste kunder bliver nødt til at vente til 2023, før de kan få fingrene i Maverick Tremor.

Vi skal også huske på, at nogle Ford-forhandlere er berygtede for direkte latterlige tillæg på nye, meget efterspurgte Ford-lastbiler, hvilket betyder, at nogle vil skulle betale en stor sum penge oven i den udbudte pris for Maverick Tremor.

Er 2023 Ford Maverick Tremor det værd?

Ford Maverick er i sig selv pengene værd, da det er en af de bedste lastbiler, du kan købe i disse dage ud fra et værdimæssigt synspunkt. Selvfølgelig er Tremor-pakken ikke billig, men det er sjældent nogen valgfri pakker i disse dage, der giver dig ting som et helt nyt AWD-system, helt ny affjedring og en opgraderet transmission.

  Ford Kuga plug-in hybrid - Almindelige problemer & fejl

Faktum er, at Maverick Tremor let kunne have været en selvstændig model i sig selv, men Ford besluttede at gøre det blot til en opgradering. Med alle de tilføjede offroad-evner er Maverick Tremor nu en fantastisk daglig kørsel, der kan køre både på landevejen og i terræn uden at være bange for, at du sidder fast.

Hvor populær er Ford Maverick?

Tro det eller ej, men Ford Maverick er faktisk en af de mest populære biler i USA lige nu, og den er en af de mest succesfulde nye bilmodeller, som Ford nogensinde har lavet. Ford har formået at sælge mere end 30.000 enheder, siden Maverick kom ud, hvilket gør den til en virkelig populær bil.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z