De bedste 4-sæders superbiler du kan købe i 2023

De bedste 4-sæders superbiler du kan købe i 2023

At købe en superbil er normalt forbundet med en lang række kompromiser, som ofte kan være skadelige for hele din oplevelse. Mange mennesker derude ville elske at eje en superbil, men er ikke villige til at leve med en bil, der kun har to sæder. Heldigvis er mange prominente bilproducenter i disse dage klar over dette, hvilket er grunden til, at de laver supersportsvogne med fire sæder.

I denne artikel vil vi fortælle dig alt om de bedste 4-sæders superbiler, som du kan købe i 2023. Nogle af disse superbiler er ikke nødvendigvis biler. Den bedste firesæders superbil, du kan købe, er Ferrari GTC4 Lusso, da den har den mest spændende motor af alle biler i denne gruppe ud over det uendeligt eftertragtede prancing horse badge foran.

Hvis penge ikke er noget problem, og du vil have den allerbedste superbil med fire sæder, er Koenigsegg Gemera uovertruffen, når det gælder “superkarakter”. Den nyligt udgivne Maserati Gran Turismo er også en superbil med fire sæder, og det samme er Aston Martin DB11 AMR.

Som toppen af denne liste vil vi også nævne Mercedes-Benz AMG GT 4-dørs, som i bund og grund er en firedørs version med fire sæder af AMG GT Coupé med fire døre.

1. Ferrari GTC4 Lusso er den bedste 4-sæders superbil

Ferrari er for nylig kommet med den nye Ferrari Purosangue SUV, men vi kan virkelig ikke kalde den en superbil. Derfor har vi besluttet at medtage GTC4 Lusso i stedet. Ferrari GTC4 Lusso har en 6,3L V12-motor med naturlig indsugning med 680 hk og et drejningsmoment på 514 lb-ft med en redline på 8.000 rpm. Lyden af denne skrigende V12 er nok til at kalde dette den bedste supersportsvogn med fire sæder i dag.

  Luksusbiler med lave vedligeholdelsesomkostninger

GTC4 Lusso fås også med en V8-motor, men V12-versionen er meget mere spændende. Med 2 døre og fire rummelige sæder kan GTC4 bruges som en tværkontinental Grand Tourer. Med en tydelig dobbelt personlighed kan GTC4 være et absolut bæst og en fantastisk luksusbil med et enkelt tryk på knappen.

2. Koenigsegg Gemera

Hvis du har 1,5 til 2 millioner dollars til overs, og du vil have en firedørs superbil, bør du helt sikkert overveje Koenigsegg Gemera. For at være 100 % ærlig, er det ikke at kalde en Gemera en superbil at yde den retfærdighed, da denne svenske 1700 hk-hybrid firesæders bil er en certificeret “Hypercar”.

Det mest vanvittige ved Gemera er, at den bruger en 3-cylindret motor, men denne motor skubber 600 hk og 443 lb-ft moment ud. Designmæssigt ligner Gemera virkelig en superbil fra fremtiden og er ekstremt eksklusiv. Gemera er begrænset til kun 300 eksemplarer til hele verden, hvilket betyder, at de fleste eller alle sandsynligvis allerede er udsolgt.

3. Maserati Gran Turismo

Maserati Gran Turismo bliver ofte omtalt som en af de flotteste frontmotor V8 baghjulstrukne superbiler med baghjulstræk, der nogensinde er udkommet. Maserati har for nylig trukket dækslet på den helt nye Gran Turismo, som har en aftunet version af Maserati MC20 twin-turbo V6-motoren med to turboer, der yder op til 550 hk i Trofeo-udgaven.

Selvfølgelig er det måske ikke den brølende V8, der fulgte med den tidligere model, men denne V6 er sikker på at holde dig og tre af dine venner underholdt. Designmæssigt vil jeg sige, at Gran Turismo sandsynligvis er den flotteste bil på denne liste, bortset måske fra DB11.

  Hvad er de bedste luksusbiler med hensyn til sikkerhed og pålidelighed?

4. Aston Martin DB11 AMR

Når det drejer sig om at lave imponerende Grand Tourer-superbiler, der kan køre op til 200 mph og samtidig være ekstremt luksuriøse, er Aston Martin det mærke, man skal gå til. DB11 AMR har en let revideret version af DB11-motorpaletten, hvilket betyder, at du kan vælge mellem en 4,0L twin-turbo V8 eller en twin-turbo 5,2L V12.

V8’eren yder 528 hk, mens V12’eren yder 530 hk. Nogle siger, at V8’eren er sjovere at køre, da den ikke er så næse-tung som V12’eren. Uanset hvad, kan begge disse biler rumme op til fire personer i maksimal luksus, komfort og stil.

5. Mercedes-Benz AMG GT 63 4-dørs

Hvis du vil have maksimal plads, maksimal luksus, fire døre og en superbilslignende køreoplevelse, er AMG GT 63 4-dørs lige noget for dig. Denne supersaloon byder på en 4,0L BiTurbo V8-motor med 640 hk og en utrolig bred vifte af muligheder. Det betyder, at den både kan være ekstremt komfortabel og ekstremt adræt.

Hvis du vil have endnu mere kraft, kan du opgradere til hybrid GT 73 AMG, der tilbyder op mod 800 hk, men som beholder alle de kreative bekvemmeligheder og luksusfaciliteter. Alt i alt er GT 63 den bedste daglige chauffør ud af alle bilerne her.

FAQ-afsnit

Er firedørs superbiler rigtige superbiler?

Fire-dørs superbiler har en tendens til at være en smule beroligede sammenlignet med “ægte” superbiler, da disse normalt er en smule mere rå. En ægte superbil er noget som en Ferrari F8 Tributo, McLaren 720S eller Lamborghini Aventador. Alle tre af disse forsøger at være så lette som muligt, samtidig med at de er så kraftfulde som muligt.

  Hvad er de bedste sportsvogne med hensyn til sikkerhed og pålidelighed?

En supersportsvogn med fire sæder er mere en markedsføringsting end en realitet, da supersportsvogne med fire sæder ikke er noget, som almindelige superbilsejere alligevel ønsker, bortset fra Gemera.

Er Porsche 911 Turbo S en superbil?

Porsche 911 Turbo S er en firesædet bil, der kan køre fra 0-100 km/t på omkring 2,5 sekunder, men ikke mange mener, at den er en ægte superbil. Grunden til det er, at 911-serien er det, som de fleste gerne vil kalde “den ypperste sportsbil”. Den er bare ikke så eksklusiv eller speciel, da den bruger dele, der findes i noget som en Macan.

En superbil er en bil, der er lavet til at imponere folk, samtidig med at den er rå, banefokuseret og eksklusiv.

Hvad er den hurtigste bil med fire sæder på planeten?

Den hurtigste fire-sæders bil på planeten er den førnævnte Koenigsegg Gemera, da Koenigsegg siger, at denne latterlige firesæders bil kan nå hastigheder på op til 250 mph/400 km/t. Nogle siger endda, at Gemera kan køre meget hurtigere end det, og at Koenigsegg har begrænset topfarten til 250 mph.

Dette er faktisk meget let at tro, da Koenigsegg har lavet en lang række biler, der kan køre over 250 mph, hvoraf nogle af dem endda er mere end 10 år gamle nu, mens Gemera er helt ny og bruger en meget kraftigere motor end disse biler.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z