Hvilken Mercedes SUV er en 7-sæders?

Hvilken Mercedes SUV er en 7-sæders?

Hvis du er på udkig efter en familiebil, har Mercedes-Benz mange muligheder for dig. Men hvis du er på udkig efter en ægte familiebil, der er udstyret med 7-sæder, er der kun få muligheder fra Mercedes.
Mercedes-Benz GLS-Klasse og E-Klasse vogn er 7-sæders biler. I modsætning til nogle modeller, der er 5-sæders, men med mulighed for 7-sæders, kommer disse to modeller med 7-sæder som standard. Mercedes-Benz GLB- og GLE-klassen er 5-sæders biler, men med mulighed for 7-sæder i deres seneste modeller.
Både Mercedes-Benz GLS-Klasse og E-Klasse vogn er rummelige og rummelige. Faktisk tilbyder disse to modeller et af de største lastevolumener. Som følge heraf er de fremragende til familiepicnic, langdistancerejser og meget mere. Selv om de tilbyder meget plads, er disse køretøjer stadig komfortable og luksuriøse.

Mercedes-Benz GLS-Klasse

Mercedes-Benz GLS-Klassen er den største og mest luksuriøse Mercedes-Benz SUV på markedet. Derudover giver denne SUV behagelige siddepladser til syv voksne med standard elektriske sæder og et fremragende siddepladsområde. Den leveres også med sæder på tredje sæderække, der kan klappes ned for at øge lastevolumenet.
Købere med forskellige smag og behov har mulighed for at vælge mellem en turboladet 3,0-liters inline-seksmotor med turbolader og en 4,0-liters V8-motor med twin-turbo. Bemærk, at begge disse motorer er udstyret med EQ Boost og tilbyder exceptionel ydelse. Dette køretøj forbruger dog også meget brændstof, hvilket vil være hårdt for din lomme.
Når det kommer til komfort og luksus, er det kun Mercedes-Benz G-klasse, der kan konkurrere med den nyeste GLS-Klasse-model. GLS har et smukt designet interiør, der nemt kan rumme syv personer. Nogle af de bemærkelsesværdige interiørfunktioner omfatter opvarmede og ventilerede sæder, et fuldt digitalt widescreen-cockpit og meget komfortable sæder.
Det ydre er også imponerende med LED-forlygter med flere lysstråler, en klassisk tobladet kølergrill, LED-baglygter, et panoramasoltag og meget mere. Med disse luksuriøse og sofistikerede funktioner følger en høj pris. Mercedes-Benz GLS-Klassen koster mellem 75.000 og 102.000 dollars.

  Den billigste måde at udskifte en Mercedes nøgle på

Mercedes-Benz E-Klasse vogn

Hvis du er på udkig efter en Mercedes-Benz bil uden SUV med plads til syv personer, er Mercedes-Benz E-Klasse vogn det bedste valg. Med en pris på omkring 66.100 dollars er denne bil dyr, men den er hver en dollar værd at bruge. Hvad mere er, er den meget rummelig.
Mercedes-Benz er fortsat med at producere denne vogn på trods af, at andre luksusmærker har stoppet produktionen af vogne. E-Klassen skiller sig stadig ud og er tiltalende for øjet. Takket være dens smukke udvendige design med en majestætisk front med den klassiske dobbeltblade-grill, fuld LED-lys og udstødningsrør i krom.
Interiøret er endnu mere luksuriøst med førsteklasses funktioner som lædersæder, opvarmede forsæder, nøglefri fjernbetjening, smartphone-integration, interiørbeklædning, læderrat og meget mere. Den er også rummelig med benplads foran på 41,7 tommer og benplads på anden række på 36,1 tommer.
Med hensyn til lastrum har E-Klassen et lastrum på 64 kubikmeter bag forsæderne. Ud over den fremragende komfort og plads præsterer denne bil også på et højt niveau, da den er udstyret med en 3,0-liters twin-turbo V6-gasmotor med dobbelt turbo og en 9-trins automatgearkasse.

Mercedes-Benz GLB-klasse

Hvis Mercedes-Benz GLS-Klassen ligger over dit budget, kan du vælge Mercedes-Benz GLB-Klassen. I modsætning til Mercedes-Benz GLS-Klasse og E-Klasse vogn, der har plads til syv personer, har denne model kun en 7-sæders mulighed. GLB-klasse SUV’en koster omkring 40.000 dollars.
I modsætning til den større Mercedes GLS-Klasse har GLB-Klassen mulighed for 7-sæders plads, men den er ret trang. Du skal ikke forvente at opleve samme grad af komfort, hvis du sidder på tredje række i denne bil. De sidste to sæder er ideelle til børn, men ikke til voksne.
Alt i alt er denne SUV stadig komfortabel og leveres med de fleste af de funktioner, som du kan ønske dig i en Mercedes SUV. Den yder også på et højt niveau, da den leveres med en 2,0-liters 4-cylindret motor med op til 221 hk. Desuden har den 8-trins automatgear og et valg mellem AWD eller forhjulstræk.

  Hvad er Mercedes BlueTec?

Mercedes-Benz GLE-klasse

Sidst men ikke mindst er Mercedes-Benz GLE-klassen. Selv om denne SUV er lidt større end GLB-klassen, har den stadig ikke en komfortabel tredje række som GLS-Klassen. Den er normalt en 5-sæders, men har en 7-sæders mulighed. Den er noget dyrere end GLB-klassen, da den koster omkring 58.000 dollars.
Mercedes-Benz GLE-klassen er en kraftfuld og komfortabel SUV, der er fantastisk til en familie. Den kan prale af en kraftfuld 2,0-liters inline-4 turbomotor med en effekt på op til 255 hk ved 5800 o/min. Desuden har den en fremragende acceleration fra 0 til 60 mph på 7,1 sekunder, hvilket gør det sjovt at køre.

Ofte stillede spørgsmål om store Mercedes-køretøjer

Hvilke Mercedes-Benz-modeller tilbyder en tredje række?

Hvis du har en stor familie og ønsker en Mercedes-Benz-model med stor pladskapacitet, bør du overveje at købe en model med tredje række. Mercedes-Benz-modellerne med tredje sæderække omfatter GLS-Klasse, GLE-Klasse, GLB-Klasse og E-Klasse vogn. Ud over at have en tredje række tilbyder disse modeller mere lastrum, når den tredje række er foldet sammen.

Hvad er den største forskel mellem Mercedes GLS 450 og GLS 550?

Mercedes GLS 450 leveres med en turboladet V6-motor, der yder 362 hk og et drejningsmoment på 369 lb-ft. GLS 550 er endnu kraftigere, da den leveres med en turboladet V8-motor og yder op til 449 hk og et drejningsmoment på 516 lb-ft.

  Hvilken SUV er bedst - Cadillac eller Mercedes?

Er Mercedes E-Klasse vogn dyr?

Ja, det er den. Mercedes-Benz E-Klasse vogn er en af de dyreste vogne på markedet. Ikke desto mindre er denne bil en af de bedste familiebiler, som du kan købe. Den har en siddepladskapacitet på syv personer og et stort bagagerum og et stort lastrum.

Er Mercedes dyr at vedligeholde?

Mercedes-Benz-biler er ikke kun dyre at købe, men også at vedligeholde. Det skyldes, at Mercedes-biler kræver specialiserede forhandlere til at foretage reparationer. Derudover er Mercedes’ reservedele meget dyre sammenlignet med andre luksusbiler som BMW og Audi.

Fire gode muligheder

Hvis du er på udkig efter en Mercedes-Benz-model med 7 siddepladser, er Mercedes-Benz GLS-Klasse og E-Klasse vogn den bedste mulighed. Du kan dog også modificere GLE-klassen og GLB-klassen SUV’er til at få en 7-sæders plads. GLS-Klassen og E-Klasse vognen er to undtagelsesbiler med masser af komfort og luksuriøse funktioner.
Som forventet er disse køretøjer lidt dyrere end deres konkurrenter i samme kategori. GLS-Klassen er en af de dyreste SUV’er på markedet, mens E-Klasse vognen også er dyr. Selv om de er dyre, får du rummelige, sikre og meget avancerede køretøjer, der passer til familiebrug.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z