10 bedste brugte pendlerbiler

Folk, der er nødt til at køre længere distancer for at komme på arbejde hver morgen, elsker pendlerbiler. En brugt pendlerbil kan være et godt valg for alle, der sætter pris på brændstoføkonomien i et mindre, billigere køretøj, eller hvis du ønsker at spare penge på din bil.
Der findes mange pendlerbiler, som ikke er små, og nogle er ikke ens. Derfor har vi inkluderet nogle overraskelser på vores liste over de 10 bedste pendlerbiler. Lad os tage et overblik over, hvad disse daglige chauffører kan tilbyde.

Hvad gør en god pendlerbil til en god pendlerbil?

Hvis du pendler hver dag og ved, hvor vigtigt det er at have en bil, der tilbyder et godt benzinforbrug, sikkerhedsfunktioner samt komfort. Du bør nyde at køre din bil til arbejde hver dag.

Top 10 bedste brugte biler til at købe som pendler

01. Mazda Mazda2

Mazda Mazda2 er et godt valg for pendlere. Dens lette chassis blev tunet til at give bedre håndtering end andre modeller i sin klasse. Mazda Mazda2 hatchback har en 1,5-liters firecylindret motor med en firecylindret motor, der producerer 100 hestekræfter og et drejningsmoment på 98 lb-ft. Den manuelle femtrins standardgearkasse med fem gear er den mest effektive for subkompakte biler (29 mpg i byen/35 mpg på motorvejen). Mazda2 kan også bestilles med en 4-trins automatgearkasse. Selv om Mazda2 er en lille hatchback, har den færre funktioner end modellerne fra 2011-2013. 2014-modellen og højere er dog bedre udstyret.

02. Volkswagen Jetta TDI

For dem, der pendler 50-100 miles om dagen, er Volkswagen Jetta TDI en velbevaret hemmelighed. Denne kompakte sedan har en 2,0-liters turbodieselmotor, der giver 30-mpg ved stop-and-go kørsel og 42 mpg på motorvejen. Jetta TDI’s imponerende effektivitet er parret med 140 hestekræfter og 236 lb ft drejningsmoment. Det gør, at Jetta TDI føles hurtig på motorvejen. Du kan vælge mellem en seks-trins manuel og en seks-trins automatiseret manuel version af bilen. Jetta’en er blevet opgraderet til en større platform i 2011. Den tilbyder mere indvendig plads, men mindre luksus end de ældre modeller.

  De bedste coupéer til høje bilister

03. Toyota Prius

Hvis du kun går op i brændstofeffektivitet med høj kilometervished, er Toyota Prius stadig den bedste brugte pendlerbil. Toyota Prius er standardbæreren blandt hybridbiler. Den har en 1,8-liters firecylindret motor, der er matchet med et par elmotorer for at generere 134 hestekræfter. Den kompakte Prius hatchback’s imponerende 51-mpg i byen og 48 på motorvejen er mere imponerende end nogen anden bil i klassen. Den nuværende generation af Prius blev først introduceret hos forhandlerne i 2010. Der er et stort udbud af brugte biler.

04. Honda Insight

Vi fjerner den seneste udgave af den subkompakte hybrid Honda Insight fra vores liste over de bedste pendlerbiler. I stedet vil vi bruge den første generation af modellen. Den nyeste Honda Insight vil først være tilgængelig i 2006, så du må vente til da. Men besparelserne på dine månedlige brændstofregninger vil være det hele værd. Den fem-trins manuel transmission hatchback returnerer 48 mpg by og 56 mpg motorvej. En kontinuerlig variabel automatgear er også en mulighed, men den er ikke så økonomisk. Insight har nogle ulemper, såsom to-personers siddepladser, svage 73 hestekræfter og 91-lbft drejningsmoment fra en trecylindret, 1,0-liters benzinmotor, der er matchet med en elektrisk motor. Hondas lave anskaffelsespris og lave brændstofforbrug gør den dog til et overbevisende valg for alle, der ikke har til hensigt at køre i samkørsel.

05. Hyundai Accent

Hyundai Accent er et godt valg, hvis du ønsker at følge med tiden, når du skal købe en brugt pendlerbil. Den tilbyder også et højt udstyrsniveau til en rimelig pris. Hyundai Accent er en subkompakt hatchback, der senest blev opdateret i 2012. Den har et stilfuldt interiør med attraktivt plademetal og Bluetooth-tilslutningsmuligheder. Du kan også få nøglefri adgang og fartpilot. Alle disse funktioner er gode for en bil, du kører til arbejde hver dag. Hyundai Accent har både en seks-trins manuel gearkasse og en automatgearkasse. Dens 138 hestekræfter, firecylindrede mølle producerer 123 lbft drejningsmoment (sammen med 28 mpg ved bykørsel og 37 mpg under motorvejskørsel).

  Skal du købe en brugt bil med automatgear?

06. Smart Fortwo

Smart Fortwo er designet til at blive brugt til andre typer pendling end andre biler på denne liste. Smart Fortwo er designet til at være en bybil. Det skyldes dens lille fodaftryk og evne til at passe ind på selv de smalleste parkeringspladser. Det fremgår tydeligt af Smart’s 1,0-liters trecylindrede motor med 71 hestekræfter og et drejningsmoment på 68 lbft, at det kan lade sig gøre at køre lange distancer. Det er dog ikke så komfortabelt for den lille coupé. Du vil få 33 mpg i byen, mens du kan forvente 41 mpg på motorvejen. Smart leveres som standard med en femtrins halvautomatisk manuel gearkasse med fem gear.

07. Ford Fiesta

Ligesom Mazda2 giver Ford Fiesta bedre feedback til føreren og bedre køreegenskaber, end du ville forvente af en subkompakt hatchback. Ford Fiesta er også meget økonomisk med hensyn til brændstofforbrug. Denne kvalitet kommer fra den firecylindrede 1,6-liters motor med fire cylindre, som genererer 120 hestekræfter samt et drejningsmoment på 112 lb/ft. Fiestaen kan opnå 29 mpg ved bykørsel og 40 mpg på motorvej, hvis den har Super Fuel Economy-pakken. Men selv uden disse funktioner kan Fiestaen stadig opnå 39 mpg på landevejen. For dem, der ikke ønsker at skifte gear, er en femtrins manuel gearkasse standard på Fiestas fra 2011-2013. En seks-trins automatisk manuel gearkasse med seks gear er også tilgængelig.

08. Honda Fit

Honda Fit er mere end en pendlerbil. Det er også den perfekte pendlerbil for folk, der har brug for at tage alt med sig, men som ikke har meget plads til at parkere derhjemme eller på arbejdet. Honda Fits subkompakte størrelse gør brug af Magic Seat, som gør det muligt at folde og flade den anden række af indkvarteringer og lastrum op til i alt 57 kubikfod. Læg dertil den 1,5-liters firecylindrede motor med 117 hestekræfter og 106 lbft drejningsmoment og EPA’s brændstoføkonomi på 28 mpg i byen og 35 på motorvejen (når den er udstyret med en femtrins automatgear i stedet for den femtrins manuelle), og du har en opskrift på en hatchback.

  Bedste sted at købe en brugt Mercedes

09. Chrysler 300

Selv om Chrysler 300 kan virke lidt mærkelig på denne liste over de bedste pendlerbiler, er vi ikke overraskede. En fuld størrelse sedan som Chrysler 300 er det bedste valg med hensyn til sikkerhed og komfort, hvis du har meget at lave på motorvejen. Den 3,6-liters V-6-motor, som er den mest effektive med hensyn til brændstofforbrug, giver 19 mpg i byen og 31 på motorvejen takket være en otte-trins automatgearkasse, der blev introduceret i 2013. Disse tal suppleres dog af 292 hestekræfter og et drejningsmoment på 262 lb-ft. Du kan også sove komfortabelt på bagsædet. Hvis du nogensinde sidder fast på pendlingen, er dette en praktisk mulighed.

10. Ford Escape Hybrid

Ford Escape Hybrid er en unik mulighed for pendlerbil. Eller i det mindste ligner det en, indtil du kigger nærmere på detaljerne. Ford Escape Hybrid’s hybrid benzin/elektriske drivlinje er i stand til at opnå 34-mpg i byen og 31 på motorvejen. Den har også 66 kubikfod lastrum. Det er umuligt at slå disse tal, hvis du pendler med vareprøver og en masse udstyr. Den 2,5-liters firecylindrede motor og dens elmotor producerer 177 hestekræfter (eller to, hvis du vælger firehjulstræk), hvilket er en hel del kraft for en lille SUV.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z