Porsche Taycan Cross Turismo Pålidelighed

I 2019 afslørede Porsche en ny sporty crossover i form af Taycan Cross Turismo. Taycan Cross Turismo er lige så sjov at køre som den almindelige Taycan. Taycan Cross Turismo tilbyder ikke en manuel gearkasse, men den har en offroad-pakke og køretilstand “Gravel”. Ud over de crossover-lignende funktioner har den karrosseribeklædning og robust beklædning, hvilket gør den til en forhøjet shooting brake/wagon-version af Taycan.

Oversigt

Porsche Taycan Cross Turismo er den opgraderede version af Taycan, og den er ganske fremragende i sin klasse. Som en Porsche er du garanteret ydeevne. For det andet er køretøjet en helt elektrisk Porsche Taycan. Sidst men ikke mindst har Cross Turismo et vognlignende bagagerum i stedet for et bagagerum. Med alt dette tilsammen har du et hurtigt, dyrt elbil, der er mere alsidig end en sedan. Den fås i et layout med firehjulstræk. På trods af at Taycan Cross Turismo er en elbil, er den ret kraftfuld, den accelererer fra 0-60 mph på 4,1 sekunder og har en topfart på 250 km/t.

Pålidelighed

Med hensyn til pålidelighedsvurderinger er Porsche Taycan Cross Turismo ret svær at uddybe, da det er Porsches første elbil i næsten et århundrede. Den var kraftig nok og tilbød en god kørsel. Mærket formåede dog kun at slutte på en 25. plads ud af 30 producenter i 2021. Mens Tesla og Audi endte henholdsvis på 15. og 18. pladsen.

  Dodge Nitro Pålidelighed

Sikkerhed

Taycan Cross Turismo er endnu ikke blevet testet gennem Euro NCAP- eller NHTSA-sikkerheds- og kollisionstests. Men i forhold til hovedmodellen af Taycan, som scorede en fuld vurdering på fem stjerner i Euro NCAP-testene. Det vurderes, at Porsche Taycan Cross Turismo også vil score godt, hvis den nogensinde bliver testet.

Afskrivningssats

Porsche Taycan bevarer sin værdi godt uanset trim, men hvis afskrivningen er din primære bekymring, så er det Turbo S, du skal vælge.

Vedligeholdelse og reparation

Bilerne fra Porsche er luksusbiler. Derfor er de dyre at vedligeholde. Porsche Taycan Cross Turismo er ret lig den originale Taycan med hensyn til vedligeholdelses- og reparationsomkostninger.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Er Porsche Taycan Cross Turismo en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Porsche Taycan Cross Turismo er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Porsche Taycan Cross Turismo?

Porsche Taycan Cross Turismo er en bil med 4 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Store biler

Hvad er hestekræfterne i en Porsche Taycan Cross Turismo, og har den en turbo?

Porsche Taycan Cross Turismo har 375 hestekræfter.

Hvilken type hjul har den?

Porsche Taycan Cross Turismo har 19 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 19 X 10 tommer aluminiumsfælge bagpå.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z