Mitsubishi Eclipse Cross Pålidelighed

Mitsubishi Motors er et velkendt japansk bilfirma, der har eksisteret i mange år, og det er berømt for sin billige pris. Eclipse Cross er en 5-dørs kompakt crossover SUV, og den har et rigtig godt udseende. SUV’en findes også i en PHEV-variant.

Oversigt

Eclipse Cross blev introduceret i 2011, og den er meget billig i forhold til mange andre konkurrenter. Bilen findes i 3 udstyrsniveauer, hvoraf den ene er en PHEV-version. Benzinmotorerne omfatter 1,5 L I4- og 2,0 L I4-motorer. Bilen har fået mange forbedringer i sit transmissionssystem, idet den har et Toyota Aisin-transmissionssystem.

Pålidelighed

Pålidelighed i en bil er en af de vigtigste faktorer, før man køber en bil. Mitsubishi har været berømt for sine billige priser, men kvaliteten af delene har aldrig været den bedste. Bilerne havde problemer med deres billige motorer, der brændte olie og blev ubrugelige allerede før 100.000 miles. Eclipse Cross har en gennemsnitlig pålidelighedsscore på 52 ud af 100 hos Consumer Reports.

Sikkerhed

Sikkerhedsforanstaltninger i en bil er den vigtigste faktor til at bedømme en bils pålidelighed. Mitsubishi biler tester ofte deres sikkerhed gennem kollisionstest afholdt af IIHS og NHTSA. Eclipse Cross er blevet crashtestet af IIHS og NHTSA, og den har fået en god bedømmelse af dem. Den har også mange sikkerhedsindstillinger som f.eks. vognbaneadvarsel, fodgængerdetektion, advarsel om kollision fremadrettet osv.

Afskrivningssats

Afskrivningsgraden er også ret afgørende for at bedømme en bils pålidelighed. Mitsubishi, som er et japansk mærke, holder sin værdi meget godt, og den afskriver i gennemsnit 40 % efter 5 år, hvilket er fantastisk for en bil. Eclipse Cross har en ret god afskrivning på 50 % efter 5 år.

  BMW Z4 Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelses- og reparationsomkostninger er den største deal-breaker ved køb af en bil. Mitsubishi biler er imidlertid et japansk mærke, og det koster mindre end mange andre biler. De gennemsnitlige vedligeholdelsesomkostninger for Mitsubishi biler er omkring 300 USD. Eclipse Cross koster ca. 500 USD om året for alle sine vedligeholdelses- og andre reparationer.

FAQ

Er Mitsubishi Eclipse Cross en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mitsubishi Eclipse Cross er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Mitsubishi Eclipse Cross?

Mitsubishi Eclipse Cross er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Small SUV 4WD

Hvad er hestekræfterne i en Mitsubishi Eclipse Cross, og har den en turbo?

Mitsubishi Eclipse Cross har 152 hestekræfter og et drejningsmoment på 184 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Regular Unleaded I-4 med en slagvolumen på 1,5 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor meget frihøjde har Mitsubishi Eclipse Cross?

8,5 tommer ( 21,59 cm )

Hvilken type hjul har den?

Mitsubishi Eclipse Cross har 18 X 7 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 7 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er Mitsubishi Eclipse en god bil?

Eclipse er en god bil. Den samlede pålidelighed for Mitsubishi Eclipse er 67,3, hvilket gør den yderst pålidelig. Dette diagram viser, hvordan den placerer sig i forhold til andre biler. Den gennemsnitlige samlede bedømmelse for denne bil er dog 57.

Hvor længe holder Mitsubishi Eclipse Cross?

En Cross holder mellem 170.000 og 190.000 miles i gennemsnit. Der er behov for uplanlagte reparationer af Eclipse ca. 0,16 gange pr. kalenderår. Der er 13% chance for, at de får alvorlige problemer. En gennemsnitlig Eclipse-ejer bruger 510 USD om året på reparationer.

  Mitsubishi i-MiEV Pålidelighed

Har Eclipse Cross soltag?

Ja, Eclipse Cross har et soltag, og det kan åbnes manuelt eller automatisk. Du kan åbne op for verden omkring dig, uanset hvor du befinder dig. Eclipse Cross’ elektriske panoramasoltag giver dine køreture den “wow”-faktor.

Er Mitsubishi Eclipse Cross en lille SUV?

Ja, Eclipse cross er en lille SUV. Mitsubishi Eclipse Cross, en kompakt SUV med en unik form, er mindre end de fleste. Det betyder, at den har mindre plads indeni end typiske SUV’er.

Har 2022 Cross en turbo?

Den firecylindrede 1,5-liters turbomotor med turbolader, der driver 2022 Eclipse Cross, er den samme som i de tidligere modeller. Den yder 152 hestekræfter og et drejningsmoment på 184 lb-ft. Under visse omstændigheder kan den føles livlig ved lave hastigheder i byens gader.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z