Mitsubishi i-MiEV Pålidelighed

Mitsubishi Motors er et velkendt japansk bilfirma, der har eksisteret i mange år, og det er berømt for sin billige pris. Mitsubishi i-MiEV er en fuldt elektrisk hatchback fra Mitsubishi. Bilens lille krop er meget tiltalende for kunden selv efter bilens ophør.

Oversigt

i-MiEV blev først introduceret i 2011 i USA og blev officielt indstillet i 2017. Bilen har en 16 kWh batteripakke, som støtter bilen på op til 62 miles estimeret. Bilen er stadig en billigere mulighed for at købe som EV.

Pålidelighed

Pålidelighed i en bil er en af de vigtigste faktorer, før man køber en bil. Mitsubishi har været kendt for sine billige priser, men kvaliteten af delene har aldrig været den bedste. Bilerne havde problemer med deres billige motorer, der brændte olie og blev ubrugelige allerede før 100.000 miles. i-MiEV har været et ret pålideligt valg for en billig EV.

Sikkerhed

Sikkerhedsforanstaltninger i en bil er den vigtigste faktor til at bedømme en bils pålidelighed. Mitsubishi biler tester ofte deres sikkerhed gennem kollisionstests, der afholdes af IIHS og NHTSA. i-MiEV’en blev ikke crashtestet i USA, men den har opnået en god bedømmelse i EuroNCAP.

Afskrivningssats

Afskrivningsgraden er også ret afgørende for at bedømme en bils pålidelighed. Mitsubishi, som er et japansk mærke, holder sin værdi meget godt, og den har en gennemsnitlig værdiforringelse på 40 % efter 5 år, hvilket er fantastisk for biler.

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelses- og reparationsomkostninger er den største deal-breaker ved køb af en bil. Mitsubishi biler er et japansk mærke, men de koster mindre end mange andre biler. De gennemsnitlige vedligeholdelsesomkostninger for Mitsubishi biler er omkring 300 USD. I-MiEV’en koster omkring 500 USD om året for al vedligeholdelse, men det afhænger primært af bilens kilometertal.

  Chrysler PT Cruiser pålidelighed

FAQ

Er Mitsubishi i-MiEV en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mitsubishi i-MiEV er en baghjulstrukket bil.

Hvor mange sæder er der i Mitsubishi i-MiEV?

Mitsubishi i-MiEV er en bil med 4 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Subcompact Cars

Hvad er hestekræfterne i en Mitsubishi i-MiEV, og har den en turbo?

Mitsubishi i-MiEV har 66 hestekræfter og et drejningsmoment på 145 lb-ft. Motoren er en elektrisk.

Hvor stor frihøjde har Mitsubishi i-MiEV’en?

6,1 tommer ( 15,49 cm )

Hvilken type hjul har den?

Mitsubishi i-MiEV har 15 X 5,5 tommer aluminiumsfælge foran og 15 X 6,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvad er rækkevidden på en Mitsubishi I-MiEV fra 2012?

i-MiEV’ens elmotor er en enhed med 66 hk og 145 lb-pund, der forsynes af en 16 kW-h batteripakke. Selv om EPA angiver rækkevidden til 62 miles (selv om en fuld opladning ofte viser mere), er den normalt længere end det, der angives af rækkevidde-estimatoren.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z