Mitsubishi Eclipse Pålidelighed

Mitsubishi Motors er et velkendt japansk bilfirma, der har eksisteret i mange år, og det er berømt for sin billige pris. Eclipse er blevet udgået siden 2011. Den har to karrosseriformer af en 3-dørs liftback eller en 2-dørs cabriolet.

Oversigt

Eclipse har eksisteret i mange år, og den er en billig erstatning for mange biler. Bilen er stadig til stede på markederne for gamle biler, og den er et godt køb. Bilen findes i to motortyper på 2,4 L 4G69 I4 og en 3,8 L 6G75 V6-motor.

Pålidelighed

Pålidelighed i en bil er en af de vigtigste faktorer, før man køber en bil. Mitsubishi har været berømt for sine billige priser, men kvaliteten af delene har aldrig været den bedste. Bilerne havde problemer med deres billige motorer, der brændte olie og blev ubrugelige allerede før 100.000 miles. Eclipse er stadig et pålideligt valg til sin pris, og den har også lave vedligeholdelsesomkostninger.

Sikkerhed

Sikkerhedsforanstaltninger i en bil er den vigtigste faktor til at bedømme en bils pålidelighed. Mitsubishi biler tester ofte deres sikkerhed gennem kollisionstest afholdt af IIHS og NHTSA. Eclipse er blevet crashtestet af IIHS, og den har fået en god bedømmelse af dem. Den har også mange sikkerhedsudstyr som airbags, 4-hjulede skivebremser, nødbremser osv.

Afskrivningssats

Afskrivningsgraden er også ret afgørende for at bedømme en bils pålidelighed. Mitsubishi, som er et japansk mærke, holder sin værdi meget godt, og den afskrives i gennemsnit 40 % efter 5 år, hvilket er fantastisk for biler. Eclipse er en gammel bil, så dens afskrivningsgrad afhænger hovedsageligt af dens tilstand.

  Mitsubishi Endeavor Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelses- og reparationsomkostninger er den største deal-breaker ved køb af en bil. Mitsubishi biler er imidlertid et japansk mærke, og det koster mindre end mange andre biler. De gennemsnitlige vedligeholdelsesomkostninger for Mitsubishi biler er omkring 300 USD. Eclipse koster omkring 500 $ årligt for al vedligeholdelse, men det afhænger primært af bilens kilometertal.

FAQ

Er Mitsubishi Eclipse en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mitsubishi Eclipse er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Mitsubishi Eclipse?

Mitsubishi Eclipse er en bil med 4 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Sub-Compact

Hvad er hestekræfterne i en Mitsubishi Eclipse, og har den en turbo?

Mitsubishi Eclipse har 162 hestekræfter og et drejningsmoment på 162 lb-ft. Motoren er en Gas I4 med en slagvolumen på 2,4L/ Brændstofsystemet er: MPI.

Hvor stort er bagagerummet i Mitsubishi Eclipse?

15,7 kubikfod ( 0,445 m3 )

Hvor stor frihøjde har Mitsubishi Eclipse?

5,7 tommer ( 14,48 cm )

Hvilken type hjul har den?

Mitsubishi Eclipse har 18 x 8,0 tommer aluminiumsfælge foran og 18 x 8,0 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Holder Mitsubishi Eclipse længe?

En Mitsubishi Eclipse holder mellem 170.000 og 190.000 miles i gennemsnit. Der er behov for uplanlagte reparationer på Eclipse ca. 0,16 gange pr. kalenderår. Der er 13% chance for, at Eclipse får alvorlige problemer. En gennemsnitlig Eclipse-ejer bruger 510 USD om året på reparationer.

Hvorfor fejler Mitsubishi?

Mitsubishi var involveret i en skandale med produktionsfejl. Dette omfattede svigtende bremser, brændstoflækager og dårligt fungerende koblinger. Virksomheden indrømmede ikke problemet, og det førte i sidste ende til tilbagekaldelser af over 160.000 køretøjer. Katsuhiko Kawasoe, virksomhedens formand, blev arresteret og fjernet fra sit embede.

  Mitsubishi i-MiEV Pålidelighed

Hvad er Mitsubishis fælles problem?

De fleste klager over denne bil vedrører motoren. I de fleste tilfælde skal motoren ombygges. Almindelige klager omfatter det faktum, at reservedele fra Mitsubishi er dyre og sjældne.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z