Mitsubishi Mirage Pålidelighed

Mitsubishi Motors er et velkendt japansk bilfirma, der har eksisteret i mange år, og det er berømt for sin billige pris. Mirage er en 5-dørs hatchback, som har været den mest populære bil fra Mitsubishi i USA. Mirage er også temmelig pålidelig og holdbar, og den kommer til en billig pris.

Oversigt

Mirage har været i produktion siden 1978, og den er stadig ret berømt i USA. Mirage har også en sedanmodel. Der har været mange generationer af Mirage, og den er i sin 5. generation. Den kommer med en 1,2 trecylindret motor.

Pålidelighed

Pålidelighed i en bil er en af de vigtigste faktorer, før man køber en bil. Mitsubishi har været berømt for sine billige priser, men kvaliteten af delene har aldrig været den bedste. Bilerne havde problemer med, at deres billige motorer brændte olie og blev ubrugelige allerede før 100.000 miles. Mirage er den mest pålidelige bil fra Mitsubishi.

Sikkerhed

Sikkerhedsforanstaltningerne i en bil er den vigtigste faktor til at bedømme en bils pålidelighed. Mitsubishi biler tester ofte deres sikkerhed gennem kollisionstest udført af IIHS og NHTSA. Mirage er blevet crashtestet af både IIHS og NHTSA, og den har fået en gennemsnitlig bedømmelse af dem.

Afskrivningssats

Afskrivningsgraden er også ret afgørende for at bedømme en bils pålidelighed. Mitsubishi, som er et japansk mærke, holder sin værdi meget godt, og den afskriver i gennemsnit 40 % efter 5 år, hvilket er fantastisk i forhold til biler. Mirage har en høj afskrivningsprocent på omkring 60 %.

  Mitsubishi Endeavor Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelses- og reparationsomkostninger er den største deal-breaker ved køb af en bil. Mitsubishi biler er imidlertid et japansk mærke, og det koster mindre sammenlignet med mange andre biler. De gennemsnitlige vedligeholdelsesomkostninger for Mitsubishi biler er omkring 300 USD. Mirage koster endda mindre end 500 $ årligt for al vedligeholdelse, men det afhænger primært af bilens kilometertal.

FAQ

Er Mitsubishi Mirage en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mitsubishi Mirage er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Mitsubishi Mirage?

Mitsubishi Mirage er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Kompaktbiler

Hvad er hestekræfterne i en Mitsubishi Mirage, og har den en turbo?

Mitsubishi Mirage har 78 hestekræfter og et drejningsmoment på 74 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded I-3 med en slagvolumen på 1,2 L Brændstofsystemet er: MPI.

Hvor meget frihøjde har Mitsubishi Mirage?

6,3 tommer ( 16 cm )

Hvilken type hjul har den?

Mitsubishi Mirage har 14 X 4,5 tommer aluminiumsfælge foran og 14 X 4,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvad er der galt med Mitsubishi Mirage?

Nogle Mitsubishi Mirages fra 2017 har ikke kunne blæse kold luft gennem deres klimaanlæg (A/C-enheder) på grund af mangel på freon. Dette er den mest almindelige årsag til, at klimaanlægget ikke kan blæse kold luft. Det er dog muligt, at kompressoren ikke fungerer korrekt, eller der kan være andre årsager.

Hvor længe kan en Mitsubishi Mirage holde?

En Mitsubishi Mirage holder i gennemsnit mellem 150.000 og 170.000 miles. Der er behov for uplanlagte reparationer på en Mirage ca. 0,13 gange om året med 9 % chance for et alvorligt problem.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z