Mitsubishi Endeavor Pålidelighed

Mitsubishi Motors er et velkendt japansk bilfirma, der har eksisteret i mange år, og det er berømt for sin billige pris. Endeavor er en gammel SUV fremstillet af Mitsubishi og er en 5-dørs mellemstor SUV. Bilen er ret gammel, men den bliver stadig købt af mange på grund af dens lave pris.

Oversigt

Endeavor blev først introduceret i 2003 og blev udgået i 2011. Den bliver dog stadig købt af mange på grund af dens kraftfulde ydeevne. Den leveres med en 3,8 L V6-motor med en 4-trins automatgearkasse. Bilen er også temmelig stor, hvilket er en fordel ved at købe denne bil til en billig pris.

Pålidelighed

Pålidelighed i en bil er en af de vigtigste faktorer, før man køber en bil. Mitsubishi har været kendt for sine billige priser, men kvaliteten af delene har aldrig været den bedste. Bilerne havde problemer med deres billige motorer, der brændte olie og blev ubrugelige allerede før 100.000 miles. Endeavor har en ret anstændig pålidelighedsvurdering på grund af dens lave vedligeholdelsesomkostninger på 62 ud af 100.

Sikkerhed

Sikkerhedsforanstaltningerne i en bil er den vigtigste faktor til at bedømme en bils pålidelighed. Mitsubishi biler tester ofte deres sikkerhed gennem kollisionstest afholdt af IIHS og NHTSA. Endeavor er blevet crashtestet af IIHS og NHTSA, og den har fået en god bedømmelse af dem. Den har også mange sikkerhedsudstyr som f.eks. elektronisk stabilitet i vognbanen, traction control, kørelys om dagen osv.

  Mitsubishi Galant Pålidelighed

Afskrivningssats

Afskrivningsgraden er også ret afgørende for at bedømme en bils pålidelighed. Mitsubishi, som er et japansk mærke, holder sin værdi meget godt, og den afskrives i gennemsnit 40 % efter 5 år, hvilket er fantastisk for biler. Endeavor er en gammel bil, så dens afskrivningsgrad afhænger hovedsagelig af dens tilstand.

***
Tjek også dette: Den perfekte gave til bilejeren!
***

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelses- og reparationsomkostninger er den største deal-breaker ved køb af en bil. Mitsubishi-biler er imidlertid et japansk mærke og koster derfor mindre end mange andre biler. De gennemsnitlige vedligeholdelsesomkostninger for Mitsubishi biler er omkring 300 USD. Endeavor koster ca. 500 $ årligt for al vedligeholdelse, men det afhænger primært af bilens kilometertal.

FAQ

Er Mitsubishi Endeavor en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mitsubishi Endeavor er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Mitsubishi Endeavor?

Mitsubishi Endeavor er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: AWD Sport Utility

Hvad er hestekræfterne i en Mitsubishi Endeavor, og har den en turbo?

Mitsubishi Endeavor har 225 hestekræfter og et drejningsmoment på 255 lb-ft. Motoren er en Gas V6 med en slagvolumen på 3,8L/ Brændstofsystemet er: SMPI.

Hvor meget frihøjde har Mitsubishi Endeavor?

8,3 tommer ( 21,08 cm )

Hvilken type hjul har den?

Mitsubishi Endeavor har 18 x -TBD- tommer aluminiumsfælge foran og 18 x -TBD- tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er Endeavor en god SUV?

Bilen er støjsvag, komfortabel og har en sikker håndtering. Kurvekørsel er dog ikke særlig adræt. Den raffinerede 3,8-liters V6’er sørger for en kraftig acceleration. Endeavor er ikke en SUV baseret på en bil, men den har et lavt gear. AWD’en er dog velegnet til sne og sand.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z