Mitsubishi Mirage G4 Pålidelighed

Mitsubishi Motors er et velkendt japansk bilfirma, der har eksisteret i mange år, og det er berømt for sin billige pris. Mirage G4 er en 4-dørs sedan-model af Mirage-modellen, som har været den mest populære bil fra Mitsubishi i USA. Den er også temmelig pålidelig og holdbar, og den kommer til en billig pris.

Oversigt

Mirage har været i produktion siden 1978, og den er stadig ret berømt i USA. Mirage G4 er en mere rummelig model af Mirage. Der har været mange generationer af Mirage, og den er i sin 5. generation. Den kommer med en 1,2 trecylindret motor.

Pålidelighed

Pålidelighed i en bil er en af de vigtigste faktorer, før man køber en bil. Mitsubishi har været berømt for sine billige priser, men kvaliteten af delene har aldrig været den bedste. Bilerne havde problemer med, at deres billige motorer brændte olie og blev ubrugelige allerede før 100.000 miles. Mirage G4 er den mest pålidelige bil fra Mitsubishi.

Sikkerhed

Sikkerhedsforanstaltninger i en bil er den vigtigste faktor til at bedømme en bils pålidelighed. Mitsubishi biler tester ofte deres sikkerhed ved hjælp af kollisionstest udført af IIHS og NHTSA. Mirage G4 er blevet crashtestet af både IIHS og NHTSA, og den har fået en gennemsnitlig bedømmelse af dem.

Afskrivningssats

Afskrivningsgraden er også ret afgørende for at bedømme en bils pålidelighed. Mitsubishi, som er et japansk mærke, holder sin værdi meget godt, og den afskriver i gennemsnit 40 % efter 5 år, hvilket er fantastisk for en bil. Mirage G4 har en høj afskrivningsprocent på omkring 60 %.

  Chevrolet Sonic Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelses- og reparationsomkostninger er den største deal-breaker ved køb af en bil. Mitsubishi biler er dog et japansk mærke og koster derfor mindre end mange andre biler. De gennemsnitlige vedligeholdelsesomkostninger for Mitsubishi biler er omkring 300 USD. Mirage G4 koster endda mindre end 500 $ årligt for al vedligeholdelse, men det afhænger primært af bilens kilometertal.

FAQ

Er Mitsubishi Mirage G4 en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mitsubishi Mirage G4 er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Mitsubishi Mirage G4?

Mitsubishi Mirage G4 er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Kompaktbiler

Hvad er hestekræfterne i en Mitsubishi Mirage G4, og har den en turbo?

Mitsubishi Mirage G4 har 78 hestekræfter og et drejningsmoment på 74 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded I-3 med en slagvolumen på 1,2 L Brændstofsystemet er: MPI.

Hvor stort er bagagerummet i Mitsubishi Mirage G4?

12,4 kubikfod ( 0,351 m3 )

Hvor stor frihøjde har Mitsubishi Mirage G4?

6,3 tommer ( 16 cm )

Hvilken type hjul har den?

Mitsubishi Mirage G4 har 15 X 4,5 tommer aluminiumsfælge foran og 15 X 4,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er Mirage G4 underdrevet?

Selv om du måske synes, at Mirage’s 1,2L-motor er underdrevet, er den for en så lille bil helt i orden, især når man tænker på, at den vil skulle klare bytrafikken det meste af sit liv.

Er Mitsubishi Mirage G4 ES gode biler?

Højdepunkter En generøs standardgaranti, en brændstofsfræsende motor og et overraskende antal standardfunktioner. Ulemper Motoren er en trecylindret og mangler kraft. Der er også få førerassistenter. Vurdering Mens Mirage G4 er et godt valg til grundlæggende transport, bør de, der søger luksus, overveje andre muligheder.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z