Mitsubishi Lancer Pålidelighed

Mitsubishi Motors er et velkendt japansk bilfirma, der har eksisteret i mange år, og det er berømt for sin billige pris. Lancer er en 4-dørs sedan, der har været ret berømt i fortiden. Lancer var en anstændig bil med tilfredsstillende pålidelighedspunkter.

Oversigt

Lancer har været i produktion siden 1973, og den blev endelig udgået i 2017 fra USA. Bilen er stadig til stede på markederne for gamle biler, og den er et godt køb. Der har været mange generationer af Lancer, og den bruges stadig til modifikationsformål. Den 9. generation var den sidste og den kom med en 2,0 L motor.

Pålidelighed

Pålidelighed i en bil er en af de vigtigste faktorer, før man køber en bil. Mitsubishi har været berømt for sine billige priser, men kvaliteten af delene har aldrig været den bedste. Bilerne havde problemer med at deres billige motorer brændte olie og blev ubrugelige allerede før 100.000 miles. Lancer er stadig et pålideligt valg til sin pris, og den har også lave vedligeholdelsesomkostninger. Den har en pålidelighedsvurdering på 3 ud af 5 stjerner.

Sikkerhed

Sikkerhedsforanstaltninger i en bil er den vigtigste faktor til at bedømme en bils pålidelighed. Mitsubishi biler tester ofte deres sikkerhed gennem kollisionstest afholdt af IIHS og NHTSA. Lancer er blevet crash-testet af NHTSA og har fået 4 ud af 5 stjerner.

Afskrivningssats

Afskrivningsgraden er også ret afgørende for at bedømme en bils pålidelighed. Mitsubishi, som er et japansk mærke, holder sin værdi meget godt, og den afskriver i gennemsnit 40 % efter 5 år, hvilket er fantastisk i forhold til biler. Lancer er en gammel bil, så dens afskrivningsgrad afhænger hovedsageligt af dens tilstand.

  Mitsubishi Eclipse Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelses- og reparationsomkostninger er den største deal-breaker ved køb af en bil. Mitsubishi biler, der er et japansk mærke, koster dog mindre sammenlignet med mange andre biler. De gennemsnitlige vedligeholdelsesomkostninger for Mitsubishi biler er omkring 300 USD. Lancer koster endda mindre end 500 $ årligt for al vedligeholdelse, men det afhænger primært af bilens kilometertal.

FAQ

Er Mitsubishi Lancer en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mitsubishi Lancer er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Mitsubishi Lancer?

Mitsubishi Lancer er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Kompaktbiler

Hvad er hestekræfterne i en Mitsubishi Lancer, og har den en turbo?

Mitsubishi Lancer har 148 hestekræfter og et drejningsmoment på 145 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,0 L Brændstofsystemet er: Sequential MPI.

Hvor stort er bagagerummet i Mitsubishi Lancer?

12,3 kubikfod ( 0,348 m3 )

Hvor stor frihøjde har Mitsubishi Lancer?

5,5 tommer ( 13,97 cm )

Hvilken type hjul har den?

Mitsubishi Lancer har 16 X 6,5 tommer aluminiumsfælge foran og 16 X 6,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Har Mitsubishi Lancers problemer?

Større problemer er sjældne for Mitsubishi Lancers op til 100.000 miles. CVT-transmissionsmodellerne var de første til at have problemer.

Holder Mitsubishi Lancers længe?

Med grundlæggende vedligeholdelse og forsigtig kørsel er Mitsubishi Lancer ret pålidelig. Den kan holde fra 150.000 til 200.000 miles. Den kan holde mellem 10 og 13 år med grundlæggende vedligeholdelse og forsigtig kørsel, baseret på en gennemsnitlig årlig kørsel på 15.000 MPG.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z