BMW Z4 Pålidelighed

Z4 er en roadster sportsvogn fra BMW. Denne bil fokuserer primært på de sportslige aspekter af bilen, og derfor har den kun 2 sæder. Der er kun to karrosseriformer af bilen til stede, den ene er cabriolet og den anden er en coupé. Med hensyn til pålidelighed er det en ret pålidelig bil at eje.

Oversigt

Dette er en to-sædet bil, og den er primært fokuseret på dens ydeevne og ikke på nogen form for familiebilsaspekt. Bilen er lille, men den kommer med et tungt udvalg af motorer fra en 2,0 L turbomotor med turbolader til den massive 3,0 L turbomotor med turbolader i M-modellens motor. Bare basismodellen, der findes i USA, kan gå fra 0 til 60 mph på blot 5,4 sekunder.

Pålidelighed

Pålidelighed er en bekymring for mange mennesker, før de køber BMW-biler eller andre luksusbiler. Det skyldes, at disse bilers ejeromkostninger altid er ret høje. BMW selv kommer på en 31. plads ud af 40 bilmærker, hvilket kun er gennemsnitligt, men stadig bedre i forhold til luksusbiler.
Z4 er dog en ret pålidelig bil. J.D Power vurderede bilen med en gennemsnitlig score på 75 ud af 100, når det gælder pålidelighed. BMW er kendt for sine holdbare motorer, så de B48- eller B58-motorer, der anvendes i bilen, vil heller ikke give anledning til nogen form for problemer.

Sikkerhed

Strukturel stivhed er altid en stor bekymring ved køb af en cabriolet. Du behøver dog ikke at bekymre dig om dette, fordi BMW har gjort denne bil til en af de sikreste cabrioleter på markedet. Den har modtaget en 5-stjernet rating med hensyn til sikkerhed fra alle sikkerhedsorganisationer.

  BMW X5 M Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne for denne sportsvogn er igen meget dyre som alle andre BMW’er, men det er det, som alle må tage sig af, hvis de ønsker en luksussportsvogn. Denne bil vil have brug for omkring 800 til 900 dollars årligt for al dens regelmæssige eller utidig vedligeholdelse.

FAQ

Er BMW Z4 en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

BMW Z4 er en bil med baghjulstræk.

Hvor mange sæder er der i BMW Z4?

BMW Z4 er en bil med 2 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: To sæder

Hvor mange hestekræfter har en BMW Z4, og har den en turbo?

BMW Z4 har 382 hestekræfter og et drejningsmoment på 369 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-6 med en slagvolumen på 3,0 L Brændstofsystemet er: Benzin direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i BMW Z4?

9,9 kubikfod ( 0,28 m3 )

Hvilken type hjul har den?

BMW Z4 har 18 X 9 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 10 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvor længe holder en BMW Z4?

BMW’er, herunder Z4’eren, der er godt vedligeholdt, holder ofte 250K til 350K miles, eller mere. Selv om N52-motoren er nyere, er den baseret på BMW’s 6-cylindrede rækkemotor. Det betyder, at du kan forvente en lignende levetid.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z