Porsche Taycan – Vigtig info og spørgsmål

Porsche Taycan

Porsche er en velrenommeret bilproducent, som er bredt accepteret som en pålidelig bilproducent. Porsche Taycan er en elektrisk batteridrevet executive sedan og shooting brake fremstillet af den tyske bilproducent Porsche. Taycan blev lanceret i 2019 på biludstillingen i Frankfurt og er fortsat. Den 4-dørs sedan fås med baghjulstræk.

Oversigt

Porsche Taycan er ikke den mest perfekte elektriske sedan, men dens kombination af kørsel og solidt udholdenhed i forhold til ydeevne gør den til et af de mest engagerende køretøjer i den nuværende industri. Taycan byder på et livligt styretøj og en raffineret kørsel, som er nok til at minde dig om, at du kører en luksus, Porsche. Den er udstyret med dobbelte elmotorer; den ene driver forhjulet, mens den anden driver baghjulene. Den producerer separat effekt og en kombineret effekt på 522 hestekræfter.

Pålidelighed

Porsche Taycan er en seriøs udfordrer til at holde markedet for elbiler mod Teslas Model S. Den er ganske pålidelig med hensyn til ydeevne, smidighed i håndteringen, komfort, interiør og sikkerhedsforanstaltninger. Ifølge Edmunds har Porsche Taycan 2020 en samlet pålidelighedsvurdering på 3,6 ud af 5,0 i henhold til kundernes svar.

Sikkerhed

Ifølge Euro NCAP fik Porsche Taycan en samlet vurdering på fem stjerner, efter at den blev crashtestet i slutningen af 2019. Denne SUV’s passagerbeskyttelse på 85 % og 83 % er god, men nogle familie-SUV’er scorer højere.

Afskrivningssats

Vores liste over de elbiler med den langsomste afskrivning, rangeret fra dyreste til billigste, indeholder Porsches Taycan-limousine, som er baghjulstrukket, på andenpladsen. I løbet af de næste ti år vil Porsche Taycan miste omkring 68,17 % af sin værdi.

Vedligeholdelse og reparation

Omkostningerne til vedligeholdelse og reparation af Porsche Taycan ligger mellem 95 og 219 dollars, med et gennemsnit på 124 dollars.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Er Porsche Taycan en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Porsche Taycan er en baghjulstrukket bil.

  Lincoln MKC Pålidelighed

Hvor mange sæder er der i Porsche Taycan?

Porsche Taycan er en bil med 4 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Store biler

Hvor stort er bagagerummet i Porsche Taycan?

14,3 kubikfod ( 0,405 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Porsche Taycan har 19 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 19 X 10 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvilke problemer er der med Porsche Taycan?

Ifølge Porsches hovedkvarter i Zuffenhausen, Tyskland, er seks ud af ti Porsche Taycaner blevet leveret med et problem med batteristyringen. Dette påvirker og beskadiger cellerne, forårsager bilbrande og kræver udskiftning af batterierne.

Hvor længe holder Porsche Taycan-batterier?

Bilbatterier holder generelt mellem tre og fem år. Du bør kontrollere dit batteri med jævne mellemrum og udskifte det efter behov for at sikre, at det ikke forårsager skader på din Porsche Taycan.

Hvem fremstiller batterier til Porsche Taycan?

Cellforce Group er baseret i Tubingen (Tyskland) og vil fremstille de højtydende batterier. Batterifabrikken vil være i drift i 2024. Den har en indledende kapacitet på 100 MWh om året og kan drive 1 000 højtydende motorsportskøretøjer.

Hvor mange batterier er der i en Porsche Taycan?

Performance Battery Plus, som er standard i Taycan Turbo eller Taycan Turbo S, indeholder 33 cellemoduler, der hver indeholder 12 individuelle celler (36 i alt). Kapaciteten udgør i alt 93,4 kWh. Taycan 4S og Taycan 4S er som standard udstyret med Performance Battery-pakken, som har en bruttoenergi på 79,2 kWh.

Er Porsche Taycan en hverdagsbil?

Taycan er en hverdagsbil elbil, der kan få ting gjort. Du kan også oplade bilen hjemmefra, så du har en bil, der er klar til at køre hver morgen. EPA vurderer, at Taycan 4S kan køre 227 miles / 365 kilometer på en enkelt opladning.

Er Taycan sjov at køre?

Porsche Taycan’s startkontrol gør det lige så sjovt at køre som en rutsjebane. På grund af bilens utrolige hastighed følte denne chauffør, at hovedet pressede sig mod førersædet. Taycans sæder er dog ganske komfortable.

  Vil en 996 Turbo stige i værdi?

Hvilken elbil har den længste rækkevidde?

  1. Mercedes EQS – 485 miles.
  2. Mercedes EQE – 410 miles.
  3. Tesla Model S – 405 miles.
  4. BMW iX – 380 miles.
  5. Ford Mustang Mach-E – 379 miles.
  6. BMW i4 – 367 miles.
  7. Tesla Model 3 – 360 miles.
  8. Tesla Model X – 360 miles.
    I begyndelsen af 2022.

Hvordan er Taycan i sne?

Porsche Taycan Turbo er god til sne! Svaret er ja. Med sine nul kulstofemissioner og den store rækkevidde gør Taycan Turbo det spændende at drive på is.

Hvad er forskellen mellem Taycan og Taycan 4S?

Forskellen mellem denne og Taycan 4S er i det væsentlige én motor og lidt mindre standardudstyr. Hestekræfter og drejningsmoment varierer alt efter, om du vælger standardbatteriet på 79 kWh eller Performance-batteriet Plus på 93,4 kWh.

Hvordan er Porsche Taycan at køre?

Taycan er en underholdende bil, der kan køres på de rigtige veje. Den er også en fornøjelse at køre og en fornøjelse at køre i. Det er også en Porsche, men den kører på el. Det er gode nyheder for dem, der elsker hurtige biler.

Hvad er hurtigere end en Taycan Turbo S?

Tag et kig på hastighederne fra 60 mph op til 130 mph. Model S Plaid slår Taycan Turbo S med mere end 3 sekunder. Model S Plaid kan køre 0 til 130 mph hurtigere end Taycan Turbo S, og Taycan Turbo S gør det på mindre end 8 sekunder. Det er fantastisk!

Har Porsche Taycan adaptiv fartpilot?

Sikkerhedsudstyret omfatter som standard aktiv vognbanekontrol, automatisk nødbremsning og parkeringssensorer. Der er mange tilvalgsmuligheder, bl.a. adaptiv fartpilot, førerassistentsensorer, natkameraer og et surround view-kamerasystem.

Har Porsche Taycan et bagsæde?

Porsche Taycan fra 2021 leveres som standard med fire sæder, men du kan også tilføje et femte sæde på bagsædet.

  Hvad er de bedste cabrioleter med hensyn til sikkerhed og pålidelighed?

Kan bagsæderne i Porsche Taycan foldes ned?

Der er dog ikke meget plads tilbage, og det valgfrie tredje bagsæde er ikke rigtig egnet til voksne. Du kan også tilføje 40/20/40-delte nedklappelige bagsæder, der kan foldes ned. Med det vil bagsæderne klappes ned i en 60/40-opdeling. Bagagerummet er stort nok til at få plads til en buggy eller endda et sæt golfkøller.

Er Porsche Taycan en 4-sæders bil?

Porsche Taycan har fire standardsæder. Der kan som ekstraudstyr tilføjes et layout med fem sæder. Hver række byder på komfortable siddepladser og rigelig plads, selv for større personer.

Kan man få plads til golfkøller i en Porsche Taycan?

Ja, hvis du ønsker det. Taycan er designet til at transportere fire personer komfortabelt. Golfkøller kan opbevares i bagagerummet.
Selv om Taycan 4S er mindre end sine søskende Porsche-modeller, tilbyder den en komfortabel kørsel for både passagerer og last. Denne Porsche-model kan rumme op til fem personer. Der er rigelig plads til bagage og golfkøller, og både bagagerummet og bagagerummet giver mulighed for ekstra opbevaring.

Kan du oplade en Taycan derhjemme?

Det er nemt at oplade Porsche Taycan derhjemme med en Level 2-oplader som ChargePoint Home. Taycan kan oplades til sin fulde rækkevidde inden for 12 timer. Det er muligt at oplade Taycan ved hjælp af en simpel stikkontakt eller en Level 1-oplader, men det kan tage op til en dag.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z