Porsche Panamera Sport Turismo Pålidelighed

Panamera Sport Turismo er den 5-dørs stationcar-variant med skydebremse af Porsche Panamera. I bund og grund er Porsche Panamera Sport Turismo en lappeporsche – eller en sammensat bil, hvis du foretrækker det. Med andre ord er den klassiske Panamera en kombination af en luksuslimousine, coupé og hatchback med nogle træk fra en sportsvogn. I tilfældet med Sport Turismo er der tilmed tilføjet en stationcar for at gøre det hele lidt ekstra godt.

Oversigt

Panamera Sports Turismo blev lanceret i 2017 på biludstillingen i Genève. Den fås også med en række forskellige motorvarianter fra 325 hestekræfter twin-turbo V6-motor til 620 hestekræfter twin-turbo V8-motor, Panamera Sport Turismo rammer toppen med høj klasse høj ydeevne. Den accelererer fra 0-100 km/t på ca. 3,2 sekunder og har en topfart på 310 km.

Pålidelighed

Porsche har et godt ry blandt kunderne, da det er et velkendt pålideligt mærke i hele branchen. Der er endnu ikke registreret nogen sådanne forbehold over for pålidelighedsscenariet for Panamera Sports Turismo. Ifølge Autoexpress’ data og statistik har Panamera Sports Turismo en pålidelighedsvurdering på 4,4 ud af 5.

Sikkerhed

Der er ingen sikkerhedsspørgsmål vedrørende Porsche Panamera Sport Turismo Pålidelighed. Sport Turismo er udstyret med alle de forventede stabilitets- og traktionskontrolanordninger, der hjælper med kørslen. Sport Turismo er endnu ikke blevet testet af Euro NCAP’s og NHTSA’s kollisions- og sikkerhedstests.

Afskrivningssats

Porsche er normalt kendt for at bevare sin værdi i en længere periode. Der har altid været en stærk efterspørgsel og historisk pålidelighed hos Porsche, hvilket gør det muligt for den at afskrive langsomt og have en høj gensalgsværdi. Panamera Sport Turismo vil depreciate 61% i de kommende 5 år og dens gensalgsværdi på 53.319 $.

  Er BMW M235i pålidelig?

Vedligeholdelse og reparation

Omkostningerne til vedligeholdelse og reparation af en Porsche Panamera i løbet af det første årti af ejerskab vil være ca. 16.531 USD.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Er Porsche Panamera Sport Turismo en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Porsche Panamera Sport Turismo er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Porsche Panamera Sport Turismo?

Porsche Panamera Sport Turismo er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Store biler

Hvad er hestekræfterne i en Porsche Panamera Sport Turismo, og har den en turbo?

Porsche Panamera Sport Turismo har 325 hestekræfter og et drejningsmoment på 331 lb-ft. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-6 med en slagvolumen på 2,9 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvilken type hjul har den?

Porsche Panamera Sport Turismo har 19 X 9 tommer aluminiumsfælge foran og 19 X 10,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z