Porsche Panamera Pålidelighed

Porsche Panamera er en mellemstor luksusbil, der er udviklet af den tyske bilproducent Porsche. Panamera har frontmotor og baghjulstræk, men der findes også versioner med firehjulstræk. Den executive bil startede produktionen i 2009 og er stadig fortsat. Porsches Panamera var en af de første til at få PDK, og den er ikke bare pålidelig og robust, men også i stand til at drifte.

Oversigt

Panamera-modellerne fås i en lang række konfigurationer og til så mange forskellige priser, at dit valg bør dikteres af dit budget og dine behov. En kraftfuld 4,0-liters V8-motor med dobbeltturboladning driver Panamera med 620 hestekræfter. Porsche hævder, at den kan køre fra 0-100 km/t på kun 3,6 sekunder, og den har en topfart på 168 km/t.

Pålidelighed

Porsche har opbygget et godt ry med hensyn til pålidelighed gennem årene. Men med hensyn til pålidelighedsvurderinger er Porsche Panamera en af de dårligste i sin klasse. Panamera’s pålidelighedsvurdering er 0,5 ud af 5,0, hvilket placerer den helt i bunden på en 30. plads for luksusbiler i fuld størrelse. Den har dårlige ejeromkostninger og en masse problemer.

Sikkerhed

Porsche Panamera er lykkedes godt med hensyn til høj hastighed og kraftige motorer. Men de var på en eller anden måde ret skuffende, når det kommer til deres pålidelighed og sikkerhedsvurderinger. De afgørende sikkerhedsfunktioner er ikke så eksklusive og er endda ikke inkluderet i basismodellerne.

Afskrivningsgrad

Porsche Panamera vil afskrive omkring 61 % efter 5 år og vil have en gensalgsværdi på 53.319 kr. Afskrivningsgraden afhænger af mange ting ud over dens tilstand og år af brug spiller markedet også en afgørende rolle.

  Bedste Porsche 911 tagbagagebærer transportsystem

Vedligeholdelse og reparation

Porsche-køretøjer er luksusbiler. Så de kræver normalt mere vedligeholdelse og er dyre at vedligeholde sammenlignet med normale køretøjer. Porsche Panamera koster ca. 16.531 USD i vedligeholdelse og reparationer i løbet af de første 10 år, hvilket ganske enkelt er mere end gennemsnittet i branchen for en luksussedan.

FAQ

Er Panamera en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Porsche Panamera er en baghjulstrukket bil.

Hvor mange sæder er der i Panamera?

Panamera er en bil med 4 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Store biler

Hvad er hestekræfterne i en Porsche Panamera, og har den en turbo?

Porsche Panamera har 325 hestekræfter og et drejningsmoment på 331 lb-ft. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-6 med en slagvolumen på 2,9 L Brændstofsystemet er: Benzin direkte indsprøjtning.

Hvilken type hjul har den?

Porsche Panamera har 19 X 9 tommer aluminiumsfælge foran og 19 X 10,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvilke problemer har Porsche Panamera?

Panameras er kendt for at have problemer med hjælpekølerpumpen. Ved lave omdrejninger kan de opleve overophedning af motoren. Når du har nydt din prøvetur, bør motoren være varm. Lad bilen stå i tomgang i 15 minutter, før du drejer tændingen.

Hvad er det mest pålidelige år for Porsche Panamera?

Porsche Panamera 2015 er vurderet bedst med hensyn til den overordnede kvalitet og kundeanmeldelser. Ejerne har rapporteret om færrest problemer i år, og bilen er tæt på slutningen af sin første generation. Det skyldes, at Porsche Panameras bygherrer havde stor erfaring med at bygge dem og var bekendt med, hvordan de skulle repareres.

  Porsche vs Corvette pålidelighed - hvilken er bedst?

Hvilken er bedre Cayenne eller Panamera?

Porsche Cayenne S vil yde 434 hestekræfter og en 0-60 mph-tid på 4,9 sekunder (eller 4,6 % med Sport Chrono-pakken). Porsche Panamera 4S har 440 hestekræfter og en 0-60 mph-tid på 4,2 sekunder (eller 4,02 sekunder med Sport Chrono Package).

Hvilken er større Macan eller Panamera?

Det er interessant at bemærke, at Panamera føles større end Macan, men at den faktisk er bredere end Macan. Bare ved at kigge på specifikationerne blev jeg chokeret over at se, at Panamera (alle varianter) er 76,02″ bred og Macan 76,1″. Macan er fandeme bred!

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z