Porsche Panamera Turbo S Pålidelighed

Porsche Panamera er en luksusbil i fuld størrelse produceret af den tyske bilproducent Porsche. Panamera Turbo S tilbyder en opgradering af kraften i forhold til standard Panamera. Modellen blev introduceret i 2010 og produceres stadig. Den executive full-size luksusbil fås med baghjulstræk og firehjulstræk.

Oversigt

Turboladerne er større på Panamera Turbo S end V8-motoren i standard Panamera Turbo, ligesom brændstofindsprøjtning og aluminiumsstempler er større på Panamera Turbo S. For at øge ydeevnen yderligere er stempelringene belagt med en overflade med lav friktion. Med launch control aktiveret accelererer Porsche Panamera Turbo S fra 0 til 60 mph på 3,3 sekunder. Hele 196 mph er Panamera’ens topfart.

Pålidelighed

Panamera Turbo S har endnu mere kraft, acceleration og brændstofeffektivitet end Panamera Turbo S, og den er også dyrere. Pålidelighedsvurderinger for luksusbiler i fuld størrelse placerer Porsche Panamera på 0,5 ud af 5,0, hvilket placerer den på en 30. plads ud af 30.

Sikkerhed

Panamera har ikke en Euro NCAP-vurdering. Porsche tilbyder mange førerassistentsystemer, såsom adaptiv fartpilot, vognbaneskiftassistent og vognbaneassistent, ligesom Panamera Turbo. Der er endda et Porsche natvisionssystem. Porsche er kendt for sin pålidelighed og avancerede sikkerhedsteknologier, så Panamera Turbo S skulle være et sikkert og komfortabelt køretøj.

Afskrivningssats

Afskrivningssatsen for Porsche Panamera forventes at være 53 procent over fem år. Der vil blive fratrukket ca. 67.327 USD fra dens oprindelige værdi i løbet af de næste fem år.

Vedligeholdelse og reparation

Inden for de første 10 år af ejerskabet vil vedligeholdelse og reparationer af Porsche Panamera Turbo koste 16.531 dollars. Der er en forskel på 4.827 $ mellem dette og branchegennemsnittet for luksus-sedanmodeller. I løbet af denne periode er der også 45,03 % chance for, at en Panamera Turbo S har brug for en større reparation.

  Porsche Cayenne Turbo / Turbo S Pålidelighed

FAQ

Er Porsche Panamera Turbo S en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Porsche Panamera Turbo S er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Porsche Panamera Turbo S?

Porsche Panamera Turbo S er en bil med 4 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Store biler

Hvad er hestekræfterne i en Porsche Panamera Turbo S, og har den en turbo?

Porsche Panamera Turbo S har 690 hestekræfter og et drejningsmoment på 641 lb-ft. Motoren er en Twin Turbo Gas/Electric V-8 med en slagvolumen på 4,0 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvilken type hjul har den?

Porsche Panamera Turbo S har 21 X 9,5 tommer smedede aluminiumsfælge foran og 21 X 11,5 tommer smedede aluminiumsfælge bagpå.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z