Polestar 1 Pålidelighed

Polestar 1 er en plug-in hybridsportsvogn, der er designet og bygget af Polestar, et firma, der arbejder med ydeevne og er et mærke under Volvo Cars. Dette er Polestars første produkt som en uafhængig bilproducent. En smuk bil, der passer til regningen som både en klassisk GT og kraftfuld på samme tid, er en af de flotteste biler på vejen. Det er en to-dørs grand tourer coupé, der blev lanceret i 2017.

Oversigt

Den 2-dørs coupé fås med tværgående firehjulstræk med den bageste elmotor og 8-trins automatgear layout. Det er en elektrisk hybridsportsvogn med en kraftig motor, som er nok til at konkurrere med biler som BMW, Mercedes og Audi. En 2,0 liter benzinmotor på 2,0 liter i linje fire med to opladede benzinmotorer driver Polestar 1. Fra 0-60 mph sprinter den på kun 4,2 sekunder og har en topfart på 155 mph.

Pålidelighed

Ud over det fantastiske udseende af 2021 Polestar 1 er den elegante to-sæders coupé også både dyr og eksklusiv. Volvos produkter, som denne bil er inspireret af, har generelt været overordentlig pålidelige. Ifølge Car and Driver har Polestar 1 en pålidelighedskarakter på 7,5 ud af 10.

Sikkerhed

Det er højst usandsynligt, at der nogensinde vil blive gennemført sikkerheds- eller kollisionstest af Polestar 1 på grund af dens ekstremt høje pris og begrænsede produktion. Der er dog en kort video af en crash test frigivet af Polestar 1 for at demonstrere sikkerheden og styrken, og det ser ret imponerende ud.

  GMC Terrain Pålidelighed

Afskrivningssats

Polestar er en af de dyreste biler. Selv om Polestar er en overbevisende pakke: Den ser til at dø for, har en elektrisk rækkevidde på 78 miles og over 600 hestekræfter. Derfor er det imponerende, at den beholder hele 64,33 % af sin købspris, selv efter at den har kørt 36.000 miles i tre år.

Vedligeholdelse og reparation

Polestars websted angiver, at de ekstra år eller kilometer med planlagt vedligeholdelse kan købes for en pris på 603 til 2.668 dollars for en varighed på 3 til 10 år. Ud over garantiperioden kan der købes yderligere dækning eller kilometer for 2 737 til 3 274 USD for 5 til 7 år og 100 000 kilometer.

FAQ

Er Polestar 1 en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Polestar 1 er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Polestar 1?

Polestar 1 er en bil med 4 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Minikompaktbiler

Hvad er hestekræfterne i en Polestar 1, og har den en turbo?

Polestar 1 har 619 hestekræfter og et drejningsmoment på 738 lb-ft. Motoren er en Turbo/Supercharger Gas/Electric I-4 med en slagvolumen på 2,0 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Polestar 1?

4,3 kubikfod ( 0,122 m3 )

Hvor stor frihøjde har Polestar 1’eren?

5,4 tommer ( 13,72 cm )

Hvilken type hjul har den?

Polestar 1 har 21 X 9,5 tommer aluminiumsfælge foran og 21 X 10,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er Polestar 1 en Volvo?

Den 2-dørs plug-in hybridsportsvogn Polestar 1 er fremstillet af Polestar, et performancefirma og mærke under Volvo Cars. Det er den første bil, der er fremstillet af virksomheden siden juni 2017, hvor den blev en uafhængig bilproducent.

  Mercedes Benz GLC Coupé Pålidelighed

Er Polestar 1 fuldt elektrisk?

Ja, Polestar er en elektrisk drevet bil. Der er ingen forbrændingsmotor, der driver Polestar 1, kun en elektrisk motor.

Hvad er forskellen mellem Polestar 1 og 2?

Polestar 2 er af metalplader i modsætning til Polestar 1 og henvender sig til en bred vifte af bilkøbere. Den har dog mange af de samme egenskaber som sin forgænger med hensyn til reaktionsevne og køreegenskaber.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z