Polestar 2 Pålidelighed

Den svenske bilproducent Volvo producerer Polestar 2 som en batteridrevet femdørs liftback under datterselskabet Polestar. Den kompakte executive car blev lanceret i 2019 og deler mange af forgængerens funktioner. Den fås med både forhjuls- og firehjulstræk.

Oversigt

Polestar 2 er absolut værd at overveje. Det er en af de fremragende EV’er, man kan købe for penge, med den pålidelige byggekvalitet og det ordentlige drev. Da den blev lanceret, kunne Polestar 2 kun fås med et setup med to motorer, men den kan nu fås med en enkelt forakselmotor, der yder 221 hk eller 227 hk. På trods af de beskedne forskelle i effekt hævder begge biler at kunne køre fra 0-100 mph på 7,4 sekunder.

Pålidelighed

Polestar er stadig et relativt nyt firma, men da Volvo bidrager meget til det kørende materiel, forventer vi ikke alt for mange problemer med pålideligheden. I Driver Powers seneste undersøgelse af kundetilfredshed kom Volvo ind på en 10. plads ud af 30 producenter, mens Volvo XC40, som deler samme CMA-platform som Polestar 2, kom ind på en 14. plads ud af 75 bedste biler at eje. Følgelig forventes Polestar 2 at klare sig godt i forhold til pålidelighedsvurderinger, men der er endnu ingen vurderinger.

Sikkerhed

Euro NCAP’s resultater af kollisionstest for Polestar 2 blev offentliggjort i marts 2021, og den fik en samlet vurdering på fem stjerner og scoringer på henholdsvis 92 %, 89 % og 86 % for beskyttelse af voksne, beskyttelse af børn og sikkerhedsassistance.

  BMW 6-serie Gran Turismo Pålidelighed

gensalgsværdi

På brugtmarkedet klarer Polestar 2 sig usædvanligt godt. Den svenske hatchback forventes at holde omkring 60 % af sin oprindelige købspris efter tre år og 36.000 km, hvilket placerer den helt i toppen af klassen.

Vedligeholdelse og reparation

Hver Polestar 2 leveres med tre års gratis planlagt vedligeholdelse i løbet af de første tre år af ejerskabet eller 30.000 miles, alt efter hvad der kommer først. Planlagt vedligeholdelse kan tilkøbes for yderligere 603 til 2.668 USD for yderligere tre til ti år.

FAQ

Er Polestar 2 en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Polestar 2 er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Polestar 2?

Polestar 2 er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Minikompaktbiler

Hvad er hestekræfterne i en Polestar 2, og har den en turbo?

Polestar 2 har 408 hestekræfter og et drejningsmoment på 487 lb-ft. Motoren er en elmotor.

Hvor stor frihøjde har Polestar 2’eren?

5,8 tommer ( 14,73 cm )

Hvilken type hjul har den?

Polestar 2 har 19 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 19 X 9 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er Polestar 2 en Volvo?

Polestar 2 er en 5-dørs, batteridrevet liftback, der fremstilles af Volvo under undermærket Polestar.

Har Polestar 2 autonom kørsel?

Polestar 2 har autonom kørsel på niveau 2. Polestar 2 har dog et lavere niveau af autonom kørsel end Teslas Autopilot-funktion.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z