Mitsubishi Outlander Sport Pålidelighed

Mitsubishi Motors er et velkendt japansk bilfirma, der har eksisteret i mange år, og det er berømt for sin billige pris. Outlander Sport er en kompakt SUV fra Mitsubishi, og det er en sportsbegrænset udgave af den almindelige Outlander-model. Denne SUV er mere bare en anden variant af Outlander-modellen.

Oversigt

Outlander blev først introduceret i 2001 og er nu i sin 4. generation. SUV’en findes også i en PHEV-model. Outlander Sport-modellen kommer med en 2,0 L I4-motor, der yder maksimalt 148 hk.

Pålidelighed

Pålidelighed i en bil er en af de vigtigste faktorer, før man køber en bil. Mitsubishi har været berømt for sine billige priser, men kvaliteten af delene har aldrig været den bedste. Bilerne har haft problemer med, at deres billige motorer brændte olie og blev ubrugelige allerede før 100.000 miles. Outlander Sport er den mest pålidelige bil fra Mitsubishi med en pålidelighedsscore på 83 ud af 100 af J.D Power.

Sikkerhed

Sikkerhedsforanstaltninger i en bil er den vigtigste faktor til at bedømme en bils pålidelighed. Mitsubishi biler tester ofte deres sikkerhed gennem kollisionstests, der afholdes af IIHS og NHTSA. Outlander Sport er blevet crashtestet af IIHS, og den har modtaget Top Safety Pick+-prisen.

Afskrivningssats

Afskrivningsgraden er også ret afgørende for at bedømme en bils pålidelighed. Mitsubishi, som er et japansk mærke, holder sin værdi meget godt, og den afskriver i gennemsnit 40 % efter 5 år, hvilket er fantastisk i forhold til biler. Outlander Sport har en høj afskrivningsprocent på omkring 53 %.

  Mitsubishi Eclipse Cross Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelses- og reparationsomkostninger er den største deal-breaker ved køb af en bil. Mitsubishi biler, der er et japansk mærke, koster dog mindre sammenlignet med mange andre biler. De gennemsnitlige vedligeholdelsesomkostninger for Mitsubishi biler er omkring 300 USD. Outlander Sport koster omkring 700 $ årligt for al vedligeholdelse, men det afhænger primært af bilens kilometertal.

FAQ

Er Mitsubishi Outlander Sport en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mitsubishi Outlander Sport er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Mitsubishi Outlander Sport?

Mitsubishi Outlander Sport er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Small SUV 4WD

Hvad er hestekræfterne i en Mitsubishi Outlander Sport, og har den en turbo?

Mitsubishi Outlander Sport har 168 hestekræfter og et drejningsmoment på 167 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,4 L Brændstofsystemet er: Det har et brændstofsystem: Sequential MPI.

Hvor stor frihøjde har Mitsubishi Outlander Sport?

8,5 tommer ( 21,59 cm )

Hvilken type hjul har den?

Mitsubishi Outlander Sport har 18 X 7 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 7 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvor mange kilometer holder en Mitsubishi Outlander Sport?

En Mitsubishi Outlander holder mellem 200.000 og 220.000 miles i gennemsnit. Der er behov for uplanlagte reparationer på Outlanders ca. 0,26 gange pr. kalenderår. Der er 11% chance for, at problemet vil være alvorligt.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z