Mitsubishi Outlander Pålidelighed

Mitsubishi Motors er et velkendt japansk bilfirma, der har eksisteret i mange år, og det er berømt for sin billige pris. Outlander er en kompakt SUV fra Mitsubishi, og den kan bruges til mange formål. Den har ekstra plads og kan bruges til offroad.

Oversigt

Outlander blev introduceret første gang i 2001, og den er nu i sin 4. generation. SUV’en findes også i en PHEV-model. Den almindelige model kommer med en 2,5 L I4-motor, som yder maksimalt 181 hk.

Pålidelighed

Pålidelighed i en bil er en af de vigtigste faktorer, før man køber en bil. Mitsubishi har været berømt for sine billige priser, men kvaliteten af delene har aldrig været den bedste. Bilerne havde problemer med, at deres billige motorer brændte olie og blev ubrugelige allerede før 100.000 miles. Outlander er den mest pålidelige bil fra Mitsubishi med en pålidelighedsscore på 83 ud af 100 af J.D Power.

Sikkerhed

Sikkerhedsforanstaltninger i en bil er den vigtigste faktor til at bedømme en bils pålidelighed. Mitsubishi biler tester ofte deres sikkerhed gennem kollisionstest afholdt af IIHS og NHTSA. Outlander er blevet crashtestet af IIHS, og den har modtaget Top Safety Pick+-prisen.

Afskrivningssats

Afskrivningsgraden er også ret afgørende for at bedømme en bils pålidelighed. Mitsubishi, som er et japansk mærke, holder sin værdi meget godt, og den afskriver i gennemsnit 40 % efter 5 år, hvilket er fantastisk i forhold til biler. Outlander har en høj afskrivningssats på omkring 53 %.

  Jeep Grand Wagoneer Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelses- og reparationsomkostninger er den største deal-breaker ved køb af en bil. Mitsubishi biler, der er et japansk mærke, koster dog mindre sammenlignet med mange andre biler. De gennemsnitlige vedligeholdelsesomkostninger for Mitsubishi biler er omkring 300 USD. Outlander koster omkring 700 $ årligt for al vedligeholdelse, men det afhænger primært af bilens kilometertal.

FAQ

Er Mitsubishi Outlander en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mitsubishi Outlander er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Mitsubishi Outlander?

Mitsubishi Outlander er en bil med 7 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Small SUV 2WD

Hvad er hestekræfterne i en Mitsubishi Outlander, og har den en turbo?

Mitsubishi Outlander har 181 hestekræfter og et drejningsmoment på 181 lb-ft. Motoren er en Premium Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,5 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor meget frihøjde har Mitsubishi Outlander?

8,3 tommer ( 21,08 cm )

Hvilken type hjul har den?

Mitsubishi Outlander har 18 X 7,5 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 7,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvilke problemer har Mitsubishi Outlanders?

Mitsubishi Outlander ejere rapporterede, at deres AC ikke blæser kold luft. Mange af disse ejere fandt, at problemet skyldes en defekt trykkontakt. Enheder, der er berørt af dette problem, kan findes i følgende modelår: 2003, 2005 og 2007, 2009, 2010, 2014, 2015 og 2014.

Er Mitsubishi Outlander 2022 værd at købe?

Hvis du er på udkig efter en lille SUV, er 2022 Mitsubishi Outlander værd at overveje. Selv om Outlander har et mere elegant design, mange standardfunktioner, funktionalitet med syv sæder og en lavere pris, er den stadig et godt valg for dem, der leder efter luksus-SUV’er.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z