Mercedes E450 – Almindelige problemer & fejl

Mercedes E450 blev først introduceret i W213-generationen, der startede produktionen i 2017. Mercedes opdaterede W213 sidste år for at modernisere den og udstyre den med den nyeste Mercedes MBUX, den nyeste generation af flerstrålende forlygter og mere effektive og kraftfulde motorer.

E450 bruger en 6-cylindret 3,0L-motor med 362 hk og 369 lb-punkts drejningsmoment, hvilket er mere end nok til at få E450 til at føles sofistikeret, hurtig og luksuriøs. Motoren får også hjælp af et 48-volt-hybridsystem, der tilføjer yderligere 21 hk og 184 lb-ft drejningsmoment.

Denne drivlinje får også hjælp af den nyeste Mercedes 96-Tronic-gearkasse og Mercedes 4MATIC AWD-systemet. Selv om E450 er en relativt ny model, er den ikke fri for fejl. De mest almindelige problemer, der plager E450, er forbundet med bilens elektronik, der ikke kan udføre sit arbejde, og alle mulige former for interiørkrakleri og knirken i interiøret.

Det ser ud til, at flere kilder også nævner forskellige transmissionsrelaterede problemer. E450 var også omfattet af to tilbagekaldelser på grund af potentielle brændstofrelaterede skader og problemer i forbindelse med motorstop. Alt i alt er E450 en relativt ny bil, og det ser ud til, at den også er en rimelig pålidelig bil.

Mercedes E450 Problemer med elektronik i bilen

Nogle troværdige online-kilder nævner, at E450 har problemer med mange elektroniske systemer i bilen, såsom GPS-kommunikationssystemet, displayet fryser eller bliver tomt, problemer med parring af prone-apparater, problemer med stemmestyring, problemer med ratstyring og forskellige problemer med kameraer/sensorer.

Dette kommer ikke som nogen overraskelse, da E450 er pakket med stort set alt, hvad Mercedes tilbyder i dag, og med et så stort niveau af kompleksitet følger et stort niveau af problemer. De fleste af disse kan nemt løses af en Mercedes softwaretrænet mekaniker, men det største problem er, at de har en tendens til at dukke op igen og igen på visse modeller.

  Hvilken er bedst - GLK eller GLC?

Mercedes E450 problemer med raslende og knirkende lyde

E450 synes også at opleve alle mulige former for raslende og knirkende lyde, som har tendens til at dukke op på forskellige dele af instrumentbrættet, dørene og resten af kabinen. Ejerne oplyser også, at disse problemer nogle gange kan være konstante og ekstremt nervepirrende, da E450 formodes at være en ekstremt støjsvag bil.

Det er også værd at nævne, at nogle ejere bliver ved med at rapportere om forskellige dørraslerier over ujævnheder, som enten kan være konsekvente eller inkonsekvente. Problemet er, at Mercedes-forhandleren sandsynligvis ikke kan finde ud af årsagen og løse problemet, hvis disse ikke er konstante. Det betyder dog ikke, at de er mere eller mindre frustrerende.

Mercedes E450 transmissionsproblemer

Mercedes E450 9G-Tronic synes at være en relativt pålidelig gearkasse, der burde holde længe, men nogle mekanikere rapporterer, at 9G-Tronic ikke er helt uden fejl. Disse problemer har tendens til at vise sig som slibelyd, rykagtige accelerationer, langsomme gearskift, følelsen af rystelser, fløjtende lyde eller endog en brændende lugt.

Du bør altid være meget opmærksom på disse problemer, da de kan forårsage større skade, jo længere de går ubemærket hen. Heldigvis ser det ud til, at disse problemer er relativt sjældne, da der kun findes en lille mængde data om det online.

Mercedes E450 problemer med brændstofsystemet

For ca. to måneder siden udsender Mercedes en tilbagekaldelse, som også omfatter Mercedes E450 på grund af fremstillingsproblemer, der gjorde det muligt for partikler at sætte sig fast mellem brændstofrøret og indsprøjtningsdyserne. Dette kan forårsage en brændstoflækage, som potentielt endda kan føre til en brand. Som sådan skal du kontrollere, om dette problem er løst eller ej.

  Mercedes Maybach GLS klasse Pålidelighed

Mercedes er villig til gratis at udskifte brændstofrøret og brændstofinjektorerne for alle, der har fået en E450 med dette problem.

Mercedes E450 motorstopningsproblemer

Det ser ud til, at E450 også nogle gange oplever problemer i forbindelse med motorstop af mange forskellige årsager. Disse skyldes for det meste beskadigede og slidte ledninger, der kan forårsage en kortslutning og dermed standse bilen uden nogen form for advarsel.
Dette er naturligvis et problem, da det kan ske, mens du kører, og det øger dermed risikoen for at komme ud for en ulykke. Mercedes har sagt, at disse problemer hovedsagelig er forbundet med AMG E-Klasse modeller med højere effekt, men nogle E450-ejere har også rapporteret om disse problemer.

FAQ-afsnit

Hvor pålidelig er Mercedes E450?

Mercedes E450 er en relativt ny bil, hvilket betyder, at det stadig er uklart, hvordan det går med E450, når den når 5-års eller endda 10-års grænsen. Alligevel ser det ud til, at E450 holder sig ret godt i øjeblikket, da der næppe er nogen alvorlige problemer, som har tendens til at ske i større omfang.

Dette skyldes, at den nuværende E450 først blev introduceret tilbage i 2017, hvilket betyder, at Mercedes har formået at udjævne de fleste af problemerne under E450s produktion. Alt i alt er E450 en ret pålidelig bil, men den har brug for konstant og korrekt vedligeholdelse for at forblive pålidelig i længst tid.

Hvor meget koster det at vedligeholde Mercedes E450?

Mange onlinesider hævder, at E450 koster et sted mellem 95 og 890 dollars om året i vedligeholdelse. Det betyder, at nogle ejere næsten intet betaler i løbet af et helt år, mens andre må punge ud med næsten 1.000 dollars på en forholdsvis ny bil.

  BMW X7 - Almindelige problemer & fejl

Et andet site siger, at den gennemsnitlige E450-vedligeholdelsespris er 160 $, hvilket er et rigtig godt resultat for en kompleks tysk stor luksusbil. På den ene side er det ikke rigtig en overraskelse, da E450 er en ny bil, men på den anden side ville man med en så høj grad af kompleksitet forvente, at E450 ville klare sig værre.

Er Mercedes E450 en god bil?

Ja, E450 er faktisk en god bil, både fordi den tilbyder den nyeste teknologi og komfortfunktioner, og fordi den ser ud til at være rimelig pålidelig. E450 tilbyder også masser af kraft, samtidig med at den er relativt effektiv. Den tilbyder også masser af plads til op til 5 passagerer og et stort lastrum.

E450 føles sofistikeret og raffineret at køre i, samtidig med at den ser godt ud både indvendigt og udvendigt. E450 kan lige så godt være det søde punkt i den nuværende E-Klasse-serie, fordi den balancerer perfekt mellem kraft og smidighed og effektivitet og omkostninger.

Bilproblemer, typiske fejl og svagheder.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z