Mercedes E450 – Alt, hvad du behøver at vide

Mercedes E450 blev først introduceret i 2017 med W213-generationen som den øvre mellemklasse E-Klasse-model, der har til formål at tilfredsstille både effektivitets- og kraftkøbere. Indgangsmodellen E350 er ikke så kraftfuld som E450, mens E63 AMG ikke er nær så effektiv som E450, hvilket gør 450’eren til det bedste valg i serien.

E450 fås også sammen med den helt nye W213 2021 faceliftede E-Klasse, som byder på en let ombygning af W213 for at bringe den på linje med resten af Mercedes’ sortiment. Både pre-facelift- og post-facelift E450-modellen anvender en 3,0 L V6-motor, mens post-facelift-modellen ser ud til at være en smule hurtigere.

Designmæssigt ser de begge luksuriøse, statelige og futuristiske ud på samme tid. Næppe nogen kan sige, at før-facelift E450 ser forældet ud, men ved siden af den faceliftede model ser den ældre ud. Interiørmæssigt er den eneste forskel mellem de to den nye MBUX-infotainment-system og et nyt rat.

Begge dele koster stadig mange penge, men du kan købe tidligere W213-modeller til en forholdsvis overkommelig pris. Rent praktisk er de, hvad man kan forvente af en mellemstor luksussedan. E450 er generelt en pålidelig bil, men der er nogle problemer, der er værd at nævne.

Mercedes E450 – Drivlinjen

Mercedes E450 anvender en 3,0L 6-cylindret turbomotor med 6 cylindre og turbolader med 367 hk og 368 lb-ft drejningsmoment. Post-facelift E450 bruger den samme motor med tilføjelse af Mercedes EQ Boost mild-hybridteknologi, der er i stand til at assistere motoren for at spare brændstof og udfylde motorens effektmangel.

Alle Mercedes E450-versioner leveres med Mercedes 9G-Tronic 9-trins automatgearkasse med 9 gear, der er både hurtig og smidig. E450 får også Mercedes 4MATIC AWD-systemet, som sikrer optimal trækkraft under forskellige kørselsforhold som is, sne og regn.

  2022 Mercedes GLA vs Audi Q5

Tilføjelsen af EQ Boost-teknologien gør det muligt for E450 efter faceliftet at opnå et kombineret MPG-resultat på 29 MPG, mens W213 før faceliftet maksimalt opnår 27 MPG. Post-facelift E450 er også hurtigere 0-60mpg med et halvt sekund, og den udleder mindre CO2.

Mercedes E450 Design og chassis

Mercedes E450 ser ud og føles som en ægte luksus-sedan bør, da den følger designessensen af den større og mere markant udseende full-size S-Klasse. E450’eren fra før-faceliftet ser uden tvivl endnu mere luksuriøs ud takket være mere interessant udseende forlygter og mere statelige baglygter.

Uanset hvad, når det kommer til design, er der næppe noget andet luksusbilmærke, der kan lave en bil, der kan konkurrere med en Mercedes, når det gælder luksus. Dette fortsætter også indvendigt, da både E450-modellerne før og efter faceliftet tilbyder det mest futuristisk udseende interiørdesign.

Post-facelift E450 nyder også godt af den nyeste generation af Mercedes MB UX-infotainmentsystemet UX, et nyt rat og et par ekstra bits her og der. Chassiset i E450 er designet specifikt med henblik på komfort, hvilket betyder, at du ikke skal forvente, at den føles som en sportssedan.

Mercedes E450 pålidelighed og potentielle problemer

Mercedes E450 er en anstændigt pålidelig bil, hvilket betyder, at der ikke er nogen frygtede problemer, som plager E450 i større skala. E450 efter faceliftet ser ud til at have udjævnet det lille antal problemer, der var forbundet med W213 før faceliftet, hvilket betyder, at den nuværende E-klasse er en pålidelig bil som helhed.

  Mercedes Benz SLS AMG Pålidelighed

Mange ejere har dog rapporteret om problemer med elektronikken i bilen, f.eks. at infotainmentskærmen bliver blank, GPS-problemer og problemer med tilslutningsmuligheder. Bilens blokering og potentielle transmissionsproblemer er også værd at nævne.

Mercedes E450 værdi og praktisk anvendelighed

Mercedes E450 W213 W213 kan findes i de høje 20k og 30k dollars, men kun hvis du er interesseret i eksemplarer med højere kilometertal fra før-faceliftet. E450 efter faceliftet er stadig en ret ny bil, hvilket betyder, at den stadig koster mange penge.

Hvad angår praktiske forhold, er E450 mere end nok til de fleste mennesker, da den kan rumme op til fem passagerer uden problemer. Bagagerummet er også stort, og det kræver lidt til intet arbejde at installere en barnestol eller en tagmonteret bagageboks. Alt i alt er E450 en virkelig praktisk bil.

FAQ-afsnit

Er Mercedes E450 en sikker bil?

I betragtning af at E450 er en moderne bil gennem og gennem, betyder det også, at den nemt opfylder alle 2022 sikkerhedsstandarderne. E450 tilbyder ikke kun ordentlige sikkerhedsresultater, men den er faktisk også en af de sikreste biler i sit segment.

Det er et velkendt faktum, at Mercedes altid forsøger at tilbyde de sikreste og mest pålidelige biler, de kan. E450 kan fås med alle de nyeste sikkerhedsfunktioner som automatisk bremsning, blind-spot assist, lane keep assist, Mercedes Pre-sense, automatiseret fartpilot, kollisionsforebyggelse, kollisionsadvarsel og så videre.

Hvor meget koster det at vedligeholde en Mercedes E450?

Mercedes E450 er en forholdsvis ny bil, hvilket betyder, at de fleste af dem stadig er under garanti. Uanset hvad, ser det ud til, at vedligeholdelsesomkostningerne for E450 ligger et sted mellem 95 og 890 dollars, afhængigt af problemet, kilometertallet og hvor ofte bilen skal repareres.

  Bedste Mercedes Hybrid biler

Nogle stater nævner en gennemsnitlig årlig E450-vedligeholdelsesomkostning på 160 $, hvilket er et rigtig godt tal, når man tager i betragtning, at E450 er en luksusbil. Alt i alt er vedligeholdelse ikke en bekymrende faktor for E450, fordi E450 stadig er ny, men disse vil sandsynligvis stige i de kommende år.

Skal jeg købe en Mercedes E450?

Hvis du er ude efter en mellemstor luksus-sedan, er E450 faktisk en af de bedste muligheder, du kan vælge. Det er en af de mest luksuriøse og mest komfortable mellemstørrelse luksus-sedaner på planeten med masser af kraft, plads, teknologi og brand appeal.

Det er også værd at nævne, at E450 fås som sedan, coupé, stationcar, cabriolet og som en terrængående stationcar, der slår bro mellem en SUV og en almindelig E-Klasse stationcar. Det er en imponerende bil, der bestemt fortjener din opmærksomhed, hvis du er ude efter en mellemstor luksusbil.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z