Mercedes Maybach GLS klasse Pålidelighed

Mercedes er en af de tyske giganter, og de er berømte i hele verden for deres luksusbiler. GLS-klassen er luksus-SUV’er i fuld størrelse, og Maybach-bilerne er ultra-luksusbiler fremstillet af Mercedes. Disse modeller er lavet med henblik på ren komfort og ekstremt luksuriøse funktioner.

Oversigt

Mercedes GLS-Klasse har eksisteret siden 2006, og den er i øjeblikket i sin tredje generation. Maybach-modellen hedder GLS 600 4Matic, og bilen har en motor på 4,0 L V8 Biturbo, som er en 550 hestekræfter motor. Den har også en fantastisk acceleration fra 0 til 60 mph på kun 4,9 sekunder.

Pålidelighed

Pålidelighed er en kritisk komponent før køb af ethvert køretøj af enhver køber, da det hjælper enkeltpersoner med at beslutte, om de skal købe en bestemt bil eller ej. Mercedes-køretøjer har været meget pålidelige, men de har været kendt for deres høje vedligeholdelsesomkostninger. Maybach GLS-Klassen har en ret god pålidelighedsscore fra J.D Power på 71 ud af 100.

Sikkerhed

Sikkerhedsfunktioner har altid været et pluspoint for tyske køretøjer, fordi de har lavet ret sikre biler med et betydeligt antal sikkerhedsfunktioner. Mercedes-biler klarer sig meget godt i kollisionstest. Maybach GLS-Klassen er endnu ikke blevet crashtestet af NHTSA eller IIHS. Bilen har dog mange sikkerhedsfunktioner som kollisionsadvarsel, overvågning af blinde vinkler, airbags osv.

Afskrivningssats

Videresalgsværdien er desuden en væsentlig faktor, når det gælder om at bestemme et køretøjs pålidelighed. Mercedes-køretøjer ældes typisk ret godt, hvilket gør, at de holder deres værdi. De normale Mercedes-køretøjer devalueres ca. 45 % efter 5 år, og Maybach GLS-klassen devalueres ca. 59 % efter 5 år, hvilket er ret højt sammenlignet med andre Mercedes-modeller.

  Hvor pålidelige er Volvo SUV'er?

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er det vigtigste element til at bedømme pålideligheden af en bil. Mercedes-biler er normalt ret komplekse, og de koster meget i vedligeholdelse. Maybach GLS-klassen har høje vedligeholdelses- og reparationsomkostninger på ca. 900 USD om året, hvilket er ret højt i forhold til mange af dens rivaler.

FAQ

Hvor mange sæder er der i Mercedes-Maybach GLS-Klassen?

Mercedes-Maybach GLS-Klassen er en bil med 4 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: All Wheel Drive

Hvad er hestekræfterne i en Mercedes-Maybach GLS-Klasse, og har den en turbo?

Mercedes-Maybach GLS-Klassen har 550 hestekræfter og et drejningsmoment på 538 lb-pund. Motoren er en Twin Turbo Gas/Electric V-8 med en slagvolumen på 4,0 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Mercedes-Maybach GLS-Klasse?

37,8 kubikfod ( 1,07 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-Maybach GLS-Klasse har 22 X 9,5 tommer aluminiumsfælge foran og 22 X 11,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z