Mercedes Benz S63 / S65 Pålidelighed

Mercedes er en af de tyske giganter, og de er berømte i hele verden for deres luksusbiler. S-klassen er kendt for at være Mercedes’ dyreste og mest luksuriøse klasse. Kvaliteten er altid i top, og de er kendt for at holde i mange år.

Oversigt

S63 og S65 blev senest produceret i sjette generation af Mercedes, men disse biler er stadig ret fantastiske at køre. S63 og S65 kommer med henholdsvis en V8 Biturbo-motor og en V12 Biturbo-motor. Begge disse har AMG-opgraderinger.

Pålidelighed

Pålidelighed er en kritisk komponent før køb af ethvert køretøj af enhver køber, da det hjælper enkeltpersoner med at beslutte, om de skal købe en bestemt bil eller ej. Mercedes-køretøjer har været pålidelige, men de har været kendt for deres høje vedligeholdelsesomkostninger. S63 har været ret pålidelig, og der er ikke nogen større problemer med bilen, bortset fra at vedligeholdelsesomkostningerne er høje.

Sikkerhed

Sikkerhedsfunktioner har altid været et pluspoint for tyske køretøjer, fordi de har lavet ret sikre biler med et betydeligt antal sikkerhedsfunktioner. Mercedes-biler klarer sig meget godt i kollisionstest. S63 eller S65 er blevet vurderet med fuld stjerne af NHTSA, og den har mange sikkerhedsfunktioner såsom aktiv bremseassistent, opmærksomhedsassistent, Mercedes-Benz Emergency call osv.

Afskrivningssats

Videresalgsværdien er desuden en væsentlig faktor, når det gælder om at bestemme et køretøjs pålidelighed. Mercedes-køretøjer ældes typisk ret godt, hvilket gør, at de holder deres værdi. De normale Mercedes-biler devalueres ca. 45 % efter 5 år, og S-klassen devalueres ca. 55 % efter 5 år.

  Sådan opdaterer du Mercedes Comand firmware

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er det vigtigste element til at bedømme pålideligheden af en bil. Mercedes-biler er normalt ret komplekse, og de koster meget i vedligeholdelse. S63 eller S65 har høje vedligeholdelses- og reparationsomkostninger på ca. 1 000 USD om året, hvilket er ret højt i forhold til mange af dens rivaler.

FAQ

Er Mercedes-Benz S63 / S65 AMG en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mercedes-Benz S63 / S65 AMG er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Mercedes-Benz S63 / S65 AMG?

Mercedes-Benz S63 / S65 AMG er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Store biler

Hvad er hestekræfterne i en Mercedes-Benz S63 / S65 AMG, og har den en turbo?

Mercedes-Benz S63 / S65 AMG har 577 hestekræfter og et drejningsmoment på 664 lb-ft. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en slagvolumen på 5,5 L Brændstofsystemet er: Benzin Direct Injection.

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-Benz S63 / S65 AMG har 20 X 8,5 tommer aluminiumsfælge foran og 20 X 9,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z