Sådan opdaterer du Mercedes Comand firmware

Sådan opdaterer du Mercedes Comand firmware

Mercedes-Benz er et luksuriøst bilmærke med nogle af de bedste software- og firmwareprogrammer på markedet. Men som de fleste køretøjer bliver disse funktioner forældede og kræver opdatering. Så hvordan opdaterer du Mercedes Comand firmware?
Det er supernemt at opdatere Mercedes-Benz Comand-software. Du skal kopiere eller downloade de data, der er nødvendige for installationen. Dernæst skal du installere opdateringerne og til sidst aktivere opdateringerne ved at genstarte systemet. I de fleste tilfælde vil multimediesystemet give dig en meddelelse, når der er en opdatering.
Installation af opdateringer er afgørende. Hvis du ikke installerer opdateringer, vil køretøjets status ikke være opdateret. Desuden tager installation af opdateringer kun få minutter. Det er også værd at bemærke, at når du først har startet processen, er der ingen vej tilbage.
Desuden får du ikke adgang til individuelle funktioner eller kontrolfunktioner, når du starter installationsprocessen. Kun nogle få funktioner kan være tilgængelige. Comand firmwareopdateringer vil sikre, at din bils teknologi er opdateret og meget funktionel.

Hvorfor opdatere Mercedes software?

En opdatering af din Mercedes-software er forbundet med mange fordele. Disse er som følger:

  • Sikrer, at dit multimediesystem og dine kommunikationsmoduler er aktuelle
  • Forbedrer kvaliteten og tilgængeligheden af me connect-tjenesterne
  • Får nemt softwareopdateringer via mobiltelefonnettet

Kan jeg opdatere Mercedes Comand firmware ved hjælp af USB, CD eller SD-kort?

Hvilken enhed du bruger til at opdatere dit Mercedes Comand-system afhænger af model, årgang og den software, du vil opdatere. Her er, hvordan du opdaterer forskellige firmware og software på din Benz:
Kort på Comand-systemet kan opdateres via cd eller USB. CD’er er gode til alle Comand-systemer, mens USB er ideel til de nyeste Comand-systemer.
Bluetooth cradle gadgets firmware skal opdateres via internetdownload.
Nogle specifikke ældre Comand-enheder kan få deres firmware opdateret via cd’en.
Kort på Garmin Map Pilot skal opdateres på et nyt SD-kort, mens kort på Becker Map Pilot skal opdateres via en pc.
De fleste Mercedes-køretøjer med me connect kan downloade visse softwareopdateringer direkte fra internettet.
Ud over de ovennævnte firmware- og softwareopdateringer kræver andre opdateringer MB Star med et gyldigt Mercedes-Benz-abonnement.

  Hvad er de bedste dæk til Mercedes C300?

Hvad er funktionerne i Mercedes-Benz Comand-systemet?

Funktionerne i Mercedes Comand-systemet varierer afhængigt af den Mercedes-model, du køber. De billigste Mercedes-modeller leveres med de mest grundlæggende funktioner, mens Benz-modellerne i mellemklassen har Comand-funktioner på mellemniveau. Hvis du ønsker et meget avanceret Comand-system, skal du købe Mercedes-modeller i den høje ende af skalaen.
I. #### Funktioner af Mercedes-Benz Comand-grundsystemet
Mercedes-Benz Comand-systemet i Mercedes-modeller i den billige endeklasse er meget grundlæggende. Det leveres med et 7″ touchscreen-display i instrumentbrættet og en anden 7″ touchscreen i instrumentpanelet bag rattet. Andre funktioner omfatter Bluetooth, en USB-port, GPS og DAB-radio.
II. #### Funktioner af Mercedes-Benz Comand-system i mellemklassen
Mercedes Comand-systemet i mellemklassen har derimod en lidt større skærm. Det har en 10,25-tommers touchscreen med forbedret grafik, stemmestyring, 3D-kort og indbygget harddisk. Afhængigt af Mercedes-modellen leveres dette system også med en 12,3 tommer TFT-instrumentskærm, der kan vise navigationskort, køretøjsoplysninger og meget mere.
III. #### Funktioner af Mercedes-Benz Comand-system i topklasse
Sidst, men ikke mindst, er Mercedes-modellerne i den øverste ende udstyret med Mercedes Comand-systemet i topklassen. Dette system er mere avanceret end de to første. Desuden har det et massivt instrumentbrætdisplay, der måler 24,6 tommer. Desuden har det også to skærme på 12,3 tommer under ét stykke glas. Den ene er placeret på instrumentbrættet og den anden foran føreren.
Mercedes Comand-systemet i topklasse kan findes i high-end-modeller som f.eks. den nyeste E-klasse, S-klasse og GLS-Klasse. Det grundlæggende Comand-system findes i Mercedes A-Klasse, mens Comand-systemet i mellemklassen fås i C-Klasse-modellerne.

  Hvilke Mercedes-modeller har AIRMATIC?

FAQ

Kan man opgradere Mercedes Comand?

Ja, det kan du. De fleste foretrækker at opgradere Mercedes’ Comand-system, da det på en eller anden måde mangler sammenlignet med andre systemer på markedet. Du kan f.eks. opgradere navigationen ved at købe en opgraderings-DVD til GPS-navigation Comand.

Hvorfor er det vigtigt at opdatere Comand firmware?

En opdatering af Comand-firmwaren i din Mercedes-Benz giver gratis og øjeblikkelige forbedringer af bilens funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Desuden retter det såvel som eventuelle eksisterende fejl og sikrer dig mod eventuelle sårbarheder.

Hvordan bruger du dit Comand Mercedes-navigationssystem?

Mercedes-Benz navigationssystemet er en del af Comand infotainmentsystemet, og der er forskellige måder, hvorpå du kan igangsætte skift af kørselsvejledning og tilpasse dit display til dine ønsker. Dette system hjælper dig med nemt at finde de ruter, du ønsker.
For at indtaste din destination skal du følge følgende fremgangsmåde: Mens du trykker på stemmeaktiveringsknappen på rattet, skal du fortsætte med at sige “indtast destination” og tale adressen højt, når du er blevet foranlediget. Navigationssystemet vil straks bekræfte destinationen, og du kan rette den.
Hvis destinationen er rigtig, skal du sige ja, men hvis den er forkert, skal du sige nej eller foretage de nødvendige ændringer. Når du har sagt ja eller korrigeret destinationen, giver Comand-navigationssystemet dig en akustisk vejledning, der hjælper dig med at finde frem til adressen.

Hvad er nogle af de almindelige Mercedes Comand-problemer?

Som ethvert andet køretøjssystem oplever Mercedes Comand-systemet også nogle problemer. Nogle af de almindelige Mercedes problemer omfatter lydgateway, der dræner bilens batteri, Comand-systemet slukker uregelmæssigt, Comand-enheden tændes ikke, Comand-skærmen slukker automatisk og defekt betjeningsknap.
Hvis du bemærker et af disse problemer på dit Comand-system, viser det, at det har et problem, og at du skal besøge en mekaniker. Få det repareret så hurtigt som muligt for at undgå ulemper. Før du tager din bil til en mekaniker, skal du prøve at foretage en nulstilling og se, om problemet forsvinder.

  Hvorfor er Mercedes så tunge?

Har alle Mercedes-Benz-modeller et Comand-system?

Ja, det gør de. Comand-systemet i Mercedes varierer dog fra den ene model til den anden. Den billigste Mercedes-model (A-Klasse) har det mest almindelige Comand-system, mens GLS-modellen har det mest avancerede Comand-system. Desuden kan du opgradere enhver Mercedes-model med et mere avanceret Comand-system.

Resumé

Nu hvor du ved, hvordan du opdaterer Mercedes-Benz Comand firmware, skal du ikke tøve med at opdatere softwaren i din bil. Det er altid en god idé at tage bilen til en Mercedes-forhandler og få den opdateret. Hvis du er inde til serviceeftersyn, vil MB-forhandleren muligvis ikke opkræve dig for denne service.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z