Hvor mange sæder har BMW iX3?

BMW ix3 er en af de seneste tilføjelser til den stadigt voksende BMW-linje af elektriske biler. Denne SUV har lignende funktioner som BMW X3, men i modsætning til sidstnævnte kører den på batterier og ikke på benzin. Men hvor mange sæder har BMW ix3?

BMW ix3 kommer med 5 sæder. Derudover har den rigeligt med lastrum, hvilket gør den meget praktisk. Men hvis du er en off-roader, er dette ikke SUV’en for dig, da den er ret lav. Alt i alt har BMW ix3 topfunktioner, som du kan ønske dig i en luksuriøs fuldelektrisk SUV.

Hvad gør BMW ix3 til en fremragende bil?

Elbiler er fremtiden. Ikke desto mindre, selvom BMW ix3 er en fuldt elektrisk bil, kommer den med flere funktioner, der får den til at skille sig ud fra sine konkurrenter. Her er nogle af de funktioner, der får BMW ix3 til at skille sig ud fra de andre:

Panoramaglas-soltag

Panoramaglassoltaget får BMW ix3 til at se endnu mere spektakulær ud. Ud over at lade det naturlige lys komme ind, lukker soltaget også frisk luft ind. Desuden er betjeningen af glassoltaget problemfri, da det åbnes eller lukkes automatisk med et tryk på en knap eller en bilnøgle.

Sportssæder

På trods af at interiøret i BMW ix3 er luksuriøst, er det sportssæderne, der får den til at se overjordisk ud. Sæderne er fremstillet af Vernasca-læderbetræk, der leveres som standard. Desuden har bilen Aluminum Rhombicle mørke interiørlister, der tilføjer et strejf af luksus.

Fremragende cockpit

Som sædvanlig leveres BMW ix3 med et brugervenligt cockpit, der sikrer føreren en ultimativ køreoplevelse. Det mest fremragende træk ved cockpittet er det 12,3 tommer store fuldt digitale instrumentdisplay med et 12,3 tommer stort berøringsvenligt betjeningsdisplay.

  BMW 6-serie Pålidelighed

BMW intelligent personlig assistent

En anden funktion, der skiller sig ud i den fuldelektriske SUV BMW ix3, er BMW’s intelligente personlige assistent. Denne funktion gør det sjovt, behageligt og problemfrit at køre i ix3. Det skyldes, at denne funktion giver stemmegenkendelse og kontrol og interagerer med både passager og fører. Desuden har den stemmekommandoer.

Opladningskabel og 1-årigt BMW-opladningskort

BMW ix3 leveres også med et fleksibelt opladningssystem sammen med opladningssæt, der består af kabler og opladere. Som følge heraf kan du oplade din bil hvor som helst, uanset om det er på kontoret, derhjemme eller på farten. Desuden tilbyder opladningssystemet en ekstraordinær opladningskapacitet, da det har en hurtigopladningseffekt på 150 kW.

Digital nøgle

En unik, men fremragende teknologi, som BMW ix3 leveres med, er den digitale nøgle. Denne nøgle gør det muligt for brugerne at låse eller låse bilen op uden nogen nøgle. Takket være den digitale nøgle, som kommer i form af en app på iPhone og bruger NFC-teknologi til at låse og låse bilen op. Det eneste, brugeren skal gøre, er at holde sin telefon tæt på dørhåndtaget.

Fremragende batteripakke

En af udfordringerne ved at eje en elbil er at have en begrænset rækkevidde. Det er dog ikke tilfældet med BMW ix3, da den leveres med en 80 kW-batteripakke. Dette kraftfulde batteri giver bilen strøm til op til 286 miles. Derudover leverer det op til 282 hestekræfter og 295 lb-ft drejningsmoment.

Aerodynamiske hjul

BMW ix3 leveres med 19-tommer aerodynamikfælge. Hjulene er fremstillet af aluminiumsmaterialer af høj kvalitet, hvilket gør dem lettere. Derudover giver disse hjul ix3 et sporty look. Du kan endda opgradere til 20-tommer hjul, hvis du ønsker, at din bil skal se mere sportslig ud.

  Hvilken BMW har en v6-motor

FAQ

Hvordan gør BMW’s intelligente personlige assistance BMW ix3 speciel?

BMW’s intelligente personlige assistentfunktion leveres med stemmegenkendelse og -styring, der interagerer med både forsædepassager og fører. Derudover er den udstyret med stemmekommandoer, som hjælper med at udføre forskellige funktioner som f.eks. AC-reguleringer og parkering. Som følge heraf giver den ekstra komfort.

Er BMW ix3 fuldt elektrisk?

Ja, BMW ix3 er en fuldt elektrisk SUV. Den slutter sig til BMW ix og i4 som de eneste fuldt elektriske BMW’er. Det betyder, at disse biler er helt afhængige af batteriet til at køre og drive bilen. BMW ix3 er udstyret med en 80 kWh-batteripakke, der giver den en maksimal rækkevidde på 286 miles på en fuld opladning.

Er BMW ix3 en 7-sædet bil?

Nej, det er den ikke. Det kan godt være, at BMW ix3 er en SUV, men det betyder ikke, at den kan rumme op til syv passagerer. Derimod kan denne bil komfortabelt rumme op til 5 passagerer. Desuden har den en masse bagagerum, der gør den til en praktisk bil.

Er BMW ix3 større end BMW X3?

Nej, BMW ix3 og BMW x3 er af samme størrelse. Det skyldes, at BMW ix3 blot er en anden BMW x3, der drives med et batteri i stedet for gas eller gas/el. Derfor har ix3 og x3 de samme mål og deler også de samme funktioner.

  Er Audi eller BMW mere prestigefyldt?

Hvilken bil er større – BMW ix3 eller ix?

Når du søger efter en fuldt elektrisk BMW SUV, vil du sandsynligvis støde på enten BMW ix eller ix3. Begge disse SUV’er er fuldt elektriske, men BMW ix er lidt større end BMW ix3. BMW ix har en akselafstand på 3000 mm, en længde på 4953 mm, en bredde på 1967 mm og en højde på 1695 mm.

På den anden side har BMW ix3 en akselafstand på 2864 mm, en længde på 4734 mm, en bredde på 1891 mm og en højde på 1668 mm. Når man sammenligner disse to BMW I SUV’er, er ix lidt større og længere end ix3.

Resumé

BMW ix3 er en perfekt familiebil, da den kommer med i alt 5 sæder. Da denne bil er en fuldelektrisk SUV, er den også miljøvenlig og sparer på brændstofudgifterne. Ligesom BMW X3 er ix3 rummelig, luksuriøs og præsterer på et højt niveau. Det er en af de bedste fuldelektriske SUV’er på markedet.

Udover at tilbyde 5 sæder giver denne elektriske SUV også rigeligt med lastrum, hvilket gør den meget praktisk. Sammenlignet med sine konkurrenter såsom Jaguar I-pace, Audi e-Tron og Mercedes EQC er denne SUV meget billigere, men med lignende funktioner.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z