Hvilken Tesla har 7 sæder?

Hvis du er familiefar eller har meget bagage med dig, er det meget vigtigt at have en bil med 7 sæder eller en tredje række. Tesla er kendt for at være meget rummelig med masser af lastrum. Men findes der en Tesla med 7 sæder?

Ja, Tesla Model Y kommer med en tredje række. Så du kan tilføje to sæder bagi for at gøre den til en 7-sæders. Desuden har Tesla Model X også mulighed for at tilføje et sæde på tredje række. Denne funktion er dog ikke standard på Tesla Model X.

Desuden har Tesla også planer om at introducere Tesla Model S Plaid med 7 sæder snart. Den er dog endnu ikke blevet produceret. Derfor bør folk, der ønsker en Tesla med 7-sæder, kigge efter Tesla Model Y. Ikke desto mindre er sæde på tredje række ikke særlig komfortabelt.

Både sæderne på tredje række i Tesla Model Y og Model X er ikke komfortable. Oven i købet skal du af med yderligere 3.000 dollars for at få en Tesla med 7 sæder. Men udover at tredje række har to sæder, har den også to kopholdere, hvilket er en fin funktion.

Derudover er tredje sæderække i Tesla Model Y ret kompakt, hvilket betyder, at der ikke er plads til børn og slet ikke til voksne. Men hvis du vil have en mere komfortabel og rummelig tredje sæderække, bør du få Tesla Model X med mulighed for tredje sæderække.

Funktioner af Tesla Model Y

Udseende

Tesla Model Y ser måske ikke lige så elegant ud som dens konkurrenter, såsom Audi e-Tron eller Jaguar I-Pace, men den ser stadig storslået ud. Takket være dens futuristiske og strømlinede design, der får den til at cruise smidigt på vejen. Ikke desto mindre har den tre forskellige varianter at vælge imellem, som omfatter Standard range, Long Range og Performance-varianten.

  Skal jeg købe en Tesla eller en Mercedes?

Indvendigt deler Tesla Model Y lignende funktioner med Tesla Model 3. Den er dog lidt større med mulighed for tredje sæderække. Som de fleste Tesla’er har den et stort infotainment-display centreret på et simpelt instrumentbræt.

Det, der får Tesla Model Y til at skille sig ud fra konkurrenterne, er det store helglastag, der skaber en betagende stemning inde i bilen.

Ydelse

Teslas skuffer ikke, når det kommer til ydeevne. Standard Range-varianten er den mindst performante bil i denne serie, da Long Range- og Performance-varianterne yder langt bedre. De koster dog også mere.

Tesla Model Y Standard Range-modellen af Tesla Model Y accelererer fra 0 til 60 på 5,3 sekunder, mens Long Range-modellen tager 4,4 sekunder, og Performance-modellen tager 3,6 sekunder. Med hensyn til rækkevidde har Tesla Model Y Standard Range også en lavere rækkevidde på 244 miles, mens Long-Range-varianten har 326 miles, og Performance-varianten dækker op til 303 miles.

Når det gælder hastighed, har Tesla Model Y Standard Range Standard Range en topfart på 119,9 mph, mens Long-Range-varianten kan prale af en topfart på 135 mph, og Performance-varianten har en topfart på 145 mph. Derfor er Performance-varianten den hurtigere bil.

Alt i alt, hvis du vil have den bedst præsterende Tesla Model Y 7-sæders, så klarer Long-Range-varianten sig bedre end Standard Range-varianten.

Sikkerhed

Tesla er kendt som en af de sikreste biler på markedet. Takket være det sofistikerede semi-autonome køresystem, som alle Teslas leveres med. Andre funktioner, der gør denne bil sikker, er Smart Summon, en selvparkeringsfunktion, standard adaptiv fartpilot og standard automatisk nødbremsning.

  Er en Tesla bedre end en almindelig bil?

FAQ

Hvor meget koster den 7-sæders Tesla?

Det afhænger af, hvilken Tesla Model Y-variant du køber. Hvis det er Tesla Model Y Standard Range Standard Range-varianten med baghjulstræk, skal du af med mindst 42.000 dollars plus 3.000 dollars for den 7-sæders bil. På den anden side koster Tesla Model Y Long Range-varianten med firehjulstræk omkring 53.900 dollars plus 3.000 dollars for tredje række.

Kommer alle Tesla Model Y-varianter med en 7-sæders mulighed?

Desværre er det ikke alle Tesla Model Y-varianter, der leveres med en 7-sæders mulighed. De Tesla-varianter, der leveres med en 7-sæders mulighed, er Tesla Model Y Standard Range og Long Range. Tesla Model Y Performance-varianten tilbyder ikke en 7-sæders mulighed. Ikke desto mindre er Tesla Model Y Performance-varianten stadig en vidunderlig bil og meget rummelig.

Er Tesla Model Y rummelig?

Ja, Tesla Model Y er rummelig sammenlignet med andre crossover-SUV’er på markedet. Typisk er denne bil en 5-sæders bil, men med en valgfri 7-sæders mulighed. Forsæderne er meget komfortable og støttende med tilstrækkelig ben- og hovedplads. Anden række er også rummelig, men tredje række er ret kompakt, hvilket gør den ubehagelig for voksne.

Med hensyn til lastrummet er Tesla Model Y også rummelig. Det skyldes, at den kommer med et lille bagagerum foran og et større lastrum. Tilsammen giver de 68 kubikfod plads, når du klapper alle bagsæderne ned. Med en sådan volumen er denne bil ideel til både passager- og lasttransport.

  Kræver Tesla meget vedligeholdelse?

Findes der en Tesla med sæder på tredje række?

Ja, Tesla Model Y fås med sæder på tredje række. Desuden kan hvert sæde på anden række foldes uafhængigt af hinanden, så ejeren kan tilpasse bilen, som han/hun ønsker det. Og da Tesla Model Y har sæder på tredje række, kan den transportere op til 7 personer, hvilket er fremragende.

Hvad er den bedste 7-sæders SUV?

Der findes flere 7-sæders SUV’er med et rummeligt interiør, fremragende trækkapacitet, innovativ teknologi, komfortable sæder og kraftfuld ydeevne. Ikke desto mindre er den 7-sæders SUV, der skiller sig mest ud, Kia Telluride.

Kia Telluride skiller sig ud fra andre 7-sæders SUV’er i topklasse som Tesla Model Y og X på grund af sin rummelighed, komfort og luksus. Desuden præsterer denne bil på et højt niveau, selv om den er en sladrehank. Alt i alt er den overkommelig, men kommer med et væld af funktioner, der tyder på noget andet.

Resumé

Hvis du har været på udkig efter en Tesla med tredje række eller en siddepladskapacitet på 7 personer, så er Tesla Model Y Standard Range- eller Long Range-varianterne et godt valg. Du kan også prøve Tesla Model X, som kommer med tredje række som ekstraudstyr. Uanset hvad skal du betale 3.000 dollars ekstra for at få tredje række.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z