Findes der en Tesla med 6 sæder?

Tesla har måske ikke så mange bilmærker og modeller i sit sortiment, men de tilbyder flere muligheder for at opfylde forskellige kunders behov. For eksempel har de fleste Tesla-modeller mindst to til tre varianter. Oven i det har nogle plads til 4 andre, 5, 6 eller endda 7 personer. Men hvilken Tesla er en 6-sæders?

Ja, Tesla Model X tilbyder tre forskellige siddepladskonfigurationer; 5, 6 og 7 sæder. Så det er op til dig at vælge enten en Tesla Model X med 5, 6 eller 7 sæder. Ikke desto mindre er det også afgørende at bemærke, at Tesla Model X med 6 sæder er dyrere end Tesla Model X med 7 sæder.

Tesla Model X med 6-sæders kapacitet koster omkring 96.490 kroner, mens Tesla Model X med 7-sæders kapacitet koster omkring 93.490 kroner, hvilket betyder, at den er billigere med 3.000 kroner. Desuden tilbyder den 6-sæders model mere komfort end den 7-sæders model.

Bortset fra sædekonfigurationerne har disse biler de samme funktioner. Selvfølgelig, medmindre du vælger en anden Tesla Model X-variant. Desuden skal du kun vælge mellem Tesla Model X Standard Range- eller Plaid-varianterne.

Hvad gør Tesla Model X til den bedste elektriske SUV?

Ligesom Tesla Model Y, der er baseret på Teslas Model 3, er Tesla Model X baseret på Teslas Model S. Den første Tesla Model X blev afsløret den 9. februar 2012. Det er en mellemstor crossover-SUV med exceptionel ydeevne, en rummelig kabine og et stort lastrum.

Mange ting gør Tesla Model X til ikke kun at være den bedste elektriske SUV, men også en af de bedste Midsize SUV’er på markedet. Nogle af disse ting omfatter udseende, rummelighed, ydeevne og sikkerhed. Disse er blevet uddybet yderligere som følger:

  Er Teslas firehjulstræk altid aktiveret?

Udseende

Tesla Model X kommer med et futuristisk design, der gør den til en af de flotteste elektriske SUV’er på markedet. Den har renere linjer, der giver den et mere moderne udseende på ydersiden. Desuden er bilen designet med henblik på effektivitet. Den eneste udfordring er, at den har begrænsede farver at vælge imellem.

Interiøret er også ud over det sædvanlige, da den kommer med en 17-tommers skærm, et firkantet rat i F1-stil og et unikt glastag, der løber fra bunden af motorhjelmen op over forsædepassagererne. Glastaget giver dig en betagende udsigt både om natten og om dagen.

Ydeevne

Når det kommer til ydeevne, er Tesla Model X en af de bedst præsterende SUV’er på markedet. Det skyldes, at Long-Range-varianten kan accelerere fra 0 til 60 på 3,8 sekunder, mens Plaid-varianten tager 2,5 sekunder. Desuden er disse biler meget hurtige, da Long-Range-varianten har en topfart på 155 mph, mens Plaid-modellen har 165 mph.

Med en sådan topacceleration og hastighed er Tesla Model X en af de hurtigste SUV’er på markedet. Derudover kan de prale af en enestående rækkevidde på 330 til 350 miles. Long-Range-varianten kan tilbagelægge op til 348 miles på en fuld opladning, mens Plaid-varianten kan tilbagelægge op til 333 miles.

Sikkerhed

Som forventet er Tesla Model X en sikker bil. Dette gælder for de fleste luksusbiler, da de normalt er fremstillet med materialer og teknologi i topklasse. Tesla Model X kan prale af sikkerhedsfunktioner som Autopilot, standard-afkørselsadvarsel og standard automatisk nødbremsning.

  Hvad er de negative sider ved at eje en Tesla?

FAQ

Hvor mange sæder er Tesla?

Det afhænger af Tesla-modellen. Tesla Model 3 og Y har 5 sæder. Tesla Model Y fås med 5 og 7 sæder, mens Tesla Model X fås med 5, 6 og 7 sæder. Endelig kommer den gamle Tesla Roadster med to sæder, mens den nye Tesla Roadster har 4 sæder.

Har Tesla Model 3 og S plads til 7 passagerer?

Nej, Tesla Model 3 og Model S har ikke mulighed for 7 sæder eller tredje sæderække. Hvis du ønsker en Tesla med tredje sæderække, bør du overveje at kigge på Tesla Model Y og X. Ikke desto mindre har Tesla planer om at introducere en ny Model S Plaid-version med 7 sæder.

Hvad er den største Tesla?

Titlen for den største Tesla går til Tesla Model X. Denne bil er endnu større end Range Rover. Den har den største opbevaringsvolumen af alle elektriske SUV’er på markedet. Oven i det har den en fremragende trækkapacitet sammenlignet med andre SUV’er. Sidst men ikke mindst har den plads til op til syv passagerer.

Er det nemt for en Tesla at vende?

Nej, det er ikke let. Tesla er en af de sikreste biler på markedet. Det skyldes, at Teslas batterier ligger i en skateboardform under bilen, hvilket gør det meget svært at vælte. Ud over at have et design, der er svært at vælte, har biler som Tesla Model 3 et glastag, der ikke let knuses, selv når bilen vælter.

SUV’er er kendt for at have en betydeligt højere vælterisiko end sedaner, hatchbacks, coupéer og stationcars. Teslas SUV’er er dog kendt for at have en meget lav risiko for væltning på grund af deres design. F.eks. har Tesla Model Y den laveste risiko for væltning af alle SUV’er, der er registreret af NHTSA.

  Bruger Tesla særlige dæk?

Er der en Tesla med tredje række?

Ja, der findes en Tesla med tredje række. Tesla Model Y leveres med en tredje række. Desuden har Tesla Model X også en mulighed for tredje række. Du skal dog betale et ekstra gebyr på 3.000 dollars for at få den tredje række. På samme måde er tredje række til Tesla Model Y kun tilgængelig for Standard Range- og Long Range-varianterne.

Konklusion

Hvis du vil have en Tesla med 6 sæder, skal du ikke lede længere end til Tesla Model X. Denne bil fås med 5, 6 og 7 sædevarianter. Det eneste du skal gøre er at vælge en bil med den konfiguration, du ønsker. Desuden er det vigtigt at bemærke, at Tesla Model X med 6 sæder er dyrere end en Tesla Model X med 7 sæder.

Bortset fra at have forskellige sædekonfigurationer har disse biler de samme funktioner. Desuden er de ekstra sæder normalt ikke så komfortable som sæderne på første og anden række. Alt i alt er de perfekte til personer med store familier.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z