Hvilke Mercedes har fjernstart?

Hvilke Mercedes har fjernstart?

Mercedes-Benz tilbyder nogle af de mest teknologisk avancerede biler på markedet. En af de unikke funktioner, som de tilbyder, er fjernstart.
Alle nye Mercedes-Benz modeller er udstyret med fjernstart. Dette er en ny funktion, der blev indarbejdet i Mercedes-biler fremstillet fra 2016 og senere. Fjernstarten er en del af Mercedes mbrace connect-pakken, som er en af de pakker, der tilbydes af mbrace-softwaren.
Mercedes-Benz mbrace-funktionen blev en standard i 2016. Startpakken leveres med en seks måneders gratis prøveperiode ved køb af en Mercedes-model fremstillet fra 2016, og der tilbydes en tre måneders gratis prøveperiode ved køb af brugte køretøjer.
Det er også vigtigt at bemærke, at der er startpakke, der kan opgraderes til at indeholde enten mbrace Plus, Mercedes-Benz Apps eller begge dele. Vælg en pakke, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Hvad er Mercedes mbrace?

Mercedes mbrace er en samling af tjenester og teknologiske funktioner i køretøjet. Softwaren gør det muligt for føreren at få fjernadgang til sin bil via Mercedes me-appen. Derfor kan du starte din bil, låse døre eller låse døre op fra hvor som helst ved hjælp af me-appen på din telefon.

Hvilke pakker tilbyder Mercedes-Benz mbrace?

Ud over connect-pakken tilbyder Mercedes mbrace også tre andre pakker. Disse omfatter secure-, concierge- og entertain-pakker. Fjernstart er dog en del af connect-pakken, som er standard i fem år med alle de nyeste Mercedes-Benz-modeller.

Ting, du kan gøre via Mercedes me-appen

Med mbrace-softwaren kan du udføre disse funktioner via din Mercedes me-app:

  • Start din bil på afstand fra et hvilket som helst sted
  • Lås eller lås dine bildøre op på afstand
  • Direkte henvise en adresse til din navigation
  • Beholde tidligere indstillinger for klimaanlæg, når du aktiverer fjernstart
  De mest sjældne Mercedes Benz-modeller

Fordele ved fjernstart

Fjernstart, som er en del af mbrace’s connect-pakke, giver brugeren mange fordele. Den kan f.eks. huske den tidligere klimaindstilling på bilen, når du starter den. Som følge heraf vil bilen blive indstillet til den tidligere temperatur eller tilstand, som den var i, inden den blev slukket.
Så hvis du bor i et varmt miljø, vil mbrace-funktionen sikre, at din bil køles ned, inden du sætter dig ind i den. Den er nem at bruge, da du kan betjene den fra din telefon ved hjælp af Mercedes me-appen. Du kan også bruge softwaren til at lokalisere eller spore din Mercedes, hvis du f.eks. ikke kan huske, hvor du har parkeret.
Softwaren er ukompliceret og hurtig til at oprette forbindelse til vejhjælp eller sende diagnosedata til din Mercedes-forhandler. Tak til fjerndiagnosen for den hurtige og nemme service, som fjernstart tilbyder. Med disse fordele er denne software værd at have på din Mercedes-bil.

Mercedes fjernstart FAQ

Kan jeg installere en fjernstart på min Mercedes-Benz e320 model 1998?
Nej, det kan du ikke. Mercedes-Benz fjernstartpakken er standard på Mercedes-Benz biler fremstillet fra 2016 og frem. De kan også installeres på de fleste Mercedes-modeller fremstillet mellem 2005 og 2016. Men for ældre modeller, der er fremstillet i 2000 eller tidligere, vil denne enhed ikke fungere på dem.
Dette skyldes, at de fleste Mercedes-modeller, der er fremstillet i slutningen af halvfemserne til midten af 2000’erne, ikke er kompatible med fjernstartpakken. Hovedårsagen til dette er den type startspærrenøgle, som de er udstyret med, og som ikke er kompatibel med fjernstartpakken.

  Kan Mercedes repareres hvor som helst?

Hvordan kan jeg fjernstarte min 2020 Mercedes-model?

Tag fabriksnøglehåndtaget og tryk på panikknappen én gang i et halvt sekund og slip den. Derefter vil du se bilens parkeringslys blinke én gang som bekræftelse. Herefter starter din bils motor inden for 5 sekunder. Så snart din bils motor starter, blinker parkeringslyset en gang hvert 5. sekund.
Når du har startet din bil ved hjælp af nøglehåndtaget, fortsætter startsystemet med at lade motoren køre i ca. 15 minutter. Efter 15 minutter slukker bilen, hvis du ikke er steget ind, hvis du ikke er kommet ind, for at slukke. Bemærk, at bilen kan startes op til 5 gange mellem normal nøgle- eller trykknapstart.
Alternativt kan du bruge smartphone-controllere eller en 1-vejs eller 2-vejs fjernbetjening med lang rækkevidde. For at bruge disse muligheder korrekt skal du læse deres betjeningsvejledninger.

Hvordan kan jeg se, om mit køretøj har en fjernstart?

Hvis det er en Mercedes-Benz, er alle modeller, der er fremstillet efter 2016, standard med denne funktion. Ældre modeller, som f.eks. modeller fra 2010 til 2015, har dog en knap på nøglehåndtaget til fjernstart. Andre bilproducenter har normalt et klistermærke under motorhjelmen, der angiver, om bilen er udstyret med fjernstart.

Kan jeg starte min Mercedes med min telefon?

Ja, det kan du. Mercedes me connect-appen giver dig total kontrol over din bil. Det skyldes, at den rummer alle dine fjernadgangstjenester, herunder køretøjslokalisering, fjernstart af motor, fjernbetjent billås og meget mere. Derfor kan du få adgang til og betjene din bil fra hvor som helst.

Kan nogle stjæle min Mercedes, hvis jeg bruger fjernstart?

Nej. Selv om fjernstart tænder bilen og starter motoren, vil dørene stadig være låst. Og hvis det lykkes en tyv at komme ind i bilen, kan bilen ikke køres væk, uden at det kan registreres, at nøglehåndtaget er til stede i bilen.

  Mercedes-leasing VS. Køb

Er Mercedes-Benz mbrace-funktionen gratis?

Nej, den er ikke gratis. Mercedes-Benz mbrace leveres med en seks måneders gratis prøveperiode ved ethvert nykøb af en Mercedes, og der gives en tre måneders prøveperiode ved køb af brugte biler. Herefter starter Mercedes mbrace-pakken normalt fra 280 $ om året.
Mercedes-Benz mbrace-startpakken omfatter tjenester inden for sikkerhed, tryghed, bekvemmelighed og fjernadgang, som aldrig er set før. De gør det ikke kun sjovt at køre Mercedes, men også sikkert og bekvemt. Dette er blot nogle få af de funktioner, der er inkluderet i abonnementet på Mercedes-Benz mbrace-pakken.

Afsluttende tanker

Alle Mercedes-modeller, der er fremstillet efter 2016, er udstyret med en fjernstartfunktion. Nogle modeller kan dog også udstyres med fjernstartsfunktionen. Derimod er Mercedes-modeller fra slutningen af 1990’erne og begyndelsen af 2000’erne ikke kompatible med fjernstartssystemet.
Fjernstartsfunktionen forenkler tingene for brugeren, da han/hun kan styre sin bil fra hvor som helst. Desuden kan føreren starte bilen på afstand, låse og låse bildørene op og låse dem op på afstand eller endda sende en adresse til din navigation. Denne pakke forenkler tingene for Mercedes-brugeren.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z