Ford Mustang Mach-E – Almindelige problemer & fejl

Ford Mustang Mach-E - Almindelige problemer & fejl

Ford Mustang Mach-E er den allerførste almindelige elbil fra Ford. Da Ford er et gigantisk bilfirma, har de investeret milliarder i dette projekt, som ikke kun skulle lave Mach-E, men også tjene som grundlag for mange efterfølgende elektriske og hybride Ford-biler i en ikke alt for fjern fremtid.

Når det gælder pålidelighed, er det normalt et tegn på problemer, når man kommer med et helt nyt projekt, og for at være ærlig har Mach-E sin del af problemer. På den anden side er elbiler i sagens natur mere pålidelige end ICE-biler, hvilket i et vist omfang mildner slaget. Uanset hvad, forsøger Ford løbende at gøre Mach-E mere og mere pålidelig.

De mest almindelige problemer med Ford Mustang Mach-E er relateret til batteriet. Forskellige udstyrsrelaterede problemer, problemer med opladningssystemet, problemer med den app, der følger med bilen, og problemer med forskellige sikkerhedssoftware-systemer er også almindelige med Mach-E. Ford forsøger ganske vist at løse mange af disse softwareproblemer i øjeblikket, men det kan være vanskeligere, end man skulle tro.

Uanset hvad synes Mach-E at være en rimelig pålidelig bil. Nogle problemer kan fuldstændig ødelægge den samlede oplevelse og få dig til at ønske, at du aldrig havde købt en, men bortset fra det er Mach-E en cool EV, der kun bliver bedre og bedre med tiden.

Ford Mach-E – Problemer med batteriet

Batteriet er et kendt omdrejningspunkt i en EV, fordi batteriet er kilden til al den energi, der både gør det muligt for dig at køre bilen og gøre forskellige andre ting som f.eks. at tænde for klimaanlægget. Men hvis dit batteri beslutter sig for at holde op med at fungere (hvilket nogle gange er tilfældet med Mach-E), står du bogstaveligt talt tilbage med ingenting.

  Jeep Cherokee - Almindelige problemer & fejl

Mange Mach-E-ejere har klaget over, at bilen går i dvale og ikke vil vågne op igen. Dette sker selv når bilen når en fuld opladningstilstand, og Ford siger, at dette problem udelukkende er softwarerelateret. De sagde også, at problemer som disse kan løses uden at tage bilen til en forhandler, men juryen er stadig ikke klar over det.

Ford Mach-E – Udstyrsproblemer

Når vi tænker på luksus, tænker vi normalt ikke på Ford. Ford er dog kommet langt, og de laver nu biler, der kommer med næsten alt, hvad man får på en luksusbil. Det gælder bl.a. panoramasoltag i fuld længde, opvarmede og afkølede sæder og en lang række smarte funktioner, der er designet til at gøre dit liv lettere og mere behageligt.

Der var dog mange tilfælde, hvor ejerne har klaget over, at soltaget bogstaveligt talt eksploderede uden en åbenlys grund, og mange af dem sagde også, at vinduerne også er tilbøjelige til at revne. Nogle ejere har også rapporteret om problemer med justering af bagagerumsklappen, men Ford havde intet at sige om dette.

Ford Mustang Mach-E – Problemer med opladning

Ford Mach-E er en bil, der understøtter de nyeste opladningshastigheder i den moderne æra, hvilket betyder, at Mach-E er på niveau med de mest avancerede EV’er på det nuværende marked. Mach-E kan dog nogle gange godt lide at åbne opladningsporten uden en åbenlys grund, og Fords opladningsnetværk er temmelig afviseligt sammenlignet med de store drenge inden for elbiler.

  Ford B Max - Almindelige problemer & fejl

Nogle ejere har også klaget over, at bilen nægter at lade op i koldt vejr, mens andre har rapporteret om, at bilen generelt nægter at lade op.

Ford Mustang Mach-E – App-problemer

Ford Mach-E leveres med en proprietær telefon-app, der er designet til at fjernstyre forskellige funktioner i bilen. Dette gør det muligt at bruge telefonen som nøgle eller altid at kunne kontrollere bilens opladningstilstand eller styre opladningscyklusser. Telefon/nøgle-funktionen fungerer ikke for nogle ejere, og de kloge hoveder hos Ford har sagt, at problemet ikke kan løses.

Det ser ud til, at Ford-forhandlerne ikke ved, hvad de skal gøre, når vrede kunder kommer og kræver en forklaring på, hvorfor nogle funktioner ikke fungerer. Det er det, der sker, når et mærke laver en helt ny model, for en helt ny model er normalt ledsaget af helt nye sæt problemer.

Ford Mustang Mach-E – forskellige sikkerhedssoftwareproblemer

Ford Mustang Mach-E leveres med en lang række avancerede førerassistentsystemer som f.eks. forebyggelse af kollisioner fremadrettet eller automatisk bremsning. Ejerne har rapporteret, at disse systemer enten er alt for påtrængende eller slet ikke fungerer. Vi bliver nødt til at vente og se, hvordan Ford håndterer problemer som disse, før vi roligt kan sige, at Mach-E er en pålidelig bil som helhed.

FAQ-afsnit

Skal jeg købe Ford Mustang Mach-E?

Ford Mustang Mach-E er en virkelig interessant elbil, og det ser ud til, at mange mennesker er interesserede i at købe en. Mach-E er lavet til dem, der er vant til at køre Ford-modeller, og dem, der nyder det faktum, at Mach-E er lidt af en elektrisk SUV-version af den ikoniske Mustang.

  BMW X6 VS Ford Explorer - hvilken er bedst?

Mach-E er en sandt multitalent, hvilket hjælper, når det gælder om at forsøge at sælge bilen. Den udmærker sig dog ikke på noget særligt, men prisen anses for at være passende for Mach-E. Alt i alt, hvis du elsker bilens udseende og teknologi, bør du overveje den.

Hvorfor har Ford lavet en elektrisk Mustang?

Mustang Mach-E er ikke en direkte elektrisk version af Mustang Coupé. Grunden til, at Ford har brugt Mustang-navnet, er for at sikre, at Mach-E skal tages alvorligt. De ved, at Mustang-mærket er højt anset og er et af de mest genkendelige bilmodelnavne i historien.

De regnede med, at hvis de kombinerer Ford fra fortiden med Ford fra fremtiden, vil de være i stand til at bygge en ny mærkearvsarv på det eksisterende ikoniske Mustang-navn.

Hvor meget koster Ford Mustang Mach-E?

Ford Mustang Mach-E starter ved omkring 44.000 dollars, hvilket gør den dyrere end VW ID.4 og Kia Nero EV, men ikke lige så dyr som Tesla Model Y.

Bilproblemer, typiske fejl og svagheder.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z