Ford Escape hybrid problemer

Ford Escape hybrid problemer

Ford Escape er en kompakt familie crossover, der er fremstillet af Ford siden år 2000. Den allernyeste Escape-model er designet i samarbejde med Mazda, hvilket betyder, at den deler mange af sine dele med Mazda Tribute og Mazda Mariner. Escape er nu i sin fjerde generation og er en ret populær bil hos mange familier rundt om i USA.

Ford Escape kommer med et par forskellige motorkonfigurationer, og den vi vil tale om nu er hybridmotorvarianten. Når det kommer til pålidelighed, synes Escape hybrid at være ret anstændig, men der er nogle problemer, der er værd at tale om. Bilen var også en del af et par tilbagekaldelser, da den sidste generation kom ud, men de nuværende biler er meget bedre.

De mest almindelige Ford Escape hybridproblemer er forbundet med bremserne, servostyringssystemet og motorkøling. Vi skal også nævne problemer med højspændingsbatterierne, som kan resultere i et pludseligt tab af motorkraft. Endelig skal vi også nævne problemer med krumtapakslen, da dette var det problem, der fik Ford til at tilbagekalde en masse Escape-hybridmodeller.

Alt i alt er Escape-hybridbilen en anstændig bil, men du skal vedligeholde den, hvis du vil have den til at holde. Hybrider er virkelig komplekse, hvilket betyder, at der er mange ting, der kan gå galt. Men hvis du gør dit bedste, burde du kunne nyde bilen i lang tid.

Ford Escape Hybrid – Problemer med bremserne

Bremserelaterede problemer synes at være de mest almindelige problemer, der er rapporteret for Escape hybrid. Mange ejere klager over, at bilen giver advarselslamper for “Service Brake System” sammen med advarsler for “ABS”. Der kan være mange årsager til, at disse problemer opstår, så sørg for at tage bilen til en forhandler for at få den løst.

  Ford Super Duty Pålidelighed

Ifølge en Ford-specialist er det sandsynligt, at løsningen består i at udskifte bremsevakuumpumpen, hovedbremsecylinderen eller ABS-modulet. Det er dog ikke altid 100 % sikkert, at disse vil løse dine problemer, især hvis du ejer en bil med flere kilometer på uret. Uanset hvad du beslutter dig for at gøre, bør et grundigt forhandlercheck være på sin plads.

Ford Escape Hybrid – Problemer med servostyringssystemet

En bils styresystem er en af de vigtigste komponenter. Uden et fuldt fungerende servostyringssystem er der stor chance for, at du ikke vil være 100% i stand til at styre bilen. Dette er naturligvis et massivt problem, som bør behandles med det samme. Ford Escape synes også at lide af problemer med servostyring.

Mange ejere har klaget over, at bilen er blevet rigtig svær at dreje på grund af, at servostyringen simpelthen er holdt op med at eksistere. En genstart af bilen kan løse problemet på kort sigt, men en fejl i servostyringen er kendt for at ske igen. Servostyringssensoren, styringsmodulet eller et helt styretøj bør udskiftes.

Ford Escape Hybrid – Problemer med motorkøling

Motorsystemet i Escape Hybrid er virkelig komplekst, da den kommer med både en elmotor og en benzinmotor. Disse kan fejle af forskellige årsager, men de fleste af dem er relateret til defekte sensorer. Som sådan har mange ejere rapporteret om pludseligt tab af effekt ledsaget af en advarselslampe “Stop sikkert nu” på instrumentbrættet.

  Er Ford Kuga plug-in hybrid en god bil

Det ser ud til, at dette problem er forårsaget af et overophedet elektrisk system og et overophedet batteri. Hvis din bil går i limp mode, er der stor sandsynlighed for, at det er dette, der har forårsaget det. Alt i alt bør du stoppe med det samme, da du bestemt ikke ønsker at køre en bil med et overophedet højspændingsbatteri.

Ford Escape Hybrid – Batteriproblem

Ifølge et par velrenommerede onlinekilder er højspændingsbatteriet, der findes i Ford Escape Hybrid, også kendt for at svigte og få bilen til pludselig at miste strømmen. Ford har endda tilbagekaldt en række Escape Hybrid-modeller på grund af dette, da dette kan ende med at forårsage en ulykke.

Dette problem kan også ses i Ford Corsair hybrid, som bruger nøjagtig det samme hybridsystem som det, der findes i Ford Escape.

Ford Escape – problemer med krumtapakslen

En af de allernyeste tilbagekaldelser fra Ford er forårsaget af et problem med krumtapakslen, som måske er blevet fastgjort forkert. I en NHTSA-rapport hedder det, at dette kan forårsage mange motorskader, som endda kan resultere i en motorbrand. Ifølge rapporten er der indtil nu blevet tilbagekaldt omkring 100-200 eksemplarer.
Problemet er så alvorligt, at Ford endda har lovet at udskifte hele motoren, hvis de støder på dette problem på din Escape-model.

FAQ-afsnit

Er Ford Escape en god bil?

Ford Escape er faktisk en rigtig god bil, fordi den befinder sig i et af de mest populære, hvis ikke det mest populære markedssegment derude. Escape er nu også en rigtig flot bil, hvilket ikke nødvendigvis var tilfældet med de tidligere Ford Escape-modeller.

  Ford Escape Pålidelighed

Alt i alt, hvis du er interesseret i en kompakt crossover hybridbil, der ikke kommer til at sprænge din bank, kan Ford Escape måske være den perfekte bil for dig.

Hvordan oplader man batteriet i Ford Escape Hybrid?

Ford Escape hybrid er en konventionel hybrid, hvilket betyder, at den ikke kan sættes i stikkontakten. For at oplade Escape-batteriet bør du lade bilen køre i 10-15 minutter i tomgang og derefter køre rundt med den i 10-15 minutter.

Dette skulle være nok til at oplade batteriet. Ford tilbyder også en plug-in-version af Escape Hybrid, som kan oplades som med enhver anden elbil. Du skal blot sætte den i væggen og lade den oplade, indtil den er klar.

Kan Ford Escape Hybrid kun køre i EV-tilstand?

Ford Escape hybrid er ikke designet til at køre i solo EV-tilstand, hvilket betyder, at den kun kører i EV-tilstand, mens den står ved et stoplys eller mens du langsomt kører gennem en gennemkørsel. Plug-in-versionen af Ford Escape kan derimod kun køre i EV-tilstand.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z