Er 2022 Mercedes AMG EQS for høje mennesker

Mercedes Benz AMG EQS er en af de mest komfortable sedaner, der findes, takket være et dejligt interiør med støttende, men alligevel behagelige sæder. Pladsen, der tilbydes, er enorm for alle passagerer, hvilket betyder, at alle nemt bør kunne føle sig godt tilpas, uanset hvor høje eller små de er.

Der er dog et par nævneværdige forskelle afhængigt af, hvilket sæde du sidder på. De to forreste sæder er let mere komfortable for højere førere, fordi den skrå taglinje æder ind i bagpassagerens hovedplads, men ikke meget.

Måske kan du, hvis du er langt over 1,80 meter, opleve en lidt trang oplevelse, men kun hvis du sidder lige med hovedet mod puden.Når det er sagt, er EQS rummelig nok til 99 % af bilisterne derude, hvilket betyder, at EQS sandsynligvis er den mest rummelige elbils-sedan på markedet lige nu.

Udover at være praktisk og luksuriøs er EQS også fyldt med avanceret teknologi som MBUX Hyperscreen eller alle de andre 350 sensorer og systemer, der er designet til at tilpasse føreroplevelsen til dine ønsker og behov.

Mercedes Benz EQS – modelopstilling og priser

Mercedes Benz EQS tilbydes i øjeblikket som EQS 450+ på indgangsniveau, EQS 560 med høje specifikationer eller den præstationsorienterede AMG-tunede EQS 53 AMG+ med AMG-tuning. Entry-level EQS 450+ koster omkring 103.000 kroner, EQS 580 koster omkring 120.000 kroner, og topmodellen AMG-modellen kommer sandsynligvis til at koste mellem 180.000-220.000 kroner.

Der er dog masser af muligheder, som det altid er tilfældet med Mercedes-modeller, hvilket betyder, at du nemt kan skrue prisen op til 10.000, 20.000 eller endda 30.000 dollars, hvis du vil have alt, hvad du kan få. Alle tre EQS-modeller er afhængige af et 108-kWh-batteri, mens 450+ kommer som baghjulstrukket bil og 580 er AWD fra fabrikken.

  Bedste lille Mercedes SUV

AMG-modellen kommer også med et AWD-chassis, men 4MATIC-systemet, der tilbydes med AMG-versionen, er mere baghjulsorienteret for at gøre bilen meget mere dynamisk, samtidig med at den bevarer alle de præstations- og sikkerhedsfordele, som et AWD-system giver.

450+-modellen har 329 hk og 406 lb-punkts drejningsmoment, mens 580-modellen øger det til 516 hk og 611 lb-punkts drejningsmoment. Topmodellen EQS 53 AMG + har op til 750 hk og 700 lb-punkts drejningsmoment.

Mercedes Benz EQS AMG – Hvorfor AMG EQS er bedre end EQS450+ og EQS580

AMG-versionen af EQS er et bedre køb, fordi den kombinerer ydeevne, styling og luksus bedre end de to standard EQS-modeller. AMG-modellen leveres med et væld af stylingopgraderinger, som omfatter en mere aggressiv karrosseristyling og et sæt AMG-fælge monteret på et mere stift chassis og bedre bremser.

AMG-versionen leveres også med et specifikt AMG 4MATIC AWD-system, som er designet til at gøre EQS AMG hurtigere, samtidig med at den bevarer alle de sikkerhedsegenskaber, som almindelige 4MATIC-systemer har. Tiden fra 0-100 km/t er sænket til 3,4 sekunder, og topfarten er hævet til 155 km/t.

EQS AMG leveres også med et flottere interiør, herunder AMG-specifikke sæder, AMG-specifikke dørtrin, AMG-specifikt sportsrat og AMG-specifikke beklædninger som kulfiber og Alcantara. Du får også et væld af AMG-software, herunder launch control og performanceanalyse i den flotte MBUX Hyperscreen.

Mercedes Benz EQS AMG – Hvorfor du bør vælge de almindelige EQS 450+- og EQS 580-modeller

EQS AMG kommer sandsynligvis til at koste mellem 180.000-220.000 dollars, hvilket betyder, at den kommer med en heftig prisstig stigning for en lignende oplevelse. De almindelige EQS-versioner er både mere komfortable og nemmere at leve med, fordi de er billigere og også tilbyder mere rækkevidde.

  Hvilke Mercedes har en Renault-motor?

Alle EQS-modeller er rummelige nok til større førere, så forskellene her skulle være minimale. De almindelige EQS-modeller ser bestemt ikke lige så spændende ud som AMG-versionen, men de kan se endnu bedre ud, hvis du investerer prisforskellen i at gøre din EQS bedre.

Hvis du ikke er interesseret i ydeevne, og du ønsker den mest luksuriøse elbiloplevelse, du kan købe, bør EQS 580 være det rette valg. Men hvis du vil have den ekstra ydeevne, og du ikke har noget imod at bruge ekstra penge, skal du vælge AMG-versionen.

FAQ-afsnit

Hvad er den bedste elbil sedan med ydeevne?

Den hurtigste performance elbil sedan er uden tvivl Tesla Model S Plaid, selv om den ikke er den bedste performance elbil sedan, for den ære går til Porsche Taycan Turbo S. Porsche er kendt for at lave de bedste sportsvogne på markedet, og indflydelsen er helt sikkert tydelig med Turbo S Taycan.

Taycan er ikke lige så hurtig som Tesla, hvad angår 0-60 mph, men Taycan tilbyder en mere spændende kørsel, samtidig med at den kan køre hurtigt i længere tid. Audi e-Tron RS GT er mere eller mindre det samme som Taycan Turbo S, men den kommer dog lidt bagud, fordi Taycan tilbyder lidt flere hestekræfter og et større drejningsmoment.

Er det overhovedet nødvendigt med performance-elbiler i sedans?

Lange, brede og tunge sedaner er ikke de bedste sportsvogne på markedet, især ikke hvis de vejer mere end 6000 pund. Derfor mener mange, at biler som Tesla Model S, Taycan, e-Tron GT eller EQS ikke har brug for ekstra kræfter i forhold til indgangsmodellerne.

  Hvilken Mercedes har syv sæder?

0-60 mph-tider er kun interessante i starten, og de bliver senere irrelevante, når man først har vænnet sig til bilen, og man hellere vil bevare rækkevidden end at køre alt ud hele tiden. Der er derfor ingen grund til at købe en elbil med høj ydeevne, hvilket betyder, at almindelige elbilsmodeller burde være tilstrækkeligt for de fleste.

Hvad er den mest komfortable elbil på markedet?

Mercedes Benz EQS er den mest komfortable elbil på markedet med en vis margin. Mercedes er kendt for at lave de mest komfortable biler på planeten, og EQS er så komfortabel og rummelig, at den nemt kan konkurrere med den mægtige S-klasse.

Ingen elbil derude kan komme i nærheden af EQS, når det gælder luksus, komfort og teknologi. Hvis du vælger AMG-versionen, får du dog en ret hurtig bil med den mest fredfyldte køreoplevelse.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z