Biler svarende til Hyundai Palisade

2023 Hyundai Palisade

Hyundai Palisade er en fuld størrelse familie-SUV med syv sæder, der er designet til at være komfortabel, støjsvag, rummelig og pålidelig. Den første Palisade blev introduceret i 2020, og den konkurrerer med en hel del full-size SUV’er, da dette segment er virkelig populært på markeder som det nordamerikanske marked. Der er dog mange biler, der ligner Hyundai Palisade, hvoraf nogle er bedre i nogle henseender.

Som sådan er dette emnet for denne artikel. Vi vil liste alle de SUV’er, der konkurrerer med Palisade, og fortælle dig noget om hver enkelt. Vi vil fokusere på, hvad hver af disse SUV’er gør bedre end de andre, så vi kan skabe en bredere forståelse for, hvilken SUV der er noget for dig.

Den SUV, der ligner Hyundai Palisade mest, er Kia Telluride, da den deler en del dele med Palisade. Vi vil også nævne Ford Explorer, som er en af de mest populære amerikanske producerede store SUV’er i årtier nu, længe før Palisade overhovedet var tilgængelig.

Andre lignende SUV’er omfatter Honda Pilot og Subaru Ascent, da disse to også er virkelig populære i dette segment.

Hyundai Palisade

Hyundai Palisade starter ved 35.000 dollars, mens topmodellerne i Calligraphy-klassen går for 49.000 dollars. Palisade bruger en 3,8L V6-motor, der yder 291 hk og er lidt af en motor af den gamle skole, da en 3,6L forskydning ikke rigtig er så almindelig i den nuværende bilindustri. Palisade kommer med en FWD opsætning fra standard, men du kan også få en med AWD.

Palisade ser virkelig dominerende ud udefra, hvilket er det, som de fleste mennesker ønsker i dette segment. Den er ikke lige så pålidelig som Santa Fe eller Tucson, men den formår stadig at være mere pålidelig end de fleste andre SUV’er her. Interiøret er virkelig flot designet, og Palisade virker som et mere poleret produkt end de fleste SUV’er i sit segment.

  Biler svarende til Hyundai Kona

Kia Telluride

Kia Telluride starter ved 34.725 kroner og prisen stiger til 44.625 kroner for topmodellen. Telluride er den SUV, der ligner Hyundai Palisade mest, da disse virkelig ligner hinanden i størrelse, de har plads til det samme antal passagerer, de har den samme 5.000lbs trækkapacitet, fremragende sikkerhedsvurderinger og en lige så effektiv V6-motor.

Kia Telluride virker dog som et mere high-end produkt, da den bruger bedre interiørmaterialer, og den føles en smule mere hyggelig og bedre isoleret. Bagagerummet er også en smule mere rummeligt, mens selv indgangsmodellerne får masser af standard sikkerhedsassistancefunktioner.

Ford Explorer

Ford Explorer starter ved 35.510 dollars, mens topmodellerne koster omkring 53.000 dollars, hvilket er en heftig opgradering i forhold til både Palisade og Telluride. Ford Explorer har gode motorer til rådighed, og den 3.0L twin-turboladede hybrid V6-hybrid med 400 hk er det bedste valg i kuldet. Denne motor giver endda en bedre brændstoføkonomi end dem i både Telluride og Palisade, selv med en sådan effektforøgelse.

Explorer kommer dog en smule bagud i forhold til Telluride og Palisade i kvalitetsafdelingen, da de indvendige materialer ikke er nær så avancerede. Tredje sæderække er også trangt sammenlignet med de to andre, især Telluride, som tilbyder mere end nok plads til alle på alle sæder.

Honda Pilot

Det er svært at tale om nogen Hyundai-model uden at nævne en Honda, der konkurrerer med den hoved mod hoved. I dette tilfælde er det Honda Pilot til 38.080 til 51.870 dollars. VTEC V6’eren i Honda’en har 280 hk, hvilket gør den virkelig lig dem i Palisade og Telluride. Pilot kan også trække 5.000lbs, og MPG er også mere eller mindre det samme.

  Er Hyundai Ioniq 5 en god bil?

Der hvor Pilot dog adskiller sig er, at den får flere standardfunktioner over hele linjen, hvilket er en del af grunden til, at den kommer med et højere prisskilt. Pilot er dog ikke lige så pålidelig som Palisade og tilbyder heller ikke samme niveau af plads på tredje række.

Subaru Ascent

Subaru Ascent koster fra 32.795 $ til 45.945 $, hvilket gør den til den billigste full-size SUV her. Det gode ved Ascent er, at den leveres med AWD som standard, og at Subaru AWD er et af de bedste AWD-systemer på markedet. Den får også masser af teknik og sikkerhedsfunktioner i alle udstyrsniveauer, så meget at den slår alle SUV’er her på nær Pilot.
Det dårlige ved Ascent er dog, at den også byder på en trang tredje sæderække, en relativt støjende drivlinje og en lille mangel på kvalitet indvendigt. Hvorom alting er, hvis du vil have en SUV, der også kan køre i terræn, er Ascent langt bedre end alle de andre SUV’er på denne liste.

FAQ-afsnit

Er Hyundai Palisade den bedste SUV i sin klasse?

Hyundai Palisade er en af de bedste SUV’er i sin klasse, men den kommer til kort i nogle henseender. Til at begynde med er den dyrere end de fleste SUV’er her, og den er ikke den mest moderne SUV her. Kia Telluride ser velsagtens bedre ud, mens Subaru Ascent kan gå til steder, som Palisade simpelthen ikke kan.

  Hyundai i30 vs Toyota Corolla - Hvilken er bedst?

Ford Explorer tilbyder den bedste motor, mens Honda CR-V har de bedste funktioner fra standard.

Er Hyundai Palisade en luksus-SUV?

Hyundai Palisade er ikke en luksus-SUV, og det er ret tydeligt i det øjeblik, du kigger på den. En luksus-SUV fra dette segment tilbyder meget mere end nogen af disse, og de bedste eksempler på luksus-SUV’er i fuld størrelse er Range Rover Vogue, Mercedes GLS og BMW X7.

Er full-size SUV’er de bedste SUV’er på markedet?

Købere af full-size SUV’er har en tendens til at være familieorienterede, hvilket betyder, at de foretrækker full-size SUV’er på grund af den ekstra praktiske anvendelighed og den overlegne sikkerhed. De fleste moderne mellemstore SUV’er tilbyder dog tilsvarende plads og bedre motorer og er ikke nær så dyre som full-size SUV’er.

Hyundai Santa Fe ser f.eks. bedre ud end Palisade, er billigere, har et flottere interiør og har bedre motorer med bedre MPG-resultater.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z