Biler svarende til Hyundai Tucson

Er Hyundai Tucson en god bil?

Den nye Hyundai Tucson har været på markedet i et par år og er en af de mest populære og vellykkede SUV’er i sit segment. Hyundai har gjort den nye Tucson mere eftertragtet, bedre udstyret, meget flottere og virkelig pålidelig, hvilket alt sammen har gjort den førende i segmentet i mange forskellige henseender.

Det kompakte SUV/crossover-segment er dog fyldt med masser af fristende muligheder, der kan konkurrere med Tucson og ofte slå den i nogle henseender. Derfor vil vi i denne artikel opremse biler, der ligner Hyundai Tucson, og fortælle dig, hvordan de klarer sig i forhold til Tucson, og hvilken af dem du bør gå efter.

Til at starte med er Chevrolet Equinox og Ford Escape de to hårdeste rivaler, der er fremstillet i USA, mens Kia Sportage og Honda CR-V er de to mest seriøse rivaler, der er fremstillet i Asien. Ud af alle disse er Sportage den billigste, mens CR-V har den bedste brændstoføkonomi.

Uanset hvilken du beslutter dig for, vil du ikke træffe en forkert beslutning, da alle fem SUV’er af en god grund er i toppen af deres segmenter.

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson starter ved 26.245 dollars, og den får en 2,0L 4-cylindret motor med 187 hk og 175 lb-punkts drejningsmoment. Denne motor er koblet til en smidig og problemfri 6-trins automatgearkasse, mens kraften sendes til enten forhjulene eller alle fire hjul, afhængigt af hvad du vælger. Du kan forvente, at Tucson giver omkring 25MPG kombineret.

Tucson tilbyder den største lastrumsplads af alle SUV’er her, mens siddepladsen også er bedre end de fleste. Designmæssigt ser Tucson virkelig autentisk ud både indvendigt og udvendigt, især den nyeste generation, som ikke deler nogen dele med sine forgængere. Pålideligheden er fremragende, sandsynligvis den bedste af alle biler i dette segment.

  Hyundai vil ikke starte - årsager og løsninger

Chevrolet Equinox

Chevy Equinox starter ved 27.695 dollars, hvilket er ca. 1.000 dollars mere end Tucson og er generelt dyrere end de fleste biler her. Equinox er designet til at være rummelig, komfortabel og ret underholdende at køre, meget mere end Tucson. Den er ikke så pålidelig som Tucson, mens MPG er vurderet til 26MPG kombineret.

Indgangsmotoren er den 4-cylindrede 1,5L-motor med 170 hk/203 lb-punkts drejningsmoment, som er mere end anstændig, hvad angår effekt. Hvor Chevrolet Equinox kommer til kort, er lastrummet, da den har et af de mindst rummelige bagagerum på denne liste, mens den indvendige byggekvalitet og design er en smule forældet og ikke på højde med kvaliteten.

Ford Escape

For en startpris på omkring 28.660 dollars kan du også få Ford Escape, som er en af de mest populære kompakte SUV’er med det blå ovale mærke. Du kan vælge mellem turboladede 3-cylindrede EcoBoost- og 4-cylindrede EcoBoost-motorer, der skubber op mod 170 hk og kan give omkring 28 MPG i gennemsnit, hvilket er et rigtig godt tal.

Der, hvor Escape formår at slå sine konkurrenter, er motorkraften, hybridtilgængeligheden og masser af standardudstyr, men den kommer til kort, når det kommer til interiørets raffinement og byggekvalitet. Desuden er det en anstændigt pålidelig SUV, men intet sammenlignet med Tucson, Sportage og RAV4.

Kia Sportage

Med en indgangspris på 25.503 dollars er Sportage den billigste bil her, og de fleste mener, at Sportage er den skarpeste konkurrent til Tucson. Sportage bruger en 2,5L 4-cylindret motor, der yder 187 hk og er koblet til en 8-trins gearkasse, der passer rigtig godt til Sportage. Denne opsætning giver omkring 23MPG, hvilket langt fra er det bedste her, men godt nok.

  Er Hyundai Sonata en god bil?

Designmæssigt vil jeg sige, at den nye Sportage er den flotteste bil her, men det er dens indvendige design ikke. Pålideligheden og den indvendige plads er god over hele linjen, mens køreoplevelsen er lidt mere sportslig end Tucson, men ikke noget særligt som helhed.

Honda CR-V

Med en startpris på ca. 28.000 dollars er CR-V en af de dyreste biler her, men high-end modellerne er ikke så dyre. CR-V leveres med en 190 hk 1.6L turbomotor med turbolader, der kan give 29MPG kombineret og er sandsynligvis den bedste entry-level motor på denne liste. Køreoplevelsen er ikke så sjov som nogle af bilerne her, men den er ubetinget komfortabel og støjsvag.

Der, hvor CR-V slår sine konkurrenter, er pladsen, da der er masser af plads både i siddepladserne og i lasteafdelingen. Pålideligheden er fremragende, den får masser af standardfunktioner og er også en af de bedst sælgende kompakte SUV’er her.

FAQ sektion

Hvilken af disse SUV’er er den bedste?

Alle disse SUV’er er fremragende, men jeg vil sige, at Tucson er den bedste her. Grunden til det er, at den er prissat virkelig konkurrencedygtigt, den får en god motor, den har det største lastrum og er den mest pålidelige bil her. Designmæssigt kommer den bagud i forhold til Kia Sportage, men den er bedre end alle de andre biler her.

Driftsomkostningerne er virkelig overkommelige, mens begærligheden er helt i top med den nyeste model. Alt i alt er Tucson en fantastisk SUV.

  Hyundai Palisade Pålidelighed

Hvilken af disse SUV’er har den bedste trækkapacitet?

At kunne trække ting er en vigtig ting for mange SUV-ejere, og derfor bør du vælge Chevrolet Equinox, da den tilbyder en maksimal trækkapacitet på 3.500 pund. Tucson og Ford Escape er vurderet til 2.000lbs, mens Kia Sportage og Honda CR-V kan trække maksimalt 1.500lbs, hvilket er langt fra det bedste.

Er Hyundai Tucson en luksus-SUV?

Hyundai Tucson er ikke en luksus-SUV, og det er ret tydeligt i det øjeblik, man ser på prisen, og når man sammenligner den med egentlige luksus-SUV’er fra dette segment som Audi Q5, Mercedes GLC, Volvo XC60 og BMW X3.

Disse luksus-SUV’er har alle mere teknologi, kraftigere motorer, bedre byggematerialer og et langt mere eftertragtet badge på fronten. Selv om Tucson er en rigtig god SUV med gode funktioner, er det ikke en luksus-SUV.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z